כרית הנקה

כרית הנקה

היוש בנות,
[URL]http://www.twinkle.co.il/Product/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%93-%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA[/URL]

צירפתי קישור לכרית הנקה

יש למישהו אולי את הכרית הנקה?

רציתי לדעת מה דעתכם עליה?

רציתי לדעת איך אתן מאכילות את הקטנים במקביל?

אין צורך מבחינת הנקה, כיוון שאני נעזרת בפונדקאית לא תהיה לי את האפשרות להניק אלא רק להאכיל מבקבוק.

תדוה לכולן

simba1231

New member
היי

לא הייתה לי את הכרית הזאת אלא של ממיסטה, היא נראית לי מגניבה מאוד אבל לא הבנתי טכנית איך מניקים איתה. מבינה שספציפית הנקה לא רלוונטית בשבילך אבל בעיני מאוד נכון גם כשמאכילים מבקבוק לשים את הקטנים בתנוחה די דומה (ככה שהם שומרים על מגע איתך כל הזמן ושומרים על קשר עין ומרחק קצר בין הראש שלך לשלהם). דרכי אחרות שאנחנו ניסינו להאכיל במקביל הן על פוף או שמיכה מגולגלת ששומרת על התנוחה שלהם (יודעת שיש גם אנשים שמשתמשים בטרמפולינה), לא אישית זה הרגיש הרבה פחות מוצלח...

הי

תודה על התשובה:)

מאוד חשוב בעיני החיבור עם האמא בזמן שהתינוק אוכל,
בזמןו שלא צריך להאכיל את שניהם במקביל אני יאכיל כל אחד עלי.

אבל אם יהיה צורך להאכיל אותם במקביל אז חשבתי להיעזר בכרית הנקה

simba1231

New member
מסכימה איתך

ברור שהאידיאל זה להאכיל כל אחד בנפרד אבל זה אחד "החסרונות" של תאומים שלא תמיד יש זמן (אני מאכילה אותם לבד במהלך השבוע 3 מתוך 5 ארוחות והם עוד מעט בני חמישה חודשים). במקרה הזה אני חושבת שכרית הנקה נותנת מענה מאוד מוצלח יחסית גם מבחינת נוחות שלך וגם מבחינת הזמן איכות שהתינוקות מקבלים. לי אישית היה יותר קשה בתקופה שהאכלתי בנפרד כי הרגשתי שיש יחסית הרבה זמן במשך היום שאני לא זמינה לאחד התאומים. ברור שבזמן אמת תגלי לבד מה נוח לך ולהם.
בהצלחה בכל מקרה ותכינו הרבה אוכל בפריזר :)

למעלה