כשאלוהים ברא

mirig7

New member
כשאלוהים ברא../images/Emo63.gif

כשאלוהים ברא את העולם הוא ברא קודם את בעליי החיים הוא בא לחמור ואמר לו אתה החמור תהיה טיפש , תעבוד קשה תאכל מספוא ותחייה 50 שנה. ענה החמור בשביל טפשות ועבודה קשה אני מסתפק ב 20 שנה. הוא בא לכלב ואמר לו אתה הכלב תהיה נאמן לאדם, תשמור על ביתו תאכל שאריות אוכל ותחייה 25 שנה, ענה הכלב אני מסתפק ב 10 שנים. הוא בא לקוף ואמר לו אתה הקוף תהיה מכוער , תדלג מעץ לעץ למצוא אוכל תצחיק את הילדים שיבואו לגן החיות ותחייה 20 שנה. ענה הקוף גם אהיה מכוער וגם יצחקו עליי, אני מסתפק ב 10 שנים. ואז בא אלוהים לאדם ואמר לו אתה תחייה 20 שנה אתה תהיה חכם, אתה תמציא דברים, אתה תבנה מגדלים ,אתה תהיה מלך העולם. ענה האדם, אלוהים לא יספיקו לי 20 שנה תן לי את כל השנים שהחיות ויתרו עליהם, ענה אלוהים אני מסכים! ומאז חי האדם 20 שנה כאדם- לומד , משכיל, נהנה מהחיים 30 שנה עובד כחמור - לוקח משכנתא ,מגדל ילדים, משלם חובות 15 שנה חי ככלב - הילדים עזבו את הבית, הוא ואשתונשארו לבד 10 שנים חי כקוף - רץ מנכד לנכד מצחיק אותם ומקפץ סביבם כקוף אלוהים!!! צריך לברוא מחדש את העולם

magy

New member
על זה בדיוק

כתב בני ברמן.......את השיר המפורסם.......... מכה היום בתפוז.........מכהההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה