אע אמא'לה../images/Emo10.gif.
טוב ביום שלישי אני מתגייסת. וזה בלתי ניתן לעיכול. כי אני ממש קטנה. אני כולה בת 18!!!!1 אז אחרי המון חוסר מוטיבציה ופסימיות לא נורמלית ואחרי שנאת המנילה שלי, הפקידות בלשכ"ג, הצחוקים עם הפקיד החמוד שם, האזנה לשיחות סקרי מין, צו ראשון [מה הולך פה, זה היה רק אתמול!], אחרי יאמבה מכתבים, בכי, צרחות והכי הרבה- מרמור, אני הולכת לארוז. אני לא מאמינה שאני באמת מתגייסת |: ונכון שיש עוד כמה ימים [אל תספרו] אני רועדת מהמחשבה שאני אלבש מדים ובמשך שנתיים אכנס למסגרת הזו. הרבה כאן יודעים כמה אני פסימית טוב ביום שלישי אני מתגייסת. וזה בלתי ניתן לעיכול. כי אני ממש קטנה. אני כולה בת 18!!!!1 אז אחרי המון חוסר מוטיבציה ופסימיות לא נורמלית ואחרי שנאת המנילה שלי, הפקידות בלשכ"ג, הצחוקים עם הפקיד החמוד שם, האזנה לשיחות סקרי מין, צו ראשון [מה הולך פה, זה היה רק אתמול!], אחרי יאמבה מכתבים, בכי, צרחות והכי הרבה- מרמור, אני הולכת לארוז. אני לא מאמינה שאני באמת מתגייסת |: ונכון שיש עוד כמה ימים [אל תספרו] אני רועדת מהמחשבה שאני אלבש מדים ובמשך שנתיים אכנס למסגרת הזו. הרבה כאן יודעים כמה אני פסימית ובכיינית ומפונקת. כמה זמן עבר מאז אממ שמיניסטים
אז אחרי שעבדתי [קצת] וגם הייתי בוס [ליום] ואחרי קיטורים [רבים] אחרי הרבה בכי על הצבא [קצת] והרבה שעות בבית [היה כיף] ואחרי קריאת ספרים [מעולים] והתמכרות לסרטים [ווהו קולנוע] ואחרי צפייה ממושכת בטלויזיה [טרום פקצה] ואחרי התמכרות לVOD-שמינייה-בנות-גיאפינס-כוכבנולד-ועוד התפקצתי לגמרי ואני מוכנה לצבא
. לא מעניין אותי שיותר מחצי שנה הייתי בבית ללא מעש ו/או עבודה, נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים
. טוב כן, הגזמתי. עדין היה לי ממש כיף ולא הייתי מקדימה את הגיוס בחיים. בחיים.בחיים.בחיים D:. השתנתי המון והתבגרתי [אז מה אם התחננתי [מלשון חנונית] והתפקצתי עד אין קץ!!!!!111[שולתתתתתת!!!!1111
] אין כמו התקופה הזו. אני לא יודעת כמה זמן יהיה לי להיכנס בימים הקרובים:$ אז אני כותבת את זה עכשיו. כמה כיף שיש פורום להשתפך בו ולהתבכיין בו ולקבל תמיכה
. אז לפני שאני אזכר בעוד קשקוש שלא קניתי או חשבתי עליו [מי אמר כדור לחץ?!] אודה ל-
פעתילוני
, יעלי
,דרור
,נועם
,יעלצ'ילוני שהרחיקה לכת עד אליי לפגוש אותי
,הילית שגם הרחיקה לכת עוד יותר
,סיווצ'י שהקדימה לכת לבקרני אך חייבת לי מאות דייטים
, אורטל, שירה, עומר, לולו, נעמי, אבירם XDDDDDD, ויקוס שתבכה עליי! חסר לך אם לא
, עיטם, שיר, יוצ, וכל מי ששכחתי. אמא'לה, שבוע הבא ברגעים אלו אהיה חיילת
. למי שיש את המספר שלי מוזמן להציק לי בשעות ט"ש ובכלל, זה ישמח אותי D:.
.