כריס פול MVP

Krit123

Well-known member
מה אני יגיד לכם, בשבילו לשחק פיקאנדרול מול יוקיץ' זה field day. קלע 17 נק', מסר 15 אס' ללא איבוד כדור. אני לא יודע אם יש מישהו טוב ממנו ב-attacking the screen, יוצר מצב שהשומר שלו, הגבוה ובכלל הגנת הפיקאנדרול יוצאת מאיזון. תבינו, פאקו הוא שומר מעולה ופייטר בלתי נלאה, והוא לא מצליח לחזור לתמונה בזמן (אם כי אני מאמין שלצד גבוה אחר הוא היה מצליח), לכן הרעיון של להפוך את פול לסקורר לא באמת ריאלי, מכיוון שהוא פשוט נשאר לבד לעשות מה שעולה על רוחו רוב הזמן.
אני עדיין הייתי מעדיף לחטוף ממנו 40 ולנסות להכריח אותו להרים כמות גבוהה של שלשות וג'אמפרים על לראות אותו מסדר אין ספור מצבים לאחרים. ציינו כאן שהוא בוחר לתקוף במחצית השנייה, הייתי רוצה לראות אותו מתחיל ככה.

למרות שלא חשבתי שנעבור אותם, כן חשבתי שיהיה יותר תחרותי. למעשה, מהבחינה הזאת הסדרה הוכרעה ברגע שמייקל פורטר tweaked his back ברבע השני של המשחק הקודם. הוא שותף למעט דקות במחצית השנייה של גיים 1 ומיעט לתרום. רואים שהוא עדיין לא 100%. בכל מקרה היינו על הקשקש מבחינת כוח אש, אז עכשיו ללא סיידקיק אין מה לדבר, מבוא לסוויפ. האופציה הרביעית שלהם (ברידג'ס), עדיף על האופציה השלישית שלנו (משתנה). ברטון אמנם חזר והיה טוב ממה שציפיתי, רק קשה לי להאמין שהוא יצליח לתרום מספיק בשביל לשנות את התמונה.
מונטה משום מה נעלם, מגיע למבטים שלו באופן יחסי, פשוט לא פוגע בכלום בינתיים, מצפה שהוא יהיה יותר טוב בבית. דווקא אהבתי את היכולת של יוקיץ', פשוט הוא לא שחקן שייתן לך 40+ באוטומטיות כמו לוקה. עדיין, שווה להתעכב על המסירה הזו לברטון, פירק לי ת'מוח
וואלה לא יודע מתי (אם בכלל) ראיתי מישהו רואה בזווית העין שחקן שעושה חיתוך והופך פיידאווי לno look pass רק בשביל למשוך את השומר שלו ולמצוא את השחקן לדאנק.

וואלה חבל שלא פרשנו אחרי הניצחון על הפורטלנד, חחח בשביל מה היה צריך לבאס. כרגע המטרה מבחינתי היא לצאת בחתיכה אחת, אנחנו צריכים להיות מוכנים ל-21-22, לדאוג שנבטיח מקום בפלייאוף/אין.

עריכה: עוד מילה קראודר שפשוט קרע אותנו. שלשות מתוזמנות, הנעת כדור טובה (חלק אנדרייטד במשחק שלו), מנע מיוק לקבל כדור בחילוף, נתן פייט ואנרגיות לאורך המשחק. ניר אמר משהו מאוד נכון, הוא מישהו שאתה רוצה לשחק איתו וממש לא רוצה לשחק נגדו.

למרות שזה כנראה לא יקרה, אבל אם למישהו מגיע לקחת אליפות השנה אז זה בעיקר לו

למעלה