כשאני עצובה אני כותבת

כשאני עצובה אני כותבת

אמרתי לך המון עצור בשם האהבה בטרם תרסק את ליבי לגמרי כעת כשסגרתי את הדלת אמרתי הותרת אותי לבד ופגועה ניסיתי להיות טובה עבורך להיות הכל הכל ואתה הותרת אותי חסרת אהבה לא הענקת לי חייתי ללא אהבה ואני מנסה לאסוף עצמי מנסה להבין את שמתרחש בתוכי ךהביע את שיש בקרבי והפעם לפני לכתי חייבת לומר לך אני מתחילה להתגבר על ההרגל ורוצה לבנות את עצמי מחדש אני גם זקוקה לקבל רגש של אהבה ואלחם על עצמי רק עצור את האנוכיות שלך אל תשבור את ליבי יותר מששברת הביחד כל כך נגמר איבדת אותי לתמיד כי שברת את ליבי וכל פעם שתנסה לאחוז בי חזק יותר תאבד עוד קצת אז תרפה

עננים.

New member
שלום חברים חדים וישנים - לקבל באהבה

כתבתי זאת עבור אדם יקר לי, כחלק מהתבונות שלמדתי בדרך בעקבות כאבו. החיים אינם קומדיה ולא הצגה קבל את אי אהבה באהבה נסה להבין את עצמך ואותה נסה לחשוב איך היא מרגישה סלח לה!!! על תלחץ לא יועל דבר השלם עם המציאות, הלב כואב אך לא נשבר אומנם קשה וחנוק שם בפנים אך אהבה היא מחלה שממנה נרפאים סלח לה!!! זכור כי החיים הם לא מגרש משחקים למד מהאירוע וצא לדרכים שם ממתינה לך אהבה חדשה זכור כי אתה לא לבד בסירה סלח לה!!! אתה יכול לברוח מהמציאות לשחק בנידמה לי ללא לאות לדמיין מציאות או חיים אחרים אך לעולם אל תשכח יש חיים האמיתיים סלח לה!!! אין לי ספק כי קשה לך איש אין לי ספק כי כואב לך איש אך לבך הרגיש עוד ירגיש כי אי שם ממתינה לך אהבה, אל תישאר אדיש. סלח לה !!! עננים

dor50

New member
לקבל באהבה

הסליח היא הדבר החשוב ביותר וגם הקשה ביותר. ובעצם - מה זו אהבה?

למעלה