כרתיס מסך

R u b i n s h

New member
כרתיס מסך../images/Emo53.gif

איך אני יכולה לברר איזה סוג של כרתיס מסך יש לי במחשב, ובאיזו רזולוציה????? תודה מראש, דיאנה

noa_f

New member
לחיצה ימנית על מקום ריק בדסקטופ

(אני מניחה שיש לך פיסי...) בתפריט שנפתח בחרי properties את מקבלת את חלון מאפייני התצוגה. אם תבחרי בתגית ה-settings תוכלי לראות באיזו רצולוציה את נמצאת, ולשנות אותה ואת עומק הצבע. באותו החלון יש כפתור: Advanced - לחיצה עליו תפתח חלון נוסף עם המאפיינים הטכניים של המסך וכרטיס המסך. שם כתוב איזה כרטיס יש לך (ADAPTER) ואפילו איזה דרייבר. דרך נוספת להגיע לכל המאפיינים הללו היא מה-control panel ובחירה ב-Display.

yossi_maoz

New member
ואם יש לך

מק תוכל דרך ה-APPLE MENUE לבחור ב-APPLE SYSTEM PROFILER בכרטיסיית DEVICES AND VOLUMES ללחוץ על משולש DISPLAY CARD ולקבל את כל הפרטים הרלבנטיים.

R u b i n s h

New member
ויש לי עוד שתי שאלות....../images/Emo53.gif

שאלה ראשונה: בכרתיסיה setting יש סולם screen area ומתחתו כתוב: 800 by 600 pixels, אז מה זה עומר 800 by 600 pixels???????? ושאלה השנייה: כש אני לוחצת על כפתור advanced, יש שם שני כרתיסיות, Ge Forse2 MX 100/200 שגם כך נקרא סוג של כרתיס מסך שלי, וכרתיסיה TwinView, ובכרתיסיות האלו במקות אותיות יש קווים, האם כך זה צריך להיות????? ולמה הכרתיסיות האלו משמשות???? אני גם צירפתי תמונה. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98 SE. תודה מראש לכולם שיענו, דיאנה

michal23

New member
פשוט

כרטיס המסך ג´יפורס 2 תומך בשני מסכים בו זמנית ולכן -- טווין ויאו כאשר השימוש במצב זה הוא למעשה רלוונטי רק כאשר מחברים את כרטיס המסך גם למסך וגם דרך החיבור יציאת טלויזיה ( SVHS ) לטלויזיה .( חיבור קטן ועגול שנימצא ליד חיבור המסך מאחור בחלק מכרטיסי הג´יפורס ואחרים ) ואז יש לך למעשה שני מסכים שעובדים בו זמנית אחרת הטווין וייאו צריך להיות על רגיל ואל על כפול ( חבל על המשאבי מערכת - למרות שלא נורא ) עפר.

R u b i n s h

New member
תודה לך על התשובה...../images/Emo53.gif

אבל מה כל הקווים האלו במקום אותיות, בכרתיסיות, שדיברתי אליהן???????? האם זה בסדר, וכך זה צריך להיות????? בבקשה, תענה לי, בפורום אחר ממליצים לי להוריד דרייבר חדש, ואני לא יודאת מה לעשות. אני מחכה לתשובה, תודה מראש, דיאנה

למעלה