כרית לפצעי לחץ

Noga Avni

New member
כרית לפצעי לחץ

האם למישהיא יש ניסיון טוב או הצעה לכרית לכסא גלגלים היכולה להקל על אדם מבוגר עם פצעי לחץ בעכוז. (כרית ביצים פשוטה כבר לא עוזרת..) תודה, נגה.

עינתד

New member
כרית לפצעי לחץ

שלום. אני חושבת שאת הידע הכי טוב בנושא יש ליהודית שוהם שאולי טל יודעת איך לפנות אליה. בנוסף במילב"ת יש ידע בתחום. מהנסיון שלי צריך לראות היכן הפצע ומה החומרה ובעקרון להושיב את האדם כמה שפחות בזמן שיש פצע. אני נהנת לעבוד עם כרית מסוג טמפור שמשווקת ע"י ATST, כרית שלא דורשת הרבה טיפול כמו כריות ה - J למינהן. אם תרצי חומר נוסף אשמח לסייע עינת

בנוגע לכריות למניעת פצעים

זה תלוי בהרבה דברים כמובאן. בעיקר היכן הפצע חומרת הפצע והאם האדם היושב פסיבי/סיעודי או לא (עושה מעברים באופן עצמאי למשל. העיקרון הוא לפזר לחצים על שטח כמה שיותר גדול ואם ניתן לשנות תנוחה עדיף הכריות מתחלקות למספר קבוצות ספוג למיניהם כאשר אני כמעט בטוחה שביצים וספוג פשוט לא מונעים פצעים אבל בהחלט ישנם רמות שונות של ספוג כאשר הטמפור ומשפחתו טובים מאד (וגם יקרים). ג´ל למינהם וה JAY מאד מפורסם אך ישנם סוגים נוספים כריות אויר נראה לי שהמוכר ביותר הוא ה ROHO שוב ישנם חברות נוספות וגם מספר סוגים של ROHO ישנם גם כריות מלאות במים צריך לשים לב כוון שהם עשויים לגרום להורדת טמ´ הגוף יש גם כריות שמחוברות לחשמל או בטריה שמזרים אויר בין תאים ויש גם שילובים גם אויר וגם טמפור גם ג´ל וגם ספוג בקיצור נדמה לי שבשילובים יש את כל הווריאציות אם האדם פסיבי והפצע חמור אולי כידאי לבדוק אויר וכאלו שהאויר נע בהם או אולי לשכב קצת על הבטן... אם האדם יכול לעשות מעברים באופן עצמאי שווה לבדוק ג´ל עם תחתית שנותנת קונטרה אני מסכימה עם עינת שיהודית היא האדם לשוחח עימו או ביקור במילבת כוון שבמילבת יש את הידע + תצוגה וניתן להתנסות בה אם יהיו שאלות נוספות בתחום אשמח לענות אבקש מיהודית להכנס ולהתייחס גם הטלפון במילבת 5303739 03 טל

תשובה קצרה ו../images/Emo39.gifהזמנה ליצירת קשר

הי נוגה, לשמחתנו קימות בשוק הרבה כריות למניעת פצעי לחץ, המבוססות כפי שפירטה טל על ספוג, אויר, מים ו/או שילובים ביניהם. החוכמה היא לבחור לאדם הספציפי את הכרית המתאימה מתוך המגוון הקיים. כפי שפירטה עינת, יש צורך להתיחס לצורת הישיבה כולה כדי להפחית את הלחצים באיזורים הבעייתים וכן יתכן שיש צורך בשימוש במנגנוני הטיה או בשינוי המנח לפרקים. אגב, כרית ביצים פשוטה אינה מיועדת למניעת פצעי לחץ !!! -למרות שיש המציגים אותה ככזאת. בכל מקרה, את מוזמנת ליצור איתי קשר בטל´ 04-6287166 או 052-403685 כדי שאוכל לחשוב איתך ביחד איך להתקדם. אגב, שימי לב להודעה בנושא קורס טכנולוגיה אם הנושא מענין אותך ואת עוסקת בו.

למעלה