כשהוא יהיה גדול

Tinkerblack

New member
כשהוא יהיה גדול

מזמן לא היה לנו דיון שכזה מה כל אחד מחברי הפורום יהיה כשהוא יהיה גדול, יאללה תעשו את זה מצחיק וכמה שיותר

Anything For Me

New member
אני אנסה

לא להיעלב מי שאני לא כותבת אליו כי אני לא מכירה לעומק את כולכם שיר:פסיכולוגית מורן: קומיקאית נועה, עופר ותום יקימו ביחד להקת מטאל חדשה דפי:תהיה האמרגנית של האלו מהסעיף הקודם ותגור בלונדון כמובן נדיה:תתחתן עם **** ותעבור לגור בלונדון רינה: יניב שגיא הבאה (בלי להעליב כמובן) דאפ:תהגה פסטיבל חדש נוסח "כפר המוסיקה" ותתעשר נטלי:רוצחת שכירה אני:כלום

Tinkerblack

New member
גם לי מותר לנסות

יאללה אנשים שתפונא פעולה עדי- פסיכולוגית- לא מחזירה לך את פשוט כזאת :p עופר- עובדר מס הכנסה- פורצת בצחוק היסטרי או אפילו עושה לאנשים דיסקי זיכרון למחשב עידן- סופר דפי- דוקטורית מפורסמת לחקר הלא יודעת מה חיח תוצ- מנהלת הופעות או משהו כזה שגיא- הומלס גיטע- היא לא תעבוד יהיה לה בעל עשיר בשם מאט שיפרנס אותה שלומי- יחתום קבע- פורצץ בעוד צחוק היסטרי בלונדה- דוגמנית נדיה- מקימת קפוצת אלכוהליסטים אנונימיים נטלי- פותחת חנות מזכרות או משהו חיח לא יודעת למה אני כל כך רואה אותה עושה את זה

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאז אני מניחה שתורי עכשיו...

שיר: מנהלת משהו......:) מורן: מעצבת...... נועה: וואלה לו'ידעת.....סורי..... עופר: בעל תפקיד חשוב שכל הזמן ישכח לבוא לפגישות+נפרד משירן או יותר נכון להפך, כי מאס לה מהבמבי השכחן שלה.....! תום: קומיקאית מוזרההההההה
דפי: מנהיגה פעילה בעז"ב- העמותה לזכויות הבועה בלונדון
נדיה: גם כן בעילה בעז"ב+ פעילה בעשא"ק- עמותת שונאי אחים קטנים......:)וגם היא תגור עם דפי בלונדון עקב אכזבתן מניו זילנד......... רינה: היניבהבא דווקא מתאים לך.... אני רואה אותך בלי בעיות מתחילה לדבר על ימיך בפורום ועל רעיונה של עדי שתהפכי ליניב שגיא הבא:|קולצרודמפחידמאיים|אני רוצה לסםר לכם על תקופה נהדרה ךפני כמה שנים- זוהי תקופתי בפורום
השבט
......... דאפי: אמ, לא יודועת משו שחור.....
........ עידן: סופר אוטוביוגרפי....... עדי: רואת חשבון
שגיא: פותח תוכנית ראליטי מוזרה........ גיטע: נשואה למאט הבריטי....... בלונדה: סגנית מנהלת משו............ שלומי: צייר מנגה מצליח....... אני: לו'ידעת.........כלום
וסליחה לכל מי ששכחתי

TziMHoNoa

New member
יניב שגיא כבר לא המזכ"ל..

עכשיו יש את אייל "תמלאו לי את המצבר" רייס והמבין יבין ><

techno girl

New member
../images/Emo105.gifאהההה......./images/Emo4.gif

בגלל כל האייקונים שאת מפציצה בהם את ההודעות...... זה פיתום עלה לי לראש......

למעלה