כשאת אומרת לא

כשאת אומרת לא

למה את מתכוונת...? כתבה מעניינת הערב בערוץ 10 ממחישה את המקום העצוב אליו התדרדרו היחסים בין המינים. ספר אחד מלמד את הנשים כיצד להפיל את הבחור ברשת,להקשות עליו,ולהיות הארד טו גט,ולו בכדי שיחזר ישקיע ויעריך אותך. קורס לגברים מלמד אותם שלא לקבל את הלא של האשה בפני עצמו,אלא למה היא "באמת" מתכוונת כשהיא אומרת לא...ואיך להמשיך ולחזר מבלי לוותר עד הכן המובטח והמיוחל... על אף ההערה של אושרת קוטלר בסוף לגבי הצדקנות הרדיקלית של הנשים בנושא זה,שדי לגיטימית לדעתי,מעציב לדעת שזה מצב הדברים בין גברים לנשים בסוף העשור הראשון של שנות האלפיים. נדמה שפעם הכל היה יותר פשוט,מדהים איך הצלחנו לחרבש גם את זה. היום בפגישת חיזור או היכרות נראה ששני הצדדים צריכים להגיע בליווי של עו"ד. ככה,ליתר ביטחון.

יערית

New member
עוד הפעם הסיוט הזה?

שבוע שעבר זה גרם לבלאגן בפורום הצעיר יותר
ודעתי נשארת בעינה: כשאני אומרת לא, זה לא! ויש אמירה אחרת שנקראת שיתוף פעולה, כשזה קורה, הלא מבוטל. ישנם גברים שלא זה לא מבחינתם וישנם גברים שדוחפים ודוחפים ודוחפים .... לא צריך עו"ד, גברים איבדו את הג'נטלמניות שלהם, ז"א רבים מהגברים הישראלים ולשמחתי הכרתי מלח הארץ :))

גם היום

הכל פשוט למי שמגיע פשוט למשל: נעים מאוד חדוה, אני שמוליק, באתי להתאהב . . . ככה פשוט הבעיה מתחילה כפי שהזכרת כשנשים וגברים נתפסים לטרנדים שבאים וחולפים כל יום יוצא מדריך שמתיימר לדעת וללמד איך צריך להתנהג בין המינים נשים וגברים שחושבים שאם הם יתנהלו לפי ה"ספר" הדברים יראו אחרת אנשים שכחו מה באמת העיקר הייתי משאילה את מנהרת הזמן של האח הגדול ומחזירה את עצמי לתקופה שחילקו לי אסימונים הדברים אז באמת היו יותר ברורים :)

אוקסי תקשיב

....בתור סרבנית ג'יי דייט, פייסבוק וכל השאר כל שנותר לי הוא להיות עצובה בגין העובדה שהחיזור הופך להיות כל כך נדוש ווירטואלי- תמונה, סמס, מייל, סקייפ, מסנג'ר, פייסבוק. שכחנו בסבך הלייקים להתבונן עמוק בעיניים, לשתף, להכיר, להקשיב, לבדוק, להריח, לטעום בנחת. כל חיזור אחרי אישה הופך ליעד כיבוש שדורש תפוקות ותשומות מיידיות, פלא שאין מצב אצל גברים מסויימים לקבל "לא" כתשובה לגיטימית? הרי איך אחרי זה הם יראו את עצמם בפייס שוב? מה זה שווה אם אין על מה לרוץ ולספר לחבר'ה. הרי זו תמיד הייתה הבעיה של הגבר הישראלי המצוי והמסוקס- האגו הנפוח שלו. לא זה לא! זה לא! זה לא! הכי ברור, הכי נדוש ובלי לומר אף מילה על פרשת אורלי אינס שהיא דוגמה מעולה למי שמחליטה לשים סוף להתנהלות של לא מעט גברים בימינו . וכן, מי שלא יודע מה הגבולות, שיגיע עם עו"ד שירסן אותו ולי לא נותר אלא לרחם על כאלה בחורים.

האח הגדול...

שם רואים הכל. גם את הנושא שהעלית. תלוי מי אומר.. מה אומרים.. תלוי גם במקום, בזמן וברצונות ובצרכים האמיתיים באותו הרגע הנתון.

NoaModiin

New member
לאחרונה נתקלתי במקרה של בחור

שלא הבין מה זה לא. גם כשדחפה אותו- הוא המשיך ללחוץ, גם כשאמרה - לא עכשיו, הוא אמר - רק עוד רגע קט, גם כשחזרה ואמרה לא, הוא המשיך בשלו. ורק אז קלטתי שכנראה יש גברים שבכלל לא שומעים מה הבחורה אומרת, ובכלל לא שואלים אותה. הם ממוקדים מטרה, ולא רואים בעיניים, הרי הדם נמצא במקום אחר... מעריכה מאוד גברים שיודעים להקשיב, לשמוע, ולכבד.

למעלה