כשבא לי להכיר

שוקת

New member
כשבא לי להכיר

אנשים חדשים, אני לא קופצת לצ'ט, ולא מחפשת בדפים הלבנים ב-ICQ. אני לוקחת את הכלב שלי, ופשוט הולכת איתו לפארק. ולמה דווקא לפארק? כי זה המקום בו מתאספים, בדרך כלל בשעות הערב, בעלי הכלבים. וכלבים, כידוע לכם, זה עם מיוחד. זו החיה היחידה כמעט שבחרה מרצון לחיות עם בני אדם. נכון, גם חתולים בחלקם הם חיות בית, אך את מרביתם תוכלו לראות דווקא ברחובות, בין פחי האשפה, או מתחת למכוניות חונות. התיאוריה שלי אומרת, שמי שלא אוהב חיות בכלל וכלבים בפרט - קשה להאמין עליו שהוא אוהב בני אדם. אז ככה, אני יוצאת לי אל הפארק הקרוב, ומתבוננת באנשים שבאים לטיול לילה עם כלביהם. ברור שהקומוניקציה מתחילה לזרום, כאשר בדרך כלל השאלה ששוברת את הקרח היא: "זכר או נקבה"? "מה, לא רואים?" אני שואלת. ואז, הפחות מתוחכמים מתכופפים להביט שם, הקצת יותר מתוחכמים מסמיקים, והמתוחכמים ממש עונים: "אני לא שואל על מה שאני רואה בעיניים"..
בקיצור, חלק נכבד מהזמן אני מבלה על הספסל בגן, ועוקבת אחר ההתנהגות וההתנהלות של האדם עם כלבו. שם טמון הסוד. שם - אי אפשר להחביא או להעלים או לשחק אותה. אם יש לו, לאדם, רגשות - זה המקום לגלות זאת, בצורה בה הוא פונה אל הכלב, כיצד הוא מנווט אותו עם הרצועה, האם הוא מלטף אותו ומביע חיבה, האם הוא רך בדיבורו או נוקשה וכך הלאה. שלא תבינו אותי לא נכון. האנושיות, והבעת הרגשות לכלב, אינה מראה בהכרח שכך האדם גם בחיי היום יום שלו, אבל מה שבטוח - רק שם, אתה יכול ללמוד בביטחון שלאנשים כאלה יש רגשות, אם כי לא תמיד הם מצליחים להפגין אותם מול אנשים אחרים. (ונתקלתי אישית באנשים שהיו מלאי אהבה לכלב שלהם, ליטפו, חיבקו ואף נישקו אותו בפרהסיה, אך בחיי הזוגיות שלהם לא הצליחו לעשות זאת). ולי אישית חשוב שלאדם מולי יהיו רגשות, אפילו אם לא אני היא נשוא הרגשות שלהם. הכי מצחיק זה שהכלב שלי הכי נהנה מכל העניין. מכל טיול כזה הוא חוזר עם חברה חדשה...

נדמה לי שעוד לא אמרנו לך

ברוכה הבאה
כן זו גם שיטה להכרות היו ימים שאחי היה לוקח את הכלבה שלי לסיבוב בשינקין זה היה עובד
אבל שוקת יש דבר שאיתו אני לא מסכימה מה ז"א לאנשים כאלה יש רגשות? לכל אחד ואחת יש רגשות יש כאלו שמפנימים אותם ויש אחרים שמחצינים אבל אין אדם נטול רגשות!

ראיתי כלבים שמתנפלים

על ילדים קטנים.מה זה מראה על הבעלים שלהם?אכן יש להם רגשות אבל איזה...לא מכלילים וזה הכי טוב

הציטוט שלך

"אני שונאת אנשים, אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים" הוא ממש קשה.....

ophra

New member
זה משפט משיר ../images/Emo79.gif

ניסיתי וניסיתי לבד להזכר ולזהות
(יש לי רפיוטיישן... בכל זאת...) בסוף התייאשתי ומצאתי פה ברשת נורית גלרון שרה אביב גפן כתב אתה פה חסר לי גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה ומעיני שלי, טפטוף מקומי כי יש סדק בלב אהבה. כשהלכת מכאן, לא ידעת לאן מסגרת פני בחלון אבל גם בתמונות, לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון. ואולי אתה פה חסר לי אתה כאן, אתה שם ובכל זאת אתה פה חסר לי ואולי, אתה פה חסר לי. אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אליך וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן, הכל די רגיל בלעדייך. הייתי בכיף מחבקת אותך מחכה לך בין הסדינים אני שונאת אנשים, אנשים חלשים שבמקום לדבר הם זזים. ואולי אתה פה חסר לי... מה יקרה אם פתאום תבוא אלי ותייפה את הכל רגע של שקט, בחוץ עוד הגשם ממשיך עוד ליפול. ואולי אתה פה חסר לי... עפ

שירים

בכלל גם לשנוא, גם לשפוט, גם להאשים אחר בתיסכול אישי, גם ללחוץ לי על כפתורים... אפשר גם לומר "אני שונאת אנשים, אנשים חלשים שבמקום לזוז מדברים".

שוקת

New member
חבל, חבל כל כך

חבל שאת לוקחת את המשפט הזה כל כך אישית, וחבל עוד יותר שאינך מנסה לרדת לעובי הקורה, ולהבין מהי המשמעות האמיתי המסתתרת אחריו. גם אם תקראי את השיר של נורית גלרון בעיון, תראי שהמשפט הזה בא לבטא בעצם את האויב הגדול ביותר של הזוגיות: חוסר הקומוניקציה, או כמו שמכנים זאת : קצר בתקשורת. "אנשים חלשים, שבמקום לדבר הם זזים" - המשפט הזה מתייחס לכל אותם אלה, שבמקום להתעמת עם דברים, במקום לדבר וללבן בעיות - הם פשוט בורחים... ברור שהמשפט שהבאת כאלטרנטיבה - משמעותו הפוכה לחלוטין. מקווה שהמשפט הקשה הזה הובהר עתה, ומקווה יותר שאחרי ההסבר - כבר לא לוחץ לך על הכפתורים.

עוד יותר חבל

שאת חושבת שלא ירדתי לעובי הקורה. ואולי.. בעצם זה לא באמת חבל או לא חבל... יום נפלא לך.

ומה את חושבת על....

אחד כמוני עם שני כלבים לא מנווט אותם עם רצועה אחד מהם בן 14 והשנייה בת 8 ולעולם לא היו עם רצועה או מחסום חוץ מזמן האילוף אני לא מנווט אותם עם רצועה אז איך תסיקי מכאן מסקנה?? ועוד קטן יש המון אנשים שיש להם כלבים והם אנשים להבדיל מבני אדם אבל לכלב אין ברירה זה אדונו וגם אם הוא רע הוא איתו.

amigor

New member
בוקר טוב, מוקדם!, איזה אדם שוקת

יכול להיות המחזיק מסטינו נפוליטוני והוא האריה שבתחבורה בוקר טוב שיהיה לכם! להית'

שוקת

New member
עצם העובדה

שיש לך שני כלבים - כבר מביא אותי להסיק מסקנות לגביך... במיוחד כשאתה טלה
ואני - הלוואי ויכולתי לנווט את שלי ללא רצועה. ההוא רואה חתול - כאילו ראה נקבה - ומיד מאבד את הצפון.... ודרך אגב, כלב מוכה ע"י אדונו - רואים זאת ישר בעיניו. והמסקנות לגבי האדון - בהתאם.

למעלה