כשאתם כועסים...

ש חף

New member
כשאתם כועסים...

על מישהו קרוב אתם - עושים חרם מדברים על זה יושבים בחושך ומתמרמרים או כל אופציה אחרת?? מה אתם חושבים שנכון לעשות ומה אתם עושים בעצמכם? (זה לא תמיד מסונכרן...)

טל205

New member
תלוי

כל מקרה לגופו! היום למשל משהו עצבן אותי אז התנצלתי בפניו וזה עצבן אותו יותר.. כל מקרה לגופו. שחף,עזבי,אל תתעצבני!

דסדס

New member
מסכימה עם טל

כל מקרה לגופו... תלוי גם בסיטואציה שבה עצבנו אותי, תלוי מי עצבן אותי ומה המערכת יחסים שלי איתו, ותלוי מה המצב רוח שלי <מלבד העצבנות>... שחכת להוסיף את האופציה של לעשות פרצוף חמוץ להתמרמר, ולעצבן אותו גם.... בדרך כלל אני אחכה שהרוחות ירגעו, כי לרוב אני לא רוצה להתפרץ על מישהו ולהרוס דברים, ואגיד לו משהו אחר כך בשביל לסדר את הדברים בינינו, רק אחרי ששנינו כבר ניהיה יותר רגועים ונוכל לחשוב בהיגיון. רצוי אבל שהוא ידע שאת כועסת עליו, לא אומרת להתפרץ, לא אומרת לריב, לא אומרת לעשות חרם מוחלט... אבל צריך לא לשמור בבטן ולהבהיר שהוא עיצבן אותך ואו שימצא דרך לפתור את זה, או שטטפלו בזה בהמשך.

נרקי

New member
שונאת ת'מצבים האלה..

יש לי חברה טובה אחת. ואם אני רבה איתה.. כל החשק שלי יורד. אני עצבנית עצובה וכל הדברים האלה ביחד
בגלל זה אני לא סובלת לריב איתה. כי אני יודעת שהיא החברה היחידה הטובה שלי וחבל להרוס את זה בגלל משו טפשי ושטותי.. אז אני מנסה ליצור קשר ולדבר איתה ולהשלים כמו בוגרת ושאני רואה שהיא עדיין כועסת עליי אז אני מביאה לה ת'זמן להרגע ולחשוב.. שבוע! אם בתוך שבוע היא לא יוצרת קשר אני מפילה את עצמי עליה ומדברת איתה גם אם היא לא רוצה
כמובן שיצא לנו לריב פעמים יחידות והיא אכן התקשרה אליי אחרי שבוע
באה אליי דיברנו כמו בוגרות. הגענו למסקנות ביקשנו
אחת מהשנייה התחבקנו
אמרנו אחת לשנייה שאנחנו מתות אחת על השנייה
והתנהגנו כרגיל כאילו לא קרה כלום
חפרתי אה?

DANAQ32

New member
אני לא נוטה לכעוס אבל...

כשזה כבר קורה עדיף להתרחק ממני!!!!
אמנם אני פולניה אבל יש לי עצבים של מרוקאית ( חמותי השפיעה עליי. יותר מדי שנים במחיצתה
) עכשיו זה כבר תלוי! אם זה מישהו שיקר לי אני לא אגיב מיד.. אחשוב טוב לפני שאני פותחת את הפה (שלא אצטער אח"כ), ואו שאשלח במייל את מה שאני מרגישה ( יותר קל לי לבטא את עצמי ב"עדינות" בכתיבה) או שפשוט אדבר על הדברים כדי ללבן עניינים. אבל זה תלוי בסוג הפגיעה יש פגיעות שאני לא מוכנה לסלוח עליהן ואני מעדיפה לוותר על החברות ( לצערי,זה קרה לי פעם אחת). אם זה מישהו סתם, מהעבודה או פחות קרוב אליי אני מכה על הברזל בעודו חם!

ש חף

New member
מעניין

כתבתי בכוונה על מישהו קרוב כי אני פשוט לא נוטה להתעצבן מאנשים שלא קרובים אלי או שלא אכפת לי מהם מספיק.... ולנושא עצמו - אני מגיבה כל פעם אחרת בניסיון להשתדל לדבר על הדברים וברגיעה (כדי לא לפגוע או להגיד דברים מתוך כעס) זה לא תמיד עובד.... בכל מקרה היום ויתרתי על האגו שלי והרמתי טלפון למישהו קרוב,אנחנו נשב בקרוב לשיחה ואני גאה בעצמי על זה כי היה לי קשה...

DANAQ32

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

לפעמים ויתור על האגו רק מעלה את הערך שלך בעיני הצד השני! וכנראה שזה אדם שחשוב לך מאוד אז זה שווה את זה

תלוי על מה אני כועס

אני יכול לדבר עם אותו אדם ולומר מה אני חושב או לשמור בבטן בידיעה שזה כעס זמני.

למעלה