כר נרחב להשלכות

אילה.

New member
כר נרחב להשלכות

המפגשים האלה... פה, בעולם ההזוי הזה של הסייברספייס... מה היה לנו פה? יש לי אותי... ופתאום, יש עוד מישהו מולי, בצד השני של המסך. הוא כותב, אני עונה, מחייכים, צוחקים, שואלים... מתמסרים. תרתי משמע. ולאט לאט נוצרת מתוך כל זה דמות. דמות שאני חושבת שהיא הוא (מפלאי השפה...), אבל בעצם, כל קשר בינה לבינו הוא מקרי. האמת היא, שזו הדמות שאני רוצה שהוא יהיה... הדמות הזאת, למעשה, היא יציר דמיוני. ומכיוון שהיא יציר דמיוני, הרי שאני רשאית לעשות בה כרצוני. ואם אני רוצה שהיא תהיה הכי יפה בעולם, היא מיד הופכת להיות הכי יפה בעולם. רוצה הכי חכמה? אין בעיה, הכי חכמה. הכי סקסית? רק תגידי, הכי סקסית. רוצה שתהיה גדולה ויודעת? בסדר, קחי גדולה ויודעת... מה שאת רוצה, תתני לה, תשימי בה, תשליכי עליה... היא שלך. מותר לך. ואז... וואו! תראו! פגשתי ברשת את האדם המושלם... בדיוק כזה אני רוצה... מדהים, לא? מכירים את זה? האמת? לא, זה לא מדהים. בטח שבדיוק כזה אני רוצה. הרי בצלם רצוני בראתי אותו... ועכשיו, מה עושים עם זה? פתרונות אין. לפחות לי אין. אבל אני יכולה לראות את שני הקצוות של הסקאלה. ואיך שאני רואה את זה, בקצה האחד יש הישאבות, התאהבות, היסחפות, אחרי הדמות הזאת שיצרתי לי... משהו חסר שליטה, משהו שנוהה אחרי... משהו שלא רוצה לראות... ובקצה השני יש עצירה. סטופ. רגע. הרי אם אני יצרתי את הדמות הזאת, יש לי הרבה מה ללמוד ממנה. היא משקפת לי את הפנטזיות שלי, מה שאני רוצה בחיים ואין לי. נובעות ממנה שאלות לעבודה - אם ``היא`` גדולה ויודעת, האם זה בגלל שאני מרגישה כל כך קטנה ולא יודעת? למה אני צריכה ש``היא`` תהיה חכמה? איפה ה``חכמה`` הזאת שלי? אם אני צריכה ש``היא`` תהיה גדולה, למה אין לי דמות כזאת ``גדולה`` לידי בחיים שלי? מה יש שם? פחד? ממה? היבלעות? הממממממ... בקיצור, שאלות שיש לתת עליהן את הדעת... שאלות שמקדמות... עבודה. והכול תלוי מה אני בוחרת לעשות עם זה... מישהו מוכן להגיד משהו על זה בבית הזה??? מהורהרת בשבת בבוקר, אילה

הדמויות הדמיוניות הללו...

שכל אחד מאיתנו יצר על רעותו... מסייעות לנו בעבודה שלנו על עצמינו... וכל עוד היא דמיונית - אנחנו יכולים די בחופשיות לנוע הלאה... עם עצמינו שבפנים... בלי עצמינו שבחוץ.. ככל שאנחנו יכולים להשיל.. כשנפגש - אם וכאשר - נעבור לפאזה אחרת. זה יהיה שלב החיבור וההתמודדות עם האני האמיתי של הזולת, שלב החיבור עם האני החיצוני שלנו... חוויה אחרת... ואני תוהה איך תהיה... והדינמיקה פה.. הדינמיקה פה לבטח תשתנה... אוהבת אותך!

ממשק ידידותי למשתמש

נו... ידעתי שזה יגיע. שאיך שאשים הודעה כזו מרוחקת.. יבוא הטריגר. אילה. מישהו נוגע בך במהויות? מישהו עקף את הממשק הידידותי למשתמש של הנוכחות שלך? מישהו התחבר אלייך ומשקף לך את המהויות שלך עצמך? הכל עובר עלייך ו... בידייך... חחחחחחחח סתאאאם. זו את. אני לא יודע על אילו כרעיים בנית את התקשורת שלך. אם היא נהפכה למשהו ממשי, מוחשי, מגע. זו את. זו ההשתקפות שלך. האדם שמולך אין לו חשיבות. כנראה. וסליחה אם אני פוגע באישך. חשיבות משנית? אהממ... מישהו פתח לך צוהר. תשתמשי בו. אבל נראה לי שהוא לא המהות. הוא המדיום. הוא לא יעשה לך את העבודה. כמו שלגעת אמרה. כמו שאת אמרת. באהבה. בחיבוק. איש.

מדוע נשם ולא נשמה? :cool:

אילה היי!! מדוע איש מידות הוא רק נשם. אני חושבת שהוא נשמה גדולה מאד. נשם זה רק החלק הזכרי. ומה עם החלק הנקבי של אישיותנו. אנחנו מחפשים את השלמות והמושלמות. זכר ונקבה ברא אותם. לכן תמיד תשתמשי במילה נשמה אם את רוצה להביע חיבה הערכה אל מישהוא. אור ואהבה לך ``נשמה`` גדולה שלי. מיכל

אילה.

New member
בגלל שהוא כזה גבררררר :)

סתם, מיכל, זו רק צורת ביטוי... והאמת, גם אני חושבת שהוא נשמה גדולה מאוד. (אגב, יש נשמות קטנות בכלל???) היי, איש, מדברים עליך מאחורי הגב כאן... אתה מתגרד? או מתעטש? מאחלת שבוע מצוין לכל הנשמות :p אילה

ואני... בתור נשמה...

הייתי אומר שלא ברור למה אתם חושבים שאני נשמה. יש ימים של זומבי. זומבי לא מתגרד. זומבי חי בשביל לחיות. זומבאיש

מה הפחד ? :cool:

לגעת יקרה!!! אני מבטיחה לך שהדינמיקה לא תשתנה. שימי לב בלי עין הרע, מאז שנפגשנו לראשונה חלק מחברי הפורום, הפורום שלנו רק הלך והתחזק הלך וגדל הלך והתעצם. תאמיני לי כשנפגשנו פנים אל פנים גילינו שהאנשים גדולים יותר ממה שתארנו אותם העיני רוחנו. אל תפסלי מפגש על הסף. לא קרה דבר כאשר באמת נחשפנו אחד לשני. אור להיום אני בקשר יוםיומי עם כמה מכם. אז איזרי אומץ ושני את מחשבותייך. האנשים ענקיים. הנשמות מדהימות גם במציאות. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

ayali

New member
לאילה

מהורהר שבת בבוקר תפסיקי לשאול למה הדשא ירוק ככה זה אנשים שואפים תמיד לאידיאל הכי טוב שעולה בעיני רוחם. החוכמה היא לא לתת לזה להפריע לנו להתמודד עם המציאות.

אוטיס

New member
סליחה..

לא הבנתי את החכמה הזו איילי... לא מבין אם איזה מציאות ``צריך`` להתמודד. הרי את המציאות אנחנו יוצרים... אם לא נראת לנו...נשנה אותה... כמו שאני רואה הוירטואלי, הוא מימד ... משהו שממחיש עד כמה הדברים באמת באים מאיתנו... יום קסום שיהיה...

ayali

New member
סוד החכמה

החוכמה היא שהמציאות שמצטיירת לנו בראש לא תמיד ולרוב לא חופפת למציאות הקיימת ותפקידנו הוא למצוא את שביל הזהב. ולשמור על פרופורציה. וזה לא פשוט כמו שאתה מעלה על הכתב. אבל בגדול ישנו גרעין של אמת במה שכתבתה. חומר למחשבה: אם זה היה פשוט אזיי או שהיינו מאושרים כל הזמן או שהיינו משועממים לחלוטין.

למעלה