כשאין למי לפנות..

כשאין למי לפנות..

היי כולם, אני והפונדקאות שלי מטופלות בסורוקה ולצערי הרב אין לנו שום טלפון למקרי חרום, זה כבר פעם שלישית שיש לנו שאלות מאוד חשובות ודחופות ואין למי לפנות. כשביקשנו מספר טלפון שאפשר לפנות בעת הצורך אמרו לנו שצריך פשוט לחכות לבוקר.. וכמו שאתן יודעות אנחנו תלויות בשעות ולא בחצאי ימים או במקרה של שישי שבת ימים שלמים!! אנחנו כבר ממש עובדות עצות. היום למשל קרה שנאלצנו להתקשר לאיזשהו רופא מבלינסון כדי לקבל תשובה לגבי זריקות שאני צריכה לעשות היום ב 8 בערב... סתם טלפון שמצאנו באינטרנט!!! מה נסגר?!?!?!?!?!? זה גם ככה תהליך ארוך ומייגע ולא יכול להיות שאין למי לפנות. אולי למישהי פה יש רעיון מה עושים?!??

מירבי*

New member
תותיתות יקרה

זו אכן בעיה ווכשדיברתם איתי היום יצאתי מדעתי מרוב כעס.
אתן חייבות לבקש טלפון של רופא מטפל,יכול להיות שבגלל שאתן מטופלות של המחלקה ולא של אחד הרופאים באופן פרטי, אז אף אחד לא טורח לתת לכם טלפון למקרי חירום.
אני יודעת שזה מכעיס שזה ככה אבל אין מה לעשות זו המציאות.
כל הכבוד לרופא מבלינסון שענה לכן.
נשיקות ובהצלחה

יש 2

New member
טיפול במערכת הציבורית

זה המחיר לטיפול בציבורי
לכי לביקור פרטי אחד אצל אחד מהרופאים הבכירים בסורוקה ואז תוכלי להתקשר גם מחוץ לשעות העבודה של המחלקה

MAMALY

New member
יש'קלה יקירי

לא מסכימה איתך (נפוץ לאחרונה..חח)
אנחנו טופלנו במערכת ציבורית באסף הרופא ולא היתה שום בעיה להגיע לשום רופא למעשה הם דאגו לצייד אותנו בכל המידע והטלפונים שצריך
ולפותחת השרשור אני ממליצה לך לרשום בכל פגישה אצל הרופא מה בדיוק צריך לעשות כי הם אומרים אבל נורא מתרגשים כל הזמן ולא תמיד מבינים עד הסוף וזה גם לא תמיד קל כי יש שעות שונות ותרופות שונות - תרשמו הכי טוב הכי קל

הרופא לשנו תמיד רשם הכל. (רזיאל)

ככה נמנעים מלהגיע לסיטואציות קשות כל כך ולא לעניין כמו שאתן הגעתן וזה קריטי לטיפול.

1ee2

New member
ממילי{מילי}

ברור שניתן להסתפק במערכת הציבורית אבל קורה שיש שאלה דחופה ואין את מי לשאול
אז עדיף שיהיה איזה שהוא רופא שיוכל לענות על שאלה דחופה{תמורת סכום סימלי...1000שח]...

gami088

New member
מוציא מדעת

זה באמת יכול להטריף פילים.. חייבת לציין לשבח את הרופא מבלינסון פרופסור יעקב.. הקשיב בסבלנות וענה על השאלה לעניין... איך נשמתי לרווחה אחרי כן... זה ככ הלחיץ אותי, זה כבר מגיע למצב של חרדות... מה יהיה כשיהיו נושאים באמת קריטיים על הפרק?? מקווה מאמי שכשנגיע להחזרה הם יהיו יותר נגישים..
דיי הפרפרים אוכלים אותי מבפנים... מתרגשת נורא ממחר, אני יודעת שזה לא ינעם לך.. אבל זו אבן דרך אחרי שנה של ציפיה... שיהיה לך בהצלחה ובקלות מחר מאמי...
מחזיקה לך אצבעות.. וכמובן שאחזיק גם מחר..
נשיקות

איןןןןן דברים כמוךך!!!

אני מחזיקה אצבעות ומקווה מאוד שבזמן הריון ב"ה יהיה למי לפנות... כי אז יש מצבים שיכולים להיות אפילו יותר מלחיצים... כשנותנים הביתה זריקות בייחוד בתהליך "יקר" כזה צפוי וברור שיכולות לצוץ שאלות ואני פשוט לא מבינה איך קורה שאין טלפון מסכן לפנות אליו.... דברים כאלה יכולים להיגמר באסון!!!
מנסה להירגע ומחזיקה אצבעות שזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה!!
נשיקות חזרה!! ותודה לכולן שענו ותודה רבה מירבי שלפחות יש עם מי לדבר!!

רופא פרטי

נראה לי שחשוב שיהיה רופא פרטי בתהליך הזה. בכלל לא חשבתי שישנאפשרות אחרת ובמדינה שלנו הכל זה כסף בסוף אז בשביל שיענו לך בטלפון אחרי שעות העבודה הם רוצים כסף ככה נראה לי.

gami088

New member
תודה לאל

באמת טוב שיש את מירב ואורית המדהימות שנותנות כתף ותשובות.. ואת הפורום... יאלה בוקררררררר חחחח

למעלה