כרמי יוסף-תודות

גדמט

New member
כרמי יוסף-תודות

ניווט כרמי יוסף הציב עוד רף גבוה בניווטי אופנים. תכנון מסלול משובח שמנצל את המייטב שיש בשטח. הייחוד של כרמי יוסף בסינגנלים נוצל הייטב, הפעם היתה לנו בחירה לא רק בין מספר דרכ עפר ,אלה גם בין דרך לסינגל. עובדה זו נתנה לכל רוכב לבחור את המתאים לו ולהביא לידי ביטוי יכולות שבדרך כלל לא באות ליי ביטוי בתחרויות (יכולת טכנית לעומת כושר). בנוסף לניווט קברות המכבים,בן שמן ועוד.. אילן ממצב את עצמו כאחד מטובי מתכנני המסלולים בארץ ואני מצפה בקוצר רוח לניווט הבא שלו. מועדון מודיעין הרים תחרות לתפארת ומגיע להם מברוק.

הפעם אילן ../images/Emo47.gif לא רק

תכנן מסלול משובח, אלה אפילו הצליח "לכופף" את ידי החזאים שצפו לנו סוף-שבוע גשום. הניווט אתמול היה פשוט עונג, להודות על האמת, לא חשבתי להתחרות אתמול, עקב כושר לקוי ביותר, אך אני מאוד שמח ש"נשברתי" תחת הלחץ של תמר. אילן כל הכבוד
, ברור לך שאם תמשיך בדרך הזו, לא תרכוב לעולם בניווטים שהמועדון שלך מארגן
תודה כמובן גם לשאר חברי מועדון מודיעין שעשו במלאכה.

Erez Shalev

New member
עוד מחמאות לאילן...

אין ספק שמסלול מתוכנן היטב, מפה שעודכנה בסינגלים, מזג אויר מושלם וללא בוץ ותחנות ממוקמות במקום = מתכון לניווט מוצלח. סוף סוף ניווט רכוב כמו שניווט רכוב צריך להיות - גם נדרש ניווט (בתחנות האחרונות בתוך היער) וגם נדרשה יכולת רכיבה. בקיצור - כן ירבו
ולמסלול שלי (ארוך) - 81 דקות, 20 ק"מ, 480 מטרים טיפוס מצטבר. יש למישהו מפה סרוקה?

omer g

New member
תודה רבה

היה אחלה ניווט לי אישית הלך רע מאוד...אבל אין ספק שהושקעה עבודה בתכנון ובמחשבה יישר כוח אילן כן ירבו מתכננים כמוך עומר

amitwa

New member
טוב, אבל מספר הערות חשובות

מצטרף לשבחים על החלק של השימוש בסינגלים ואכן היה ניווט עם אפשרויות ואתגרי ניווט, אבל שתי הערות (לפחות לגבי המסלול הבינוני): 1. הנושא עלה בעבר מספר פעמים וחזר כאן, עד שלא יהיה שימוש המנקבים אלקטרונים או אם לא מציבים מרשלים, חייבים לתכנן מסלול שאין בו מקום לתכמונים וקיצורים. תחנה 11 היתה ליד ובדרך ל3, נוצר מצב שניתן היה לנקב את 11 בדרך ולחסוך זמן רב ביותר. אני יודע שכולם צדיקים ואמינות מעל הכל, אבל בתחרות ארצית רצינית אין להשאיר כל פתח לבעיות. 2. חבל שבתחרות ברמה כזאת בשתי נ.צ היתה טעות בקוד שבתחנה לעומת תאור התחנות. על מנת לקדם את נושא ניווט האופניים אנחנו חייבים להקפיד על הנושא המקצועיות שבארגון. עמית ויינר

מסכים

בהחלט ניקוב של תחנה 11 לפני 3 היה חוסך לג ארוך ולא קל. זה לא אומר שצריך לוותר על זיג זג, אלא שאם כבר עושים כזה לעשות אותו בצורה שלא ישתלם ל"רמאים" לקחת את הנקודות לא לפי הסדר אבל חוץ מזה, יופי של ניווט. הקדימו אותי ואמרו כבר למה הוא היה כל כך טוב, יופי של תכנון, יופי של דרך לגרום לנו להשתמש בכל היכולות שניווט רכוב מצריך! המחזור הבא, לצערכם הרב, יהיה מבית היוצר של המפעל מה-טוב את מה-טוב. סמנו לכם את ה13 במאי ואת בן שמן.

IlanShacham

New member
תודה לכולם ../images/Emo9.gif

תודה רבה לכל מי שהגיע לניווט, למרות הפחד מהבוץ והרטיבות. תודה רבה לעמי ולחברי מועדון מודיעין שעשו את כל העבודה הקשה בהרמת התחרות. תודה רבה לזיו נוימן שהעלה את הסינגלים והמסלולים על המפה בהתראה קצרה. היה לי כיף. עברתי עם כמה חבר'ה אחרי הניווט על המסלול שהם רכבו, והופתעתי לגלות כמה וכמה בחירות ציר שלא חשבתי עליהן - זה מדהים כמה שהראש שלנו מקובע בדברים האלו לפעמים. לגבי הטענות שהועלו: שגיאות בתיאור תחנות - יש לי תרוצים מצוינים, אבל ה Bottom Line הוא שאם הייתי עובד יותר מסודר, מול מסמך שמגדיר בדיוק מה צריך להיות על תיאור התחנות והמפה, זה כנראה שלא היה קורה. סליחה. בקר - על תא שטח כזה קטן לא היתה כל אפשרות לבנות מסלול מספיק ארוך שלא יהיו בו אפשרויות לרמאות. אני לא ממש אוהב את עניין הבקרים, אבל אין ברירה וצריך לשים אחד. צודקים.

למעלה