כשהדברים משתנים

העכביש2

New member
כשהדברים משתנים

כשהדברים משתנים אנחנו פוחדים. שמחים. עצובים. המחשבה הזאת לא מרפה ממני. עד כמה האדם הוא לפעמים כ"כ מקובע עד שכאשר קורים לו דברים שהם למעשה כורח החיים הוא לא יודע איך "לאכול" אותם...איך לקבל אותם. קמתי בבוקר. מצב רוח טוב. ועכשיו עצוב לי. ככה פיתאום. הכל משתנה. ללא סיבה נראת לעין. ללא כל אזהרה מוקדמת. אתמול היה לי כל כך כיף איתך. והיום את איננה. מה אתם חושבים? על השינויי? בחיים? כיצד אתם מלמדים את עצמכם לקבל את השינויי? האם אנחנו לומדים? או שמה הדברים קורים מעצמם? האם שני הדברים קשורים זה לזה? ומה יהיה....

c o h e n 8

New member
אני חושב ש...

הייתה פה אתמול שיחה על משמעות המילה "זורם". אני חושב שישנם אנשים שלומדים לקבל שינויים יותר בקלות מאנשים אחרים, לומדים לחבק את השינוי ולא לברוח או לפחד מחמנו. אני לא אומר שזה דבר קל, ההפך הוא הנכון. קשה מאוד לפעמים להסתגל למצב חדש ולכן לעיתים אנחנו לא מוצאים סיבה למצבי רוח שמשתנים לנו כל כך מהר. אבל כל זאת לדעתי בגלל שאולי לפעמים אנחנו מחכים שהכל יסתדר מעצמו במקום לנקוט עמדה ולשנות בעצמינו ואם השינוי מגיע ללא ידיעה או יוזמה שלנו אז להתסגל אליו יותר מהר מהסיבה הפשוטה ביותר.......שאין ברירה...הלוואי וזה היה כל כך קל. אבל החיים בכלל לא קלים .... :)

העכביש2

New member
החיים לא קלים...

אבל האם הם באמת כ"כ מסובכים? מה אתה חושב? האם החשיבה שלנו יוצרת את אירועי החיים? האם אנחנו במו מחשבתנו יוצרים את הבעיות שלנו? האם הדברים אכן כ"כ קשים?

c o h e n 8

New member
אני אישית

חושב שכל אחד אחראי לגורלו שלו. אני לא מאמין באלוהים או ביישות עליונה זו או אחרת. אני בטוח שיהיו אלה שחושבים אחרת והום מאמינים שיש כוח עליון שגורם לשרשרת הארועים הארוכה הזאת שאנחנו קוראים לה חיים...כל אחד באמונתו יחיה.... אבל כמו שכתבתי למעלה, אני אישית חושב ש כל אחד ומחשבותיו הם הגורם העיקרי והאחראי למה שקורה ויקרה בחייו.

אני די מסכים

איתך כל אחד אחראי לגורלו ומעשיו.לגבי החיים,רק אגיד שהחיים הם פשוטים,בני האדם הם אלה שמסבכים ולכל אחד שיש את הימים שהוא מצוברח,זה עובר ממשיכים הלאה ליום נפלא יותר.ד"א יישות עליונה,איפה היא?

ספיידי ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

סלח לי אבל אני קצת בהלם ממך...
איפה כל השיחות הליליות שלנו שבהן אמרת לי כ"כ הרבה על שיניים בחיים וכזכור לי אתה היית האופטימי והמקבל הכל צורה חיובית, נראה לי שאתה צריך ריענון...
יש לי עוד המון להגיד אבל..

העכביש2

New member
תגובות מעניינות ../images/Emo45.gif

כהן: מילים כדורבנות!! מה שכתבת זה בדיוק (או כמעט בדיוק) מה שאני חושב...חזק ואמץ ארטיק: מילים כדורבנות 2!! איזה יופי שיש אנשים שיש להם גישה כזאת (לא בטוח שהם מיישמים אותה כל הזמן אבל העיקר שזה נמצא שם בראש). וישות עליונה באמת נעלמה...
קושקושית: שיחות הלילה לא נעלמו, הגישה לא השתנתה...תאמיני לי שכתבתי את זה במודעות שלמה. והרי -- לא כל הזמן אנחנו בטוחים בעצמנו, לא כל הזמן מצב רוחנו טוב ולכן גם האדם עם הגישה הנאורה ביותר יכול להרגיש דברים אחרים (ולא שאני עם גישה נאורה או משהו). אני בסדר, רציתי להעלות דיון...
שרון: תודה לך

עכביש יקר שלי..

שיחות הלילה כן נעלמו... אבל לא חשוב כי אני צופה לקמבק ענקי. ובקשר לשאר..
אם יש בן אדם שאני סומכת עליו ישדע איך להתמודד זה אתה! ואני... אני במסנגר...

למעלה