כשאני אהיה גדול אני אהיה.... מה היה החלום שלכם להיות כשהייתם קטנים? (להיות רזה לא נכלל). שוטו!
י יאמייקה New member 7/9/10 #1 כשאני אהיה גדול אני אהיה.... מה היה החלום שלכם להיות כשהייתם קטנים? (להיות רזה לא נכלל). שוטו!
ש שיבולת נרד New member 7/9/10 #6 אתה!! אם לא תלמד לשרשר-תיחסם. ראה הוזהרת. נ.ב היה לי טיפקס מברשת עד התיכון נראה לי
ו וואלק את בסדר New member 7/9/10 #10 המשך כשמישהו כותב תגובה וממלא רק את הנושא מוסיפים מתחתיו תגובה ולא בתוך התגובה.
ר רiעה צxן New member 7/9/10 #12 היו לי הרבה חלומות. אבל תמיד רציתי ווידאו כמו שהיה לשכנים שלי... אז עוד לא היה מחשב עם סרטים...
י יפה ושמנה זה מה יש New member 7/9/10 #15 להוציא כלות. לא יודעת מה חלמתי שהייתי קטנה אבל זה היה החלום שלי מהתיכון. למדתי איפור ולמדתי עיצוב שיער אבל אין לי אומץ לשווק את עצמי.
להוציא כלות. לא יודעת מה חלמתי שהייתי קטנה אבל זה היה החלום שלי מהתיכון. למדתי איפור ולמדתי עיצוב שיער אבל אין לי אומץ לשווק את עצמי.
א או טו טו אתאיסט New member 7/9/10 #18 להיות רב לשבת כל היום בבית מדרש וללמוד, לדעת הלכה לפרטי פרטים ולהתפלל בכוונה כל הזמן. זה היה החלום.