כשהיינו ילדים..

מתוקית.

New member
כשהיינו ילדים..

ירדנו לחצר לשחק חבל וחמש אבנים כשהיינו ילדים שיחקנו תופסת וגם בגוגואים שיחקנו ג´ולות וקלאס וכל הדאגות שלנו היו מי יהיה המנצח מי הפסיד ומי הרוויח דווקא היום שלילדים יש הרבה יותר מבובת הרותי סמרטוטי שהייתה לנו הם מסתגרים בבתים מפחדים לצאת החוצה ובמקום חוויות של משחקים ופצצות רק בסרטים הם כל כך מבוהלים וכל חווית הילדות והנעורים מלווה בכל כך הרבה מוות וחוויות של פחדים כמה חבל שאין לנו היכולת להחזיר להם את משחק המחבואים הפשוט ולא מחבואים אמיתיים מהמציאות הקשה בהם כולנו נמצאים סוף שבוע שקט ורגוע לכולנו ג´ול מאחלת החלמה מהירה לפצועים ותנחומים למשפחות ההרוגים

*pank

New member
מתוקית!!!!

איתך בכל מילה, כמי שהייתה לה את אותה הילדות הניפלאה, אבל להזכירך הטרור הערבי, תמיד אותנו ליווה. אם אומר שלא נדע עוד צער האם זה יעזור? הרי תוך כמה ימים אולי פחות פיגוע חדש את לבנו ישבור אבל עדיין, אולי יתעורר אלוהים, וביד רמה יכחיד את כל הרשעים.

מתוקית.

New member
פאנק..

רשעים היו ותמיד יהיו, בילדותנו אכן היה קיים טרור אבל לא בכמות ובעוצמה הזו תמיד טוב לקוות שהריי זה מה שמחזיק אותנו קצת שפויים שהריי אנו חיים בתקופה מטורפת כל שנותר הוא לקוות לטוב ולנסות לחיות עם זה ביחד עם הקשיים אם לא ננסה לא נצליח ואם לא נקווה נמות וזה בדיוק מה שעוכרי ישראל רוצים ואני אאבק כל יום כדי לחיות קצת שפוייה כדיי לנשום את ילדתי עוד ועוד להריח את כל הריחות הנפלאים לראות את המראות היפים(למרות הזוועות שאנו חווים מדי יום) זה בעצם מה שמחזיק אותי קצת שפוייה בעולם המטורף הזה שלום שבת יקירתי
ג´ול עדיין מקווה לטוב

*pank

New member
מתוקית!!! עם הצדק לא מתווכחים../images/Emo140.gif

ונראה שאת צודקת, אז רק נותר לי להחזיק לך אצבעות ולאחל לך סוף שבוע נהדר.

למעלה