כשאפרוט..

כשאפרוט..

כשאפרוט על פני גופך שניעור ואקרב אל ליבך,עם מיתר של כינור אמתח אותו עד לקצה-של-קריעה להוציא מתוכו זעקה-צעקה של לב המייחל להאסף אל תאום לחוש מתק שפתיים,לרוות ולטעום ניחוחך המשכר,מבטך המזוגג לדעת,שאינך עוד מעיין של אכזב

קקטוססססס

יש כל כך הרבה מעיינות יש מעיין החיים ויש מעיין המחשבות יש מעיין האכזבות והחשוב מכולם הוא מעיין המשאלות...... (אמממ חומר למחשבה
) רק טוב!!!

../images/Emo13.gif מעיין האכזב שלך מרק

הזכיר לי את המעיין המתגבר שלי: כאל מעיין המתגבר זורמות אלי מילותיך מרוות נקבוביותי הכמושות בזרימתך מפלס בי נתיב למחר מזרים רסיסים של תיקווה. תופסת טרמפ על המעיין עם השמפניה. כשמפניה תוססת הגולשת מבקבוק, גלוש אלי לאט גלוש עלי בלהט צנן בי רבדים הזז הרבגים התז בי נתזים אחוז בשתי ידי ו-ד-י!

פנינת !!!!!!../images/Emo6.gif

אני קורא אותך לסדר. מה,את לא יודעת שאני תמים ? עוד תקלקלי אותי פה את והנתזים המבעבעים שלך כשלחיויותיך,ניתזות בי כמו נתזים מרווים צמאוני אליך.. שששש...הנכד ישן,לסבא אסור..

../images/Emo95.gif../images/Emo173.gif../images/Emo48.gif

סבא´לההההההההההההההההה לקום, לקום מהרררררררררררר, התינוקי רעבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!! חחחחחחחחח הצחקת אותי עם השקט שלךךך. צ´מעעעעעעע מה זה הפרתי כעת את השקט לא סומכת על הקוצים שלך, הולכת להסתתר מתתחת למשושים של גחלילית זוהרת
***************** שן סבא´לה תישן אני כאן על ידך אני כאן!! בוקט טוב ישראל

מעניינים דבריך

אני אכן מקווה שהרגבים יפנו את מקומם לשמפניה. אך שהשמפניה לא תימזג לה ככה סתם והשצינון יהיה מרהיב. ואם המילים שלו מרוות את צמאונך, הרי אמורה את להיות מאושרת! אז למה ומדוע רק רסיסים?? רק טוב!!!

גחלילית../images/Emo24.gif זוהרת

בוקר טוב גחלילית ולכולם! גחלילית....מוציאה את ראשי מתחת למשושים שלך, רואה שהשטח פנוי,אז משיבה לך... רסיסי תיקווה על שום מה? עליהם את שואלת? הרסיסים הגיעו אחרי..... יאוש דמעה אחר דמעה אל כף ידי נשרה ממאנת להרים ראשי עייפות בנפשי בדרך לא דרך במסע מפרך הבטתי אל האופק במבט כה עורג. ומי שיקרב אל... מבטי, יבחין לאלתר סיבת כמיהתי. המסע עוד ממשיך הדרך עיקשת רק אמצע הדרך ואני כבר מותשת. עדינה-ו
איך את אומרת.. שיהיה לנו רק טוב!!!

פנינושששש יהיה ועוד איך יהיה../images/Emo70.gif

משושיי וכנפיי תמיד כאן לשימושך! איספי את הרסיסים ושיזרי מהם שרשרת עדינה. תלי אותה על צווארך והציצי בהשתקפות שעולה מתוך הרסיסים מידי פעם. ההשתקפויות יזיכרו לך עבר, אך ישקפו גם את התקוות של העתיד! הדמעות הן ראי של הנפש, לכן הן זכות, ואין ספק שהן ממרקות את הדרך העולה לפניך! ומותשת??????????
בשום פנים ופנינה!!! בבקשה להתיישר להרים ראש זקוף למתוח כתפיים לאכול עוגית או שתיים
ולצאת לכבוש את ההר הבא בתור!!! שולחת לך כוכבי דרך רק טוב!!!

למעלה