כשבוע לאחר טבעת

כשבוע לאחר טבעת

מה באמת אסור לי לאכול יותר????? באמת אין יותר (גם לא מעט)לחם. פסטה. צ'יפס וקולה?????

אופירA

New member
מנהל
מה זה יותר?

כרגע - בוודאי שאסור לך לאכול לחם, פסטה, צ'יפס וקולה. לי מותר לאכול הכל, ואני אוכלת לחם, פסטה, וקולה. צ'יפס אני לא אוכלת כי אני לא אוהבת, אבל מותר לי אם אני רוצה. פחות מחודש אחר ניתוח הטבעת שלי, מותר היה לי לאכול הכל. גם לך יהיה מותר לאכול הכל, פחות מחודש לאחר ניתוח הטבעת שלך. למה חשבת משהו אחר?

אופירA

New member
מנהל
באיזה בי"ח הם מאושפזים?

יש גם חולים שמדברים שטויות ולא מאושפזים. אז נקשיב לכל מה שמישהו אומר? אם תרצה, תאכל לחם ופסטה, כמוני וכמו החבר'ה כאן (לא קראת על הלחמניות שהרביצו פה הבנות?). אם לא תרצה, לא תאכל.

PavlovsDaughter

New member
תחפש פה בפורום את החוברת הנחיות

שאופירA פירסמה כמה וכמה פעמים, היא תעזור לך מאוד. דפדף אחורה קצת.

הלו אופירה! אני לא מאושפזת (עדיין...)

פסטה אצלי לא עובר. לחם עובר מוגבל מאד (כזית) בדרך כלל, ובימים של חסד טיפה יותר. סטייקים לא עוברים. גם דגים לא ממש (פירות ים ר"ל דפקא כן). והיום אני פתוחה ברמות, שבשלושת השבועות האחרונים מאז שפתחתי עליתי כ-2 קילו... לעומתי יש לי חברים/ות שפיתות וסטייקים עוברים להם בקלות, אבל דברים אחרים לא. אז כן, נפרדתי ממאכלים כנראה לנצח, ואין בליבי עליהם או על הטבעת. המחיר שווה.

אופירA

New member
מנהל
מה? את מאלה שמספרים לכולם:

אין יותר לחם, אין יותר פסטה? לא ידעתי. נראה לי שאת לא מאלה. אז לא צריך אשפוז, ב"ה. פסטה לא עובר לך? אם את רוצה, אני אספר לך באיזו טכניקה היא כן תעבור אפילו אצלך. אבל לא נראה לי שזה כל כך חשוב לך. לחם עובר מוגבל מאוד? גם אצלי עובר מוגבל מאוד. אם אני ארצה - הוא יעבור יותר. אבל אני לא רוצה. אז זה אומר שאין יותר לחם? יש לחם.

כן, אני מספרת

שאצלי פסטה לא עוברת. ותאמיני לי שניסיתי מליון דרכים. הדגש הוא על אצלי. אני מכירה מטובעים שאוכלים פסטה כאילו אין מחר. זה מאד אינדוידואלי. נפרדתי מהפסטה בהמון אהבה, אבל נפרדתי. שווה לי!

אופירA

New member
מנהל
בסדר. אבל גם תספרי להם שאצלי היא עוברת בקלות

ואז אני לא אאשפז אותך
.

עכשיו כשאני פתוחה עד הסגירה הראשונה

אני אוכלת מה שלא נכנס קודם, כדי לנצל את הזמן. אהה... אני עוד מתכננת לאכול מנת פלאפל עד הסגירה... אבל משתדלת לא להעלות. בינתיים אני בסדר.

קובי d1

New member
קאמפינו

בעיקרון אפשר לאכול הכל ,אחרי טבעת יהיו מאכלים שלא ירדו בטבעת ,ואותם תלמד במשך הזמן להכיר ,תנסה לאכול לא ירד תוותר . בוא אומר לך לפני הניתוח הייתי דופק 2 לאפות עם שווארמה ,בלי להניד עפעף היום לחם או פיתה אני אוכל בצורת צנים ,אחרת לא יורד פסטה לא אהבתי בעבר אז אין לי בעיה. לא יקרה שום דבר באם תוותר על מאכל מסויים,אף אחד לא מת מזה,ואם אני חי וקיים בלי לאפות או פיתות אז בטוח שאתה יכול בהצלחה!!! קובי

חייבת לשאול לגבי הקולה

לפני הניתוח הייתי מכורה לדיאט קולה... וכבר חודש וחצי שאני שותה רק מים, רוב הזמן זה בסדר אבל לפעמים ממש בא לי לשתות מעט קולה, מבחינתי זה אפילו כמו נשנוש ויכול להחליף חשק לאוכל (כלומר, אם בא לי משהו, חצי כוס דיאט קולה יכולה לספק אותי במקום נשנוש אחר). האם יש ממש באזהרות שנשמעות לגבי שתייה מוגזת? מבחינת אבינוח אין בעיה לשתות, אבל קראתי כמה פעמים כאן בפורום ששתייה מוגזת אינה מומלצת.

קובי d1

New member
קוקה קולה טעם החיים

רוב המנתחים נגד שתייה מוגזת ,בתוכם גם המנתח שלי , גם אני מכור לקולה ושותה עכשיו דיאט קולה אל תקחי דוגמא ממני תודה לא הכל בסדר מבחינתי ומבחינת הקולה שלי,חיים בהרמוניה מירבית קובי

le ad

New member
במשך שנה מהטבעת נשמרתי משתיה מוגזת

לחלוטין. אחרי שנה, נתקלתי במצב שלא היה לי מה לשתות בכלל (בישיבה בעבודה), אז שתיתי קצת קולה בזהירות, ועבר בסדר. מאז אני לא נמנעת ממוגז, אם כי משתדלת לשתות מעט ובזהירות.

חבל, ממש חבל שלא מפרסמים את הפורום

במרפאות ובבתי החולים. אני יודעת שיש סוג של יוזמה, אבל כנראה שזה לא מספיק. וציינתי את הנ"ל מפני שברור לי ששמעת את מה שכתבת, ממנותחים שלא מבינים מימינם ומשמאלם - ועוד יותר גרוע, מלא-מנותחים, פחדנים. זו דעתי. מירב.

יש קושי בלפרסם את הפורום

מדובר במשהו ציבורי שמתפרסם על גבי משהו פרטי.. אני בטוח שיש עוד פורומים כאלו. לדעתי הדבר לא יקרה.. חוץ מזה, שאם הפורום יתפרסם במועד הניתוח, ביום מן הימים הוא יאלץ לקחת אחריות על עצמו, וזה משהו שלא אפשרי

למעלה