כשאף אחד לא רואה

nb320458409

New member
כשאף אחד לא רואה

אני לבד בחדר אף אחד לא רואה מה קורה אני מנסה למות מנסה לפגוע בוכה בשקט כי אסור שידעו מנסה לברוח מהחיים כי קשה קשה לקום כול בוקר קשה להעמיד פנים שהכול בסדר כלום לא בסדר למה אף אחד לא שם לב? לא שואל מה שלומי? למה אני לא מסוגלת. לדבר להגיד שרע לי אני הבנתי שאין לי מושג מי אני מה אני איך לי. מטרה בעולם משמעות הדבר שהחזיק אותי נעלם אני כול כך מתגעגעת אליך אתה הוצאת. אותי מדיכאון ועכשיט הלכת לעולם לא אראה אותך שוב למה לקחת אותו מימני. כול כך אהבתי אותו מי ירים אותי כשאני נופלת אני תמיד זאתי שהחזקתי את כולם וכשאני צריכה אף אחג לא בא..

אנחנו רואים אותך

היי יקירתי, אנחנו כאן איתך, רואים ושומעים אותך. שומעים שקשה לך וכואב.
תרצי לשתף אותנו בקושי שאת עוברת? לספר לנו יותר עליך ועל מה שעובר עליך?
האם יש איתך מישהו? משפחה, חבר קרוב או מישהו מבית הספר?

מחכה לשמוע ממך

נויה

nb320458409

New member
תודה

היי תודה רבה פשוט. עברתי הטרדה מינית לא רגילה כול כך. ואני הייתי כול כך תמימה לא הבנתי מה קורה לא הגבתי בכלל אולי עם הייתי מתנגדת זה היה מפסיק זה כול כך מיאש ומוזר לא חשבתי שזה יקרה לי והפלאשבקים על מה שהיה הפחד. הזה .. כן. יש כמה שיודעים מה שקרה לי. פשוט נורא קשה שאסור לספר לדבר...

אנחנו איתך

&nbsp
יקרה שלי, תודה על השיתוף והפתיחות ועל האומץ לבוא ולספר.
כתבת שאסור לספר, מדוע את מרגישה שזה אסור? האם אחד ההורים הוא בין האנשים שיודעים על מה שקרה?
האם את נמצאת בשיחות או בטיפול כלשהו? הטיפול בטראומה יעזור לך לעבד ולהתמודד איתו ועם הפלאשבקים.
&nbsp
איתך,
נויה
&nbsp

nb320458409

New member
כן...

כן וכי זה מישהו מוכר ואני לא יכולה לספר לכיתה שלי ואני מפחדת מימה שהיה שנה הבאה הלוואי שאוכל להיות חזקה מולו אני מרגישה שמאז שסיפרתי מה קרה והתנתקתי מימנו התחלתי באמת להיות אני להקשיב לעצמי ולדעת מה אני רוצה לצאת מהכלא הזה זה מפחיד בהתחלה כי לא ידעתי.מה.אני רוצה. באמת אבל לאט לאט אני מתחילה לגלות משהו התפוצץ לי השנה. הכול קרה כול כך פתאומי ומהיר זה שוק והכי כואכ שהייתי לבד בתוך הפחדים כן אני בטיפול פסיכולוגי..

למעלה