כשהוא אומר לא.

JamesNox

New member
כשהוא אומר לא.

אז כרגע, בגלל איך שהגבתי בסשן שניסינו לעשות (איך שאני שונא את המילה הזו, סשן), בעלי ואדוני הודיע שוב בשיא הפסקנות הדומית שלו שאין יותר BDSM בביתנו.
האמת שכרגע אני לא מתווכח, כי אני מותש מדי.
וגם כי התגובה שלי הפחידה אותי.
הוא הפחיד אותי. ואם יש משהו שאני אף פעם לא זה מפחד ממנו.

די מתחילת חיינו המשותפים הדנמיקה שלנו בנויה על הנסיון שלו להחדיר לגולגלתי העבה את הרעיון שהוא אף פעם לא יפגע בי. שאני תמיד אהיה בטוח איתו, לא משנה מה.
ועם השנים השתכנעתי.

ואיך שנלחצתי, ואפילו עצם זה שהשתמשתי במילת ביטחון, הפחיד את שנינו. הוא אומר שאם יש משהו שתמיד אפיין אותי זה הנכונות שלי לקבל ולזרום עם כל מה שהוא רוצה לעשות (ולא בהכרח במובן החיובי). ואם זה היה כל כך קשה בשבילי שהשתמשתי במילת ביטחון תוך פחות מעשר דקות, אז הוא לא מוכן להמשיך.

וזהו לבינתים. אני, כתמיד, מציית.
מה יהיה כשאתחיל לבעור שוב עד ששום דבר אחר לא יוכל להרגיע אותי? לא יודע. אני לא רואה את עצמי (או אותו) חוזר לוניליות.

Dan_Kap_

Active member
זה לא הולך לאיבוד

האירועים האחרונים קצת הוציאו את השיגרה משיווי משקל יחד עם שדי העבר, זה הכל.

ייקח קצת זמן ותמצאו מחדש את המקום שעושה טוב לשניכם.

ומה שבטוח, זה לא יילך לאיבוד גם אם תתאמץ...

מבינה אותך

אין לי עצות מעשיות, רק מילות הזדהות...
אני לא מצליחה להבין את הפסקנות הגורפת של "לעולם לא" כשזה חלק כ"כ מהותי ממי שאתם ביחד ולחוד, רק כי דבר אחד לא עבד.
הרי לשם כך נועדו מילות הבטחון - כדי לעצור X או Y, לא כדי לבטל הכל.
מבאס לשמוע.
לי יש נטייה להשתמש במילים כאלה על דברים רגשיים, לא פיזיים, וללא ספק הייתי משתמשת במילה כזאת מול איום כזה נוסח "לא יהיה יותר BDSM בינינו". זה יותר כואב ופוגע מכל דבר אחר

A לוןA

New member
מילת ביטחון

יכולה להיות חוויה לא פשוטה
גם עבור השולט- שיכול לקחת קשה את עניין ה"עברתי את הגבול"
וגם עבור הנשלט שכביכול "שם מחסום" להתמסרות ולשליטה

הדרך להתמודד עם זה היא לא "שוברים את הכלים" אלא לתקשר את העניין, להבין מאיפה נבע הצורך בשימוש במילת ביטחון, ולהבין ששימוש במילת ביטחון הוא דבר חיובי, שמראה על מודעות ולא דבר שלילי.

חוצמזה, אין במילת ביטחון שנאמרה באופן חד פעמי השלכה על כל מערכת היחסים באופן כללי, אלא היה אירוע נקודתי וחריג (שבמקרה שלך היה כנראה יותר קשור אליך מאשר אליו) שצריך לדאוג שלא יחזור.
אם מילת ביטחון נאמרת לעיתים תכופות- פה כבר יש כנראה בעיה גם בתיאום הציפיות/גבולות וגם בהקשבה וברגישות מצד אחד, וב"שידור" מצד שני.

דבר איתו על זה, ואני מאמין שזה יחזור.

למעלה