כשאתה מנגן לי

כשאתה מנגן לי

סוף סוף הסכמת לנגן עבורי,
התייישבת ליד הפסנתר השחור, יושב זקוף ומתחיל לנגן, ואתה כל כך סקסי יושב שם, והאצבעות הארוכות שלך מדלגות על הקלידים בעדינות מופלאה ,
ואני רק מהמראה שלך ככה מתחילה להתגרות, קמה מהספה ונגשת לעמוד מאחוריך, מתחילה להעביר את ידי על החזה שלך, ואתה נשאר מרוכז ממשיך לנגן, מתכופפת קצת ומתחילה לנשוף לך באוזן ובעורף, ואתה מתחיל לנוע בכסא אך ממשיך לנגן לי, אני מחליטה להעלות הילוך, נעמדת לידך ומתחילה לאט לפתוח את החולצה שלי כפתור כפתור, ואתה מתחיל לזרוק אלי מבטים, והנגינה מתחילה להשתנות מעט קשה לך להשאר מרוכז , זהו אני עומדת מולך ערומה ואתה מושך אותי אליך מושיב אותי על הפסנתר הרגליים מפוסקות לפניך כל רגל מצד אחר שלך נשענות על הכסא שלך ואתה חוזר לנגן ככה בין רגלי, ואני שממשיכה להקשות עליך מכניסה אצבע לפה מוצצת אותה מרטיבה אותה ומייצרת מסלול מהפה שלי ועד לכוס שכבר רטוב והדגדגן כבר נפוח,
מכניסה את האצבע מעבירה אותה על הדגדגן והעיניים שלך מביטות בי ברעב, אבל הידיים שלך ממשיכות לנגן,והמנגינה מופלאה ומוסיפה אוירה מחרמנת לאוויר, שוב מתכופפת אליך והפעם השדיים שלי נוגעים לא נוגעים בידיים שלך, ואתה ממשיך לנגן, ואני כבר לא יכולה כל כך רוצה אותך, שולחת יד למכנס שלך, מעבירה מבחוץ את היד ומרגישה איך הוא עומד מתוח מחכה כבר לפרוץ, עוזרת לו לצאת לחופשי, ואז גם אתה כבר נשבר מרים אותי ומוריד אותיי על הזין העומד שנכנס עמוק לתוכי, הלשונות שלנו נפגשות למחול מטורף ואני דוהרת עליך בטירוף עד שמרגישה את הפרץ האדיר ממלא אותי, קמה ממך ואתה חוזר לנגן לי, יושב שם ונראה כל כך סקסי...

yaron599

New member
כשאני מנגן..

הצלילים "קורעים" את הלב והנשמה....
מחברים את הגוף שלי לשלך....מכיל אותך ...
המחול מטריף החושים הזה מביא את שנינו אל השיא ...יחד!!

למעלה