כרמן-שאלה.

טוופפז

New member
כרמן-שאלה.

אני יודעת שהיא משתתפת בעונות 2+3 אני בנתיים ראיתי רק את עונות 1+2 בVOD ולפי מה שראיתי רובכם פה ראו את כל העונות.. מישהו יכול להגיד לי למה היא נעלמה פתאום בעונה ה4? ואם היא תחזור לשחק בעונה החמישית או השישית שצריכה לעלות בקרוב? תודה מראש:)

FireInsaid

New member
../images/Emo58.gif לעונה 3, בטוחה שאת רוצה לקרוא?

טוב, הסיבה שהיא עוזבת מתבררת בסוף עונה 3, אם את לא רוצה להרוס לעצמך אל כל העונה - אל תקראי את זה! . . . . . . . . . . . . . . . . כרמן עוזבת כי שיין נוטשת אותה ביום החתונה שלהן, בחופה. אכן כן... וכרמן לא נמצאת בעונה 5, וגם לא בעונה 6 אני חושבת.

vitekriver

New member
כרמן :(

היא לא תחזור להופיע בסדרה, לא בעונה 4 לא ב5 וממש לא ב6 האחרונה שבקרוב עולה אני לא יודעת למה היא נעלמה אין לאף אחד ממש מושג למה לא האריכו לה את החוזה לדעתי זה ממש פגע בסדרה שהיא לא חזרה בעונה ה5 או לפחות ב6 כי לדעת הרוב וסליחה שאני מדברת בשם הרוב היא הייתה האהבה הכי יפה ובאמת טובה לשיין וידעה להעמיד אותה במקום במקום זה קיבלתי את פייג המשעממת בעונה ה4 שזה סתם היה מריחה שכאילו לשיין יש איזה "אהבה" וב5 קיבלנו את גברת לא סותמת לרגע אני חמודה וואי מגניבה מולי" ומצטערת אין להן כימיה בגרוש תוחזר כרמן לאלתר!!!!!!!!

מסכימה עם כל מילה והקטע עם מולי היה

מפגר.בכלל יש כמה דמויות לא ריאליות לחלוטין וכמה סיפורים מטופשים כמו דון דמבו, הר לאבר סינדי וחבורת הזבל שלהן עם מלחמת העולמות נגד הפלאנט. פאפי הסתומה והקטע שלה עם קיט..ברגע שזה נהיה מופרך זה מפסיק לרגש ולהיות אמיתי.

vitekriver

New member
פאפי וקיט היה ממש דוחה

אני רוצה חתונה טיבטית ומולי מזה לא מעניינתתתתתתתת היא ושיין זה כמו אבירמה רובי פורת שובל ועברי לידר פשוט לא קשוררררר כרמן הייתה יכולה להיות סגירת מעגל מצוינת

למעלה