כשהייתי בערך בת 18

כשהייתי בערך בת 18

עבדתי בחנות של שטויות (גומיות לשיער, תכשיטים זולים, בובות גדולות וכו').
גם אצלנו ההוראה מלמעלה הייתה לשים מוסיקה בווליום מאוד מאוד גבוה, ברמה שהיה ממש קשה לדבר.
כשהיינו מדווחות על פדיונות נמוכים, שאלו אותנו בין היתר אם יש מוסיקה (וגם שאלו אותי פעם אחת אם אנחנו יפות היום או מכוערות.... כן, כן...
).

הרעיון הוא שמוסיקה בפול ווליום מתקשרת עם צעיר ומגניב ובאופן כללי תמשוך קהל יותר מאשר חנות שקטה וריקה. מה זה ווליום "מגניב" ומה זה ווליום "בלתי נסבל" - אני מניחה שזה נתון לפרשנות. אישית, אפילו בגיל 18 היו ימים שזה היה ממש טו מאץ', ואני זוכרת שכשסגרנו את החנות וניקינו/סגרנו קופה עשינו את זה בלי מוסיקה בכלל.

אוף, היה אמור להיות משורשר לפרמלה....

מנהלות, הרגישו חופשי להעביר למקום הנכון....

פרמלה

New member
זו תרבות איומה ועלובה בעיני, תרבות הרעש הזו

שלא לומר גם מטומטמת בהקשר המסחרי - מוזיקה בווליום אלים תבריח מבוגרים, אבל מוזיקה בווליום סביר לא תבריח צעירים. מבוגרים הם הרבה פעמים אלה ששולפים את הארנק ומשלמים עבור הצעירים.

נושי 14

New member
מוזיקה שלא מאפשרת שיחה לא נעימה גם לצעירים

חלק מלקנות בגדים זה לשאול איך זה יושב עלי וכו. כשקשה לנהל שיחה זה מעייף

כמו שאמרתי

מה זה "אלים" לעומת "סביר" כנראה נתון לפרשנות.
לא אמרתי שאני מסכימה עם הדבר הזה, רק ניסיתי להסביר את ההיגיון שעומד מאוחרי זה.
אני לא יודעת לומר ספציפית לגבי מוסיקה, אבל אני יכולה לומר שבאופן אישי חנות ריקה ושוממת עם מוכרת שנראית משועממת מאוד מרתיעה אותי בדר"כ, בעיקר בגלל שיש לי הרגשה שהיא מיד תתנפל עליי ותציק לי. אז אולי זה היתרון בווליום מחריש אוזניים - אי אפשר לנהל שיחה, אז אף מוכרת לא תשגע אותי

(צוחקת, צוחקת...)

sharonwe

New member
כנראה שלא כל כך מטומטמת:

הרי בסופו של דבר הבת שלך לא היתה מתפשרת איתך על ג'ינס בחנות 'שקטה', מה שאומר שמבוגרים-משלמים בסוף "משתכנעים" להיכנס לחנויות כאלה ולממן את הרכישה בהם.
זה גם לא כל כך קשה לך, כי את יודעת שזה לחצי שעה גג ולא קורה כל יום. ובכלל, מה זה לעומת החיוך של הבת שלך...

פרמלה

New member
נכון, אני מודעת לזה שברגע שנכנעתי לעניין המותג

הפכתי לשבויה של החנות, שהרי ברור שאקח אותה לחנות המועדפת עליה ולא אצא גם אם התגלתה כרועשת מדי עבורי.
על עצם הכניסה לקניון אני עדיין יכולה להטיל וטו, אבל לא על בחירת החנות.

כשהיינו שתינו בלונדון בקיץ נכנסו לבקשתה לחנות של Mַ&M, ואחרי פחות מדקה יצאתי וחיכיתי לה בחוץ, כי הרעש שם היה בלתי נסבל עבורי.

האמת שזה דיי מעצבן, בכל גיל!

לפני מספר חודשים הייתי עם אמא שלי באילת..
&nbsp
לכמה ימים שכחנו מהבנק, מהחובות, מהעבוד, לימודים וכל הקשיים היומיומיים ויצאנו לשופינג :)
נכנסנו לחנות זארה או פורבור21 (באמת לא זוכרת) והמוזיקה הייתה ממש חזקה!!
כל המוכרות ניסו להעביר ללקוחות אווירה של מסיבה בזמן שהן רקדו לפי המוזיקה.. האמת, זה היה מעיק ולא נעים...
אווירת השמחה הרגישה ממש מזויפת והיה קשה גם להתייעץ אחת עם השנייה כי לא שמענו כלום...
&nbsp
זה היה מפריע לי אישית בכל גיל...
&nbsp
יותר גרוע לדעתי כשזה קורה במסעדות/בתי קפה...
&nbsp

תלוי איזה...

כשקראתי את ההודעה זה ממש הזכיר לי את המזנון של אייל שני.
חברה סיפרה שהייתה שם והיה המון צעקות מסביב ומוזיקה חזקה וכשביקשה להנמיך, הסבירו לה שזה חלק מהמקום והאווירה...
&nbsp

למעלה