כשהיינו ילדים...

hilali1

New member
כשהיינו ילדים...

http://y10msn.co.il/HTMLs/video_article.aspx?C2089=13915&BSP=13843&autpl=1 איזה תלמידים אתם
מבריזים
חרשנים

אני עדין ילדה חחח ואני ממוצעת...במקצועות כמו

מדעים,תנ"ך,ג"ג היסטוריה וכאלה אני מצטיינת בלי לבתאמץ בכלל ובלי ללמוד כול המבחים 98 ומעלה...ובחשבון אני ממוצעת עם להתאמץ וללמוד מצטיינת...ובאנגלית בדקדוק אנ יגרועה בטרוף גם להאתמץ והבנת הנקרא מצטיינת:)

עד כיתה ו' היתי על הפנים..מאז כיתה ו' חרשנית

ועד היום=]חחחחח.... פחות מ-100 במתמטיקה תראו דמעות...כן כולם צוחקים עלי בגלל זה חח

TTתמרTT

New member
חרשנית ומבריזנית..

חחחח אפילו שזה מנוגד... אבל אני בעקרון לא באה ההרבה לבצפר.. אני עושה "הופעות אורח" שם...
אבל לפני מבחנים אני יושבת על התחת ולומדת...ויש לי ציונים ממש טובים.. אני פשוט לא מאמינה במסגרת של בצפר.. וגם יש לי בעיות קשות לקום בבוקר.. אז לא הולכת

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifבהחלט ממוצעת../images/Emo12.gif.

אף פעם לא חרשתי, אני גם לא לומדת למבחנים. מתמטיקה ואנגלית זה בלי בעיה, הקבצות א' ו-א', אבל שאר המקצועות ממש ממוצע. אך.. שיש שיעורים לא חשובים- ברור שמבריזה.

Roni My Star1

New member
../images/Emo221.gifבנתיים אני בכיוון טוב..P:

כאילו אני לומדת והכל,הממוצע שלי לא הכי בשמיים [מחצית ב' שחילקו הערכות היה 86 ] ואני לא יודעת מה הוא עכשיו כי לא חילקו תעודות. נקווה לטוב

לא נאמר חרשנית..

יש לי זכרון טוב,וזה מאוד עוזר לי במבחנים ובכתה בכלל. למבחנים אני לא "חורשת", אלא פשוט לומדת קצת[כל האלו עם המלא חומר גם מסכמת]. מתמטיקה אני אפילו לא לומדת למבחנים
. הציונים שלי טובים מאוד[בלי להשוויץ], תעודה הזאת יצא לי ממוצע 97 בערך
.

Mor Bitton

New member
תזכירו לי איך הבצפר נראה?

אני לא מגיעה הרבה,כי אני חולה וגם כי אני מבריזנית לא קטנה
אבל כשאני מגיעה אני משתדלת ללמוד וכמה שיותר,אני די חננה בקטע של הלימודים,כשאני מכינה שיעורים אני מאוד פדנטית והמחברות שלי תמיד מסודרות ונקיות,חננה

Red Daniel

New member
אני? שלא תדעו עוד צער...

למעט פיסיקה, מתמטיקה וספורט (במיוחד ספורט), יש לי ציונים מאוד מעניינים. ממוצע שבקושי-בקושי עובר את העובר. מה יהיה איתי אלוהים מה?!

למעלה