כשאת עצובה

איריס0904

New member
קיים לשיר הזה ריקוד

לפני מספר שנים ייצר גדי ביטון לשיר זה ריקוד זוגות, דווקא יפה, ולאחר מספר פעמים שנרקד החליט גדי להפסיק להרקידו למרות בקשתינו החוזרות לרקוד את הריקוד.

אז גם "רק את" וגם "כשאת עצובה"

שניהם של גדי ביטון? תודה איריס. היה לי כיף לפגוש בך אתמול..

איריס0904

New member
וגם "מורה לחיים"- כל השירים האלו

לקוחים מאותן דיסק של עמיר בניון שנקרא "רק את" וגדי ביטון ייצר לשלשת השירים האלו ריקודים.

ninir

New member
כשאת עצובה

התגעגעתי שימי לב החלפתי שם נראה אותך ברעות היום? את צודקת השירים של בן עיון מקסימים וגם הריקודים

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני אהבתי את הריקוד

ולא ברור לי למה גדי ירד ממנו. אגב, הריקוד גם אינו מופיע ברשימת הריקודים שבאתר שלו...

נבהלתי....

חשבתי שאת עצובה..... מה קרה לכן בזמן האחרון עם עמיר בניון ? בגלל יהודה סעדו נזכרתן בו ???

שמעתי שמדברים על עמיר ../images/Emo99.gif

אז חזרתי להגיד שלום אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה... קיים ריקוד נוסף שחיבר גדי ביטון לשיר "סיפור בדוי" (מתוך הדיסק שלכת שגם עליו דובר כאן לאחרונה) וגם הוא כבר די נעלם וחבל.. הזכרות באמן המדהים הזה מבורכת עם או בלי קשר לסעדו. אולי עם קצת לחץ על המרקידים נזכה שום להנות מהריקודים היפים הללו... שבת שלום

תרקדי

New member
YYY.... התגעגעתי אלייך ../images/Emo24.gif

טוב שיש משהו, או מישהו (במקרה הזה) שמחזיר אותך לכאן.

אני קצת עצובה ...

בלי קשר... אולי בגלל שאתמול הגעתי לאוניברסיטה באיחור ענקי בגלל הפקק באיילון ,ולא כדאי לכם לדעת את מי קללתי כל הדרך... (בגלל כל הריקודים שהפסדתי..) אבל פגשתי בינק'לה לוי שבא לבקר ,וגדי השמיע הרבה ריקודים שלו והיה דיי נחמד!

שמחות קטנות

יהללו ...מה שאני אוהבת בבחור הזה את האופטימיות שלו! ריקוד מקסים ,חבל שלא משמיעים יותר! כל כך מתאים לפאסימית נצחית שכמוני..

למעלה