כשהייתי ילד

כשהייתי ילד

כשהייתי ילד סלדתי מאבוקדו,פשוט לא יכלתי להכניס את הדבר הזה לפה,לא מסוגל,אפי על צבע ירוק שהזכיר לי אבוקדו לא יכולתי להסתכל,כ`כ שנאתי את הדבר הזה אבוקדו,אמא היתה אומרת,ילד תאכל,זה בריא,זה ברזל,זה טעים,תאכל,תהיה חזק,אבל לא יכולתי,זה עורר בי בחילה..והיום??היום אני לא יכול לזוז בלי אבוקדו,אני כ`כ אוהב אבוקדו,בקיץ בחורף,בימים החמים,בלילות הקרים,אבוקדו,כשאני רעב,או סתם מנשנש,חייב אבוקדו,עם לימון פלפל שחור בצל ירוק וקרקרים של אוסם,אני מת על אבוקדו,אמא אומרת,אתה זוכר ששנאת אבוקדו,ואני אומר,אני??לא יכול להיות!זה כ`כ טעים אבוקדו,איך אפשר לא לאהוב?!חשבתי לעצמי,אולי השידוכית ההיא שסיפרתי לכם היא בשבילי כמו אבוקדו!אולי?אולי בהתחלה אני לא אוהב,ובסוף לא אוכל בלי זה..אבל היום,אחרי הפגישה הגעתי למסקנה ששידוך זה לא אבוקדו!ממש לא!ופה אף אחד לא אשם,אפי לא משרד החקלאות,בטח לא השמיטה,שידוך זה פשוט לא אבוקדו!!אם לא אהבת בהתחלה,אין סיכוי שתאהב בהמשך!!

גם אני סובר כך

אם כי אני חושב שצריך לפחות 3 פגישות בשביל להכיר טוב בשביל לאהוב. אבל ברור שקליק אמור להיות מהתחלה. אם אין קליק אין כלום.

זה מה שעשיתי

נפגשתי 3 פגישות ו...כלום,אז אין טעם להמשיך..הקב`ה ימציא לנו את הזיווג האמיתי בקרוב..אמן

בעיתו בזמנו.בע``ה.ישועת ה` כהרף עין.

כעת הגיעה העת לבחון את המציאות מנקודת ראותך מה הלקח המופק.מה ניתן לשנות להבא..והנה למדת דבר חדש נוסף,שמקדם אותך בעוד שלב לקראת מציאת אבידתך במהרה.כל ישועות.

תודה תודה

נסער???ממש לא!אני רגוע לגמרי,קצת מבועס,כי חשבתי שהנה אולי הפעם יקרע הים,ובסוף לא,המים אפי עמוקים מכפי שחשבתי..

kiss 18

New member
רגע... אז עזבת את זה סופית?../images/Emo4.gif

אהה, ובקשר לאבוקדו (אין אייקון של אבוקדו, חיפשתי..) יש 2 דברים שאין סיכוי שאני אוכל בחיים- זה אבוקדו, ובננה... פוייי
טופ, לא אומר בחיים, אולי פעם כן אני יאהב... מה טעים בזה??? הצבע ניראה יפה, אבל הטעם... טוב, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... בתאבון לכולם!

כן סופית

עכשיו יש לי הרבה זמן לשבת באי בודד ולקנח בננות אחרי ארוחה דשנה עם אבוקדו כמובן |קורץ|

נמחקו מכאן מספר תגובות ואני מבקשת שוב לזכור

מדובר בפורום ענייני בלבד, הדן בבעיות/שאלות שיש בשידוכי אצלנו החרדים. אין לנו שום כוונה לאפשר בפורום התכתבויות שאינן ענייניות בין בחורים ובחורות. חשוב מאוד להקפיד על עניין זה בפורום, כדי שלא יהפוך להיות דבר שבסוף נצטער שנפתח וד"ל. בתקווה להבנה

ORITB3

New member
שדוך זה לא אבוקדו זה גויאבה מסריחה..

שדוכים זה דבר קשה והרבה פעמים מסריח...כך שאין עם מה להשוות את זה כבר...כי שום דבר לו ישתווה לקושי של בחור/ה בשידוכים...ותראה כמה רצית את הבחורה הזאת והנה עכשיו היא לא מושכת אותך בכלל...זה רק תפילות חביבי..

שידוך זה לא מסריח!

גברתי אני חולק עליך! ! שידוך זה לא מסריח אפילו לא באחוז אחד. זה הדרך האותנטית האמיתית והכנה להתחתן. ולא כשיוצאים ומאוהבים והרגש פועל והשכל נאבד!!

איי לאב אבוקדו!

ובלי שום קשר לכותרת הטיפשית משהו שלי {
}, אהבתי את הרעיון ואת ההשוואה... כתיבה יפה.

למעלה