כשהייתי קטן...
רציתי להיות סופרמן או סתם איזה גיבור על שיש לו המון כוח לעשות המון דברים אחרי זה התבגרתי קצת ... וגיליתי עולם ומלואו .. של קומיקסים וסרטים וספרים
) ואז רציתי להיות כל מיני אנשים אחרים או איזה אחד מסוג חדש... הסוג שלי ומאז הספקתי לרצות להיות גם מליונר, מדען כמו איינשטיין למשל (סטיבן הוקינג לא נראה לי ..) סוכן חשאי (מאלה שלא שומעים עליהם בדרך כלל) חיה (מפתיע .. נכון ? ), אביר על סוס (שחור או לבן .. ) טייס של מטוס , איש אשכולות שידו בכל (ויד כל בו ..
) ועוד ועוד... כבר לא זוכר , זו היתה תקופת הילדות עדיין ואחר התבגרתי עוד קצת ורציתי להיות אני עצמי רק שונה במקצת ולזה אין דוגמאות .. קשה להסביר ... ואחרי עוד קצת זמן , לא רציתי להיות אף אחד .. רק שיניחו לי לנפשי והיום שהתבגרתי עוד קצת (עדיין ילד ..
) אני רוצה להשאר כזה, לא להזדקן , לחיות הרבה (מאוד .. ) לזכות לראות את הכוכב שלנו במצב יותר טוב ... אולי אפילו לזכות לישב איזה התיישבות בחלל בעצם אני לא יודע מה אני רוצה להיות ... נלך עם השביל ונבחר את אחת הדרכים בהתפצלות ...
רציתי להיות סופרמן או סתם איזה גיבור על שיש לו המון כוח לעשות המון דברים אחרי זה התבגרתי קצת ... וגיליתי עולם ומלואו .. של קומיקסים וסרטים וספרים