כרמית

The Peanut

New member
כרמית ../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

עוד מעט את פורשת לך כנפיים ו... המ... בעצם את לא הולכת לחיל אוויר.
עוד מעט את לוקחת לך כומתה ירוקה פרוותית ומכוערת של בקו"ם, ומצטרפת לעוד אלפי האנשים המשרתים בצה"ל. נראה כאילו רק אתמול קיבלת את הצו הראשון שלך.
אני מאחלת לך שירות נעים (אבל באמת). שיהיה לך אוכל טעים בבסיס ומדים מגניבים.
ובכלל שיהיה לך כיף בטירונות וגם אח"כ. את יודעת שאני תמיד אהיה פה (טוב נו, לפחות בהפסקות ובשעת ט"ש) בשביל להציק לך שתספרי לי איך הולך. אז בהצלחה
ואוהבתך.

Dawson girl

New member
כרמיצ ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

שיהיה לך את הגיוס הכי קל בעולם!
חיל תקשוב כבוד על
ואפילו התג יחידה די נחמד, באמת!
יאללה, תעשי חיים. ושיהיה המון בהצלחה

Squirell

New member
רמאית../images/Emo11.gif.

ממני היא תקבל הקדשה רק ב13
. <הידד לקטנוניות
>.

nettus

New member
כרמיתי

בובה בהצלחה בצבא זה לא כול כך נורא כמו שזה נראה. ותאמיני לי שהזמן עובר במהירות, ותתעלמי מאנשים שצוחקים עליך בגלל שאת צעירה(יש מצב שגם אני יעשה את זה
) לא סתם. אוהבת אותך המון המון המון. ואם במקרה תגיעי לשרת בקריה תודיעי לי נוכל להיפגש(נו לילדה מותר לחלום מידי פעם)

Drorrrrrr

New member
כררררררררררמית ../images/Emo24.gif

בגלל שגם אני לא אהיה כאן ביום שלישי, אני מאחל לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה, שתראי לצה"ל מאיפה משתין הדג [מהזימים] ושתהיי החיילת הכי צפונסנובית!
+
גיוס קל.

ורד 86

New member
כרמיתתת!!!

אז אני כנראה לא אהיה פה ביום שני כדי לאחל לך גיוס קל (יכול להיות שכן, אבל אני לא יכולה להתחייב מראש..) אז אני מאחלת לך כבר עכשיו: שיהיה לך גיוס קל והמון המון הצלחה בטירונות, בקורס ובכלל עד סוף השירות (וגם אחרי, בתור אזרחית אבל זה כבר יגיע כשתשתחררי..)!!! אני מאחלת שתנצלי כל רגע ותדעי ליהנות מהשירות גם אם יהיו רגעים קצת קשים, כי זאת תקופה מדהימה שזוכרים אח"כ!!! אז שוב, גיוס קל והמון הצלחה!!! אה, ואל תקחי קשה את המפקדים בטירונות (וגם בקורס, למרות ששם הדיסטנס פחות נורא) כי זה הכל משחק ואת צריכה לעבור אותו ואת גם תעברי אותו ותסיימי אותו!!!

אע אמא'לה../images/Emo10.gif.

טוב ביום שלישי אני מתגייסת. וזה בלתי ניתן לעיכול. כי אני ממש קטנה. אני כולה בת 18!!!!1 אז אחרי המון חוסר מוטיבציה ופסימיות לא נורמלית ואחרי שנאת המנילה שלי, הפקידות בלשכ"ג, הצחוקים עם הפקיד החמוד שם, האזנה לשיחות סקרי מין, צו ראשון [מה הולך פה, זה היה רק אתמול!], אחרי יאמבה מכתבים, בכי, צרחות והכי הרבה- מרמור, אני הולכת לארוז. אני לא מאמינה שאני באמת מתגייסת |: ונכון שיש עוד כמה ימים [אל תספרו] אני רועדת מהמחשבה שאני אלבש מדים ובמשך שנתיים אכנס למסגרת הזו. הרבה כאן יודעים כמה אני פסימית טוב ביום שלישי אני מתגייסת. וזה בלתי ניתן לעיכול. כי אני ממש קטנה. אני כולה בת 18!!!!1 אז אחרי המון חוסר מוטיבציה ופסימיות לא נורמלית ואחרי שנאת המנילה שלי, הפקידות בלשכ"ג, הצחוקים עם הפקיד החמוד שם, האזנה לשיחות סקרי מין, צו ראשון [מה הולך פה, זה היה רק אתמול!], אחרי יאמבה מכתבים, בכי, צרחות והכי הרבה- מרמור, אני הולכת לארוז. אני לא מאמינה שאני באמת מתגייסת |: ונכון שיש עוד כמה ימים [אל תספרו] אני רועדת מהמחשבה שאני אלבש מדים ובמשך שנתיים אכנס למסגרת הזו. הרבה כאן יודעים כמה אני פסימית ובכיינית ומפונקת. כמה זמן עבר מאז אממ שמיניסטים
אז אחרי שעבדתי [קצת] וגם הייתי בוס [ליום] ואחרי קיטורים [רבים] אחרי הרבה בכי על הצבא [קצת] והרבה שעות בבית [היה כיף] ואחרי קריאת ספרים [מעולים] והתמכרות לסרטים [ווהו קולנוע] ואחרי צפייה ממושכת בטלויזיה [טרום פקצה] ואחרי התמכרות לVOD-שמינייה-בנות-גיאפינס-כוכבנולד-ועוד התפקצתי לגמרי ואני מוכנה לצבא
. לא מעניין אותי שיותר מחצי שנה הייתי בבית ללא מעש ו/או עבודה, נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים
. טוב כן, הגזמתי. עדין היה לי ממש כיף ולא הייתי מקדימה את הגיוס בחיים. בחיים.בחיים.בחיים D:. השתנתי המון והתבגרתי [אז מה אם התחננתי [מלשון חנונית] והתפקצתי עד אין קץ!!!!!111[שולתתתתתת!!!!1111
] אין כמו התקופה הזו. אני לא יודעת כמה זמן יהיה לי להיכנס בימים הקרובים:$ אז אני כותבת את זה עכשיו. כמה כיף שיש פורום להשתפך בו ולהתבכיין בו ולקבל תמיכה
. אז לפני שאני אזכר בעוד קשקוש שלא קניתי או חשבתי עליו [מי אמר כדור לחץ?!] אודה ל- פעתילוני
, יעלי
,דרור
,נועם
,יעלצ'ילוני שהרחיקה לכת עד אליי לפגוש אותי
,הילית שגם הרחיקה לכת עוד יותר
,סיווצ'י שהקדימה לכת לבקרני אך חייבת לי מאות דייטים
, אורטל, שירה, עומר, לולו, נעמי, אבירם XDDDDDD, ויקוס שתבכה עליי! חסר לך אם לא
, עיטם, שיר, יוצ, וכל מי ששכחתי
. אמא'לה, שבוע הבא ברגעים אלו אהיה חיילת
. למי שיש את המספר שלי מוזמן להציק לי בשעות ט"ש ובכלל, זה ישמח אותי D:.
.

carmit4

New member
גיוס קל

חח עוד שבוע תקראי את מה שכתבת כאן ותצחקי
ולא רשמת אותי

JMSixfeetsmall

New member
כרמיצייייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

יא, את מתגייסת, ועוד לפני
מי היה מאמין?! אני אציק לך כמה שיותר בשעות ט"ש (רק תגידי לי מתי הן חחח) שיהיה לך גיוס קל ואני באמת מקווה שיגלו את הפוטנציאל שיש בך, די למרמור! אוהבתותך המוני המונים ומצטערת שלא יצא לי לבקר אותך שוב. יעלצ'ילוני.

miracle16

New member
כרמיתתתתתתתתתתתתתתת

יוו את מתגייסת! זאת אומרת שגם אני עוד מעט אתגייס! יאבא טוב, אז שיהיה לך את הגיוס הכי מוצלח שאפשר שתהני ואני מקווה בשבילך שיהיו איתך בנות נחמדות ולא איזה פקצות ופרחות שתקבלי תפקיד טוב ותהיי מרוצה ממנו!! ואל תדאגי יהיה בסדר! כולה צבא.. יעבור עוד שנתייים חחח

M r s J o n e s

New member
כרמיצי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif.

אז מחר את מתגייסת
ואין לי בכלל ספק שאת הולכת לעשות חיים משוגעים
.יש לי הרגשה שיהי מה,את תפיקי את המיטב מכל בסיס,תפקיד,אנשים ותמצאי לך את המקום שלך
. והלו,הרי מאות אלפים עשו את זה כבר,אז שאת לא תסתדרי?!אין מצב
. אז שיהיה לך שירות משגייייע וכיפי.הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך
. מי ימליץ לי על שירים איכותיים עכשיו? |דילאנוכיות| תראי לקצין מיון מי זו כרמית[וזהו!]
.
.

למעלה