כשאתה באמת לא אשם...

כשאתה באמת לא אשם...

רקע כללי: אני וחברה שלי ביחד שנה. לאחרונה הקשר שלנו ממשר הדרדר, אנחנו לא יושנים ביחד (אולי פעם בשבוע, כהיינו יושנים ביחד כל יום) לא ממש מתקשרים טוב ומפה לפה גם סקס אין כבר איזה 3 שבועות. שלשום ניקיתי קצת את הארנק שלי שתפח למימדים מוגזמים עם כל האגורות האלו, ומצאתי קונדום ישן בתא פנימי. סתם מסקרנות פתחתי אותו ואחר כך זרקתי אותו לפח. ולא חשבתי על זה. הלילה היא ישנה אצלי, ובבוקר היא גילתה אותו והתחילה לוצא אותו מהפח כדי לבדוק אותו. אמרתי לה בדיוק מה באמת עשיתי אבל היא רק הביטה בי ואמרה "תרוץ מעניין". הקפצתי אותה אליה וכל הדרך היא לא דיברה איתי. אני משוכנע שעכשיו היא תרוץ לכל החברות שלה לספר להן שהיא מצאה אצלי בפח קונדום, ובהתחשב שלא שכבנו בר 3 שבועות היא כבר תעלה ספקולציות חבל על הזמן. איך אני אבהיר לה שמה שאמרתי זה ביוק האמת, ואם באמת היתי שוכב עם מישהי אחרת היתי מסתיר את הקונדום כמו אני לא יודע מה. לא שהייתי שוכב, דרך אגב.

עבר כבר כמה זמן מאז שהשתמשתי

בדברים האלה, אבל למיטב זכרוני אפשר להבדיל די בקלות בין קונדום משומש לבין קונדום שסתם פתחו אותו. אז אולי חברה שלך ממש רוצה תרוץ להפסיק את הקשר בינכם, שלא נשמע כל כך מזהיר?

מעניין

היחסים בינכם הדרדרו ואתה מוטרד מקונדום לא משומש בפח ומספקולציות שהיא תעלה בגללו. אולי הייתם צריכים שמשהו כזה יקרה כדי לשבת לדבר על מה שקורה בינכם. אולי באמת היא הייתה צריכה סיבה לקום וללכת. אולי דווקא עכשיו זה זמן טוב לבדוק איפה אתם עומדים בקשר הזה. אמון ותקשורת הם אבני יסוד, בלי זה קשר לא יכול להמשך. זה מבחן עבורכם. אני מקווה שתעברו אותו בהצלחה ותחזור עם חיוך לספר לנו על כך...

בקשר לקשר...

בעיות בקשר, קודם כל, יש לכל אחד. אני לא מאלו שהיו להן המון חברות, אבל אני מספיק בוגר לדעת שקשר זוגי תמיד מכיל תקופות רעות. כרגע המצב לא טוב, כי ההבדלים בנינו נהיים יותר מודגשים. אני לא אכנס לפרטים פה, כמובן, בכללי, שנינו נורא עסוקים עם הלימודים והמבחנים, אין לנו גם ככה כמעט תחומי עניין חופפים (שזה לאו דווקא רע) ולאחרונה היו עוד כמה בעיות כלליות. כן, אנחנו מדברים על הבעיות (שזה לא בהכרח פותר אותן, זה רק מוודא שלא נפרש אחד את השני לא נכון) - אבל הסיבה של ההודע הראשונה היתה לחלוק איזו הרגה מחורבנת שהיתה (ועדיין יש) לי בקשר לזה שהיא תעשה מזה סיפור גדול ממה שזה באמת. היה לה גם איזה אקס שבגד בה פעם ולקח לה המון זמן לפתח רמה כלשהי של בטחון במסגרת הקשר שלנו, בעיקר כי הכרנו פחות מחודש אחרי שהם נפרדו ולא ממש היה לה זמן להתאושש מהטראומה שלו.

liya3

New member
מניסיון....

זה שלא שכבתם כבר שלושה שבועות מעיד על משהו גדול.... אני מתארת לעמצי שבטח אי הרצון או ההתחמקות הגיע מצידה.... יחסי מין בדרך כלל בין זוג רק מקרבים ומחזקים את האהבה והקשר, אני לא רוצה לדכא אותך אבל ת´אמת גם אני שהחלטתי שאולי אני מתכוונת לסיים את הקשר עם חברי לשעבר השיקול היה בין היתר גם כמה שפחות להראות שיגרה במיוחד ביחסי מין.... לדעתי זהו רמז גדול, עם כל הכאב, בשבילה לפחות זה פחות מבלבל+ ישנו אינטרס להתחשב בך ולנסות כמה שפחות לבלבל ולהראות לך שהכל טוב ובסדר! עצה שלי תהייה בוגר, קח אותה ותשבו ודברו תן לה להרגיש שאתה תקבל הכל,שהיא יכולה לספר לך ה-כ-ל, ואתה תתמודד ותבין, תן לה הרגשה הכי פתוחה ומבינה בעולם ואני מאמינה שעם הסבלנות וההבנה שתקרין היא תספר לך מה מפריע או מה היא מתכוונת לעשות.... הכי חשוב - אל תתפרץ! גם עם היא מחליטה מה שהיא מחליטה, תקבל ותבין (תתפרק אחר כך לבד) היא מאוד תעריך את ההבנה והאיפוק שלך ואפילו אולי תימשך אליך יותר ממה שאתה חושב.... בהצלחה, תעדכן חומד....

ליאן.

New member
אני לא מאמינה לחצי מילה מהסיפור

המעניין שלך. די תמוה בעיני שלא מפריעה לך העובדה שאין אמון בקשר, שהתקשורת רעועה, ושהקשר בהתדרדרות כבר מספר שבועות אלא זה שהיא תרוץ לחברות לקבל מהן תמיכה. אם הקונדום באמת לא משומש, אפשר לדעת.

למעלה