כשאתם נפגשים . . .

כשאתם נפגשים . . .

מעבר לזה שאתם יושבים ומדברים עם המועמד/ת וקולטים מי הוא או היא האם אתם עושים לבחור/ה גם איזשהו מבחן קטן כדי לקלוט מי הוא/היא או שאתם זורמים עם הפגישה ומה שרואים וקולטים זה בסדר מבחינתכם‏?‏ אני למשל יש לי קטע כזה שכשאני עם מישהי אני אוהב לעשות איזה קטע/משהו מוזר (אבל לא חריג, שזה לא יוציא אותי אידיוט‏‏)‏ תלוי בסיטואציה שאנו נמצאים בה באותו רגע ולהמשיך להתנהג רגיל, בתמימות, טבעי לחלוטין ובו בזמן להיות עם עין בוחנת לראות איך היא תגיב האם היא תדלק‏?‏! תהיה פתיל קצר‏?‏! תעביר אותה‏?‏! האם היא בחורה נוחה‏?‏! וכו‏`‏ וכו‏`‏ לא יודע אם זה בסדר מצידכן הבנות אבל זה דבר בהחלט הכרחי וחשוב.

חח מה הכרחי להתחיל עם מבחנים?<

תכיר אותה טוב לכל אחד יש חסרונות..אף אחד לא יצא מושלם במבחנים האלה

אני לא מחפש . . .

חלילה את המומים שבאחר כי כמובן שאין בנאדם מושלם אלא זה יותר בשבילי כדי לקלוט איזה סוג אופי יש לה, ואני גם לא עושה את זה לכל אחת אלא לבחורה שנראה לי להמשיך איתה.

לא קוראים לי עדי. . .

זה בסה‏"‏כ כינוי שהוא נתן לי במקום לקרוא לי בניק הארוך שלי אז הוא לקח את ה‏"‏עד‏"‏ מהאולי עד מחר וקורא לי עדי. :-‏)‏

זה לא עניין של . . .

מה אני עושה, זה לא משהו ספציפי אלא זה תלוי בסוג הבחורה שאני איתה אז אני מביא אותה באיזו `יציאה‏`‏ שלי בהתאם לבחורה כדי לראות איך היא תגיב ואם תגיב, כל בחורה זה אינדיבידואלי כי כל אחת היא עולם ומלואו בפני עצמה.

קליט

New member
איזה שטויות את מדברת !

מחילה . . זה דוגמה לתרגיל שאת יכולה לעשות . את צריכה לחוש מי נמצא מולך , ואיך הוא יקבל את היציאות שלך . . אני לא אוחז מתרגילים כאלה , אני לא רואה בהם צורך . זה גם ענין של אופי . .

אממ אני. . .

לא בדיוק יודע איזו דוגמא לתת לך כי הכל קורא באופן פתאומי לפי סוג הבחורה אבל אממ למשל אם הבחורה מראה את עצמה כאחד צדקת שמקפידה על קלה כבחמורה אז פה למשל אני יכול להביא לה באיזו יציאה (כשאני מצידי מראה תמימות בעניין כן‏?‏!) כמו זה שאני פתאום יכול לומר לה על איזה משהו שישמע לה בתור "ה‏`‏ ישמור‏"‏ ו‏"‏אוי גיוואלד‏"‏ (ואני מתמצא קצת בהלכה‏)‏ ואני יודע שזה מותר מלכתחילה והיא יכולה לראות את זה כ‏"‏ה‏`‏ ישמור‏"‏ כי היא לא יודעת שזה מותר (אני מביא לה את היציאות למשל מההלכות שלא כולם מכירים אבל אחרי הכל זאת ההלכה של השו‏"‏ע ולהמציא אני ממש לא ממציא אותם כך שזה ידליק אותה‏)‏ ואז אני אראה איך היא מגיבה.

חח פעם מישו אמר לי

איך אפשר לבדוק בחורה אם היא עצבנית או לא.. תשאל אותה בפגישה את הסיטואציה הזו, אם עכשיו שטפת את הבית והבית מבריק כמו אחת הנברשות של המלך חוסן, ובא אחיך הקטן עליז ומקפץ לבית ובלי זיק של מחשבה עבר לך על השטיפה והשאיר עקבות שמובילות לאוצר כל שהוא במדבר יהודה, איך תגיבי???? אז הבחור טען שאם היא תגיד לך אני אתעצבן וארמוס ואקלל, אזיי תברח......

ניראה לי

שכל בחורה הייתה מתעצבנת מכזאת סיטואציה... אבל אני חושבת שאני מראש לא הייתי שוטפת את הבית בכלל... והיה ואם שטפתי והוא היה עובר אז הייתי מתחרפנת ברור!! לא מקללת ח"ו אבל מכריחה אותו לנקות את זה ואחר כך ללכת לנקות אצל כל השכנים...

נראה לי

שהוא ממש לא היה רציני ב'מבחן' הזה.. אגב, נראלי שאם תספרי שלא היית שוטפת מראש- כבר נכשלת במבחן, בלי קשר לתגובה שלך

חח למה?

אני אביא עוזרת.. אני חושבת שיש נשים שלא נועדו לשטוף את הבית... תחשבי על זה שניה... שיהיה לך ילדים ובלאגן בבית וכו... את תאהבי לשטוף ולסדר ולחתל??
כאילו אני חושבת שמתי שיהיה לי ילדים אז לא יהיה לי ברירה אבל עכשיו למשל אני לא עושה בייביסיטר...

למעלה