כריס קורנל דוחה את ההופעה לסתיו... :(
Y y o v a l i New member 16/4/08 #2 כשאני חושבת על זה - עכשיו כל אלה שלא יכלו לבוא בגלל מבחנים/בגרויות יוכלו להגיע! לכל דבר יש צד טוב!
S Soon Forget New member 16/4/08 #3 החזרת את האור לחיי!!!!!! תודה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעולם לא הייתי כל כך מאושרת
N nothingman1 New member 16/4/08 #5 כנראה אהיה אז בקד"צ ולא אוכל להגיע מה אתם אומרים על זה שהוא עובד על עוד אלבום? האחרון שלו מציג שירים די מעפנים ברובם וקול גמור, כך שאני לא מצפה ליותר מדי
כנראה אהיה אז בקד"צ ולא אוכל להגיע מה אתם אומרים על זה שהוא עובד על עוד אלבום? האחרון שלו מציג שירים די מעפנים ברובם וקול גמור, כך שאני לא מצפה ליותר מדי
H hitchhiker218 New member 16/4/08 #6 זה חוסך לי את ההתחנפות למורה להיסטוריה שתעזור לי להקדים\לדחות את המתכונת. טוב מאוד.
A adiinchains New member 16/4/08 #7 מכירים את השביזות הזאת שבאה אחרי שכריס קורנל דוחה את ההופעה שלו? אם הוא אכן יקיים את הבטחתו ויבוא בסתיו, זאת תהיה אחלה מתנת יומולדת..
מכירים את השביזות הזאת שבאה אחרי שכריס קורנל דוחה את ההופעה שלו? אם הוא אכן יקיים את הבטחתו ויבוא בסתיו, זאת תהיה אחלה מתנת יומולדת..
S Soon Forget New member 17/4/08 #9 באתר של קסטל כתוב שבימים הקרובים יתפרסם התאריך החדש שיהיה כנראה באוקטובר, ושהכרטיסים שקניתם עדיין תקפים להתאריך החדש! רק נותר לי לברר איך אני קונה עכשיו כרטיס..
באתר של קסטל כתוב שבימים הקרובים יתפרסם התאריך החדש שיהיה כנראה באוקטובר, ושהכרטיסים שקניתם עדיין תקפים להתאריך החדש! רק נותר לי לברר איך אני קונה עכשיו כרטיס..
S Soon Forget New member 17/4/08 #11 מפתיע../images/Emo3.gif פשוט לא הייתי בטוחה שהם יכולים למכור כרגע כרטיסים כשהתאריך החדש עוד לא סגור. בסדר, ביררתי, אני אקנה בערב.
מפתיע../images/Emo3.gif פשוט לא הייתי בטוחה שהם יכולים למכור כרגע כרטיסים כשהתאריך החדש עוד לא סגור. בסדר, ביררתי, אני אקנה בערב.