כשאני אומרת לא....

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

ebony

New member
כשאני אומרת לא....

כשאני אומרת לא אני מתכוונת ללא אני לא מבינה לפני שנה יצאתי עם בחור לא התאים לי לצאת איתו ואמרתי לו את זה והוא המשיך להתקשר אליי... אחרי שכבר לא הייתה לי ברירה אמרתי לו שאני אוהבת את בנות המין היפה והיה לי שקט יחסי לחצי שנה.... אחרי חצי שנה הוא שוב התקשר שאל אותי שאלות אישיות ואני כמובן אמרתי שאני לא מעוניינת בקשר איתו והוא נראה שהבין ניתק וזהו.... לפני 5 דקות היה לי טלפון ממנו ....
הפעם סיפרתי לו על החתונה הקרבה ובאה שלי
והוא עדיין שאל אותי אם אני רוצה לחזור לקשר.... מה לכל הרוחות הבעיה של בחורים
מה לא מובן בלא אני לא רוצה \ לא מעוניינת\ אתה פשוט לא הטיפוס שלי\ אני כמעט נשואה
אבוני שלא יודעת כמה זמן תחזיק בלי להתרגז....

זו לא בעיה כללית של בחורים

זו בעיה של אנמשים ספציפים שלא יודעים מתי enugh is enugh, כנראה שהבחור נפל חזק

אז זהו...

שאולי הוא חושב שאת מתחתנת כמו שאת אוהבת את המין היפה
. אז אם את משקרת, לפחות תהיי עקבית
. וחבל ששיקרת, יש אנשים שחייבים להוציא עליהם את העצבים, אחרת הם לא מבינים. יש גם כאלה שעם עצבים לא יבינו, אבל יהיו פחות כאלה.

ebony

New member
../images/Emo4.gif זהו שלא שיקרתי...

באמת ניסיתי בנות
ואני באמת מתחתנת.....

התכוונתי לכך שאמרת שאת אוהבת נשים

ובזה לא דייקת (חחח), ולכן הוא אינו מאמין לך בקשר לחתונה. מזל טוף על החתונה

ebony

New member
לא עם איך שהוא התנהג שליי....

כשאוהבים מישהו לא משפילים אותו......

michaels247

New member
מותק הוא מאוהב בך עד יאוש

פשוט תנקמי בו תקללי אותו תטרידי אותו ואז הוא יברח מנסיון אישי מהצד השני גבר מותקף

ואולי בכל זאת ננסה להיות בוגרים?

אני מצטערת, אבל זו נישמעת לי גישה כל כך ילדותית לקלל?? להטריד בחזרה?? יש לי פלשבקים חזרה לימי הגנון

דוVשה

New member
אני לא ממש יודעת איך הוא התנהג

כתבת פה שהוא השפיל אותך. אבל...כנראה לבנאדם יש בעייה של אובססיביות. הממממ...קצת קשה לי להגיב כי שוב, אנ'לא יודעת מה היה טיב היחסים ביניכם אבל נראה לי שישנם שני מסלולים בהם אפשר ללכת. או - לנסות ולראות מה הוא באמת רוצה, לשבת ולדבר ואולי לראות אם אפשר לסלוח או ליצור איזשהו קשר במתכונת אחרת. או - לא לענות לטלפונים ו/או לאיים עם משטרה. זה אולי נשמע דבילי אבל אצלי זה עבד =] הבנאדם, בלית ברירה, פשוט הפסיק. בהצלחה.

ebony

New member
תיראי...

אנחנו באמת לא נדבר פה על הצורה שהוא השפיל אותי אבל בואי נגיד שהמילים נותנת ואת רק תהיה זיון עלו במצב הזה..... לא מתאים , לא מקובל ואני בטח שלא מעוניינת ביצור שפל כמוהו... פעם בכמה זמן הוא מוצא משהו או איזה שהוא תירוץ להתקשר אליי . החלטתי שבפעם הבאה הארוס שלי ידבר איתו מקווה שהוא יקבל קצת שכל ויבין שאין לו מצב בחיים לצאת איתי גם אם הייתי פנוייה
הערה לכל מי שחושב שהוא מאוהב בי: כשמאוהבים לא מתנהגים ככה..... אבונית

למעלה