כריס המלך קורנל

מגושקה

New member
כריס המלך קורנל

היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! הקול של הבן אדם הזה פשוט לא מהעולם, ומה שהוא עושה איתו זה פשוט פלאים. היה פשוט FUN טהור. מוזיקה מעולה, סאונד מושלם, וכמובן אנרגיות מאוד גבוהות. הייתי משלמת הרבה הרבה יותר. רק קצת התבאסתי שאדם עם כזה רזומה עשיר, לא שמים ברדיו (כמובן) ולא עשו הרבה לפמפם את בואו והמוזיקה שלו (בניגוד לדפש מוד). ולפיכך היו פחות אנשים מאשר לדפש מוד. וכשרואים ושומעים אותו ואת המוזיקה שלו זה קצת מבאס. טוב, אני לא אסיים בנימה זו, אלא גם אומר שההפקה היתה מאוד מושקעת ואפילו פעם אחת לא רמסו אותי.

Nova5

New member
כן, מגוש - אחת ההופעות הטובות

נהניתי למרות ששליש מההופעה היו שירים מהדיסק האחרון... מוזיקה לרוב הייתה מעולה, סאונד היה בסיידר ואנרגיות ללא ספק היו גבוהות . גם אותי לא רמסו =] כי היו בסביבות 8000 איש. בהופעה של DT היו 12000 ולשרוד היה טיפה קשה=]. לא הייתי משווה את המופע עם DM כי סדר גודל של ההופעה היה אחר. לא הייתה צפיפות, היה נוח, היו נפילות מתח בשירים מ-scream - זה איפשר הפסקת סיגריה, שיחה קלה ואתנחתה מסויימת - ואז חזרה לשירים היפים שלו. לפעמים לכריס היה מבט טיפה מבוהל כזה והיה אפשרי לחוש בהתרגשות שלו עד גבול הדאגה - והוא עשה הכל כדי להשתחרר והוא די הצליח... אני גם די השתדלתי ללכת איתו - אבל , מה לעשות? השתעממתי קלות בשירים של scream וחזרתי להינות אחריהם למרות שקורנל נתן להם גירסה רוקיסטית ולא אלקטרונית. אבל בואו נגיד ככה - אם ארצה לשמוע פופ - אקשיב לרובי ווילאמס או לרופוס ויינרייט או לtake that... כריס קורנל - זה גראנג'. אני מכבדת את החיפושים שלו אבל יש כל כך הרבה דגים בים של פופ - לא כדאי לכריש כמוהו להתחזות לטונה. יצא טעים כמו סלט טונה אבל איך להשוות אותו עם סושי?... הקטע הכי חזק והכי מרגש בישבילי היה סט אקוסטי: : "Fell On Black Days", "Like A Stone" וקאבר ל- "Redemption Song". וכמובן - Hunger Strike Chris Cornell Acoustic Set Chris Cornell - Hunger Strike אנחנו כאן בשביל המוזיקה... אבל קשה להתעלם מהיופי שלו... ויש לו אחלה הרכב -Run Through The Desert - מאוד מקצועי . חיבבתי את המתופף, גיסון סאטר, במיוחד לדעתי קורנל קיבל ביקורות כל כך טובות אצלנו דווקא בגלל האופי אלבומו האחרון.... קרוב למיינסטרים - קרוב ללב.... אגב במופע היו די הרבה סלבס בסדר גודל זה או אחר...

Nova5

New member
אם יתחשק לי לשמוע פופ...

אולי אבחר באופציה הזאת....

שונית 7

New member
הסינגל הזה באמת פופי אבל לא משקף את אדם נכון

כנראה שאיזו שהיא חברה שהיה חתום אצלה לפני אידול, תפשה טרמפ על ההצלחה שלו והוציאה את הדיסק בלי לשאול אותו ויש די הרבה תגובות מאוכזבות לגבי הסינגל הזה שהוא חמוד מאוד אבל כנראה לא הסגנון שיצא התקליט האמיתי והמתוכנן .. קבלי את כל הכתבה על זה: חדשות מוזיקה בקרוב: אלבום גנוז של אדם למברט חדשות מוזיקה בקרוב: אלבום גנוז של אדם למברט בהיסטריה. למברט צילום : אימג`בנק/gettyimages עודכן 14:02 22/06/2009 ענת זהר שירים שהקליט אדם למברט האלמוני והסטרייט ב-2005, עומדים לצאת תחת אלבום חדש שאת זכויותיו רכש לייבל אינדי קטן. למברט: "הייתי צריך לשרוד. השירים לא משקפים את המוזיקה שלי היום" פרסום בזמן שכוכב הגלאם-רוק החדש אדם למברט עובד על אלבומו, לייבל אינדי קטן בשם Wilshire Records עומד לשחרר את "On with the Show" – אלבום אוסף מלא בחומרים שלמברט האלמוני כתב והקליט רגע לפני שכמעט זכה ב"אמריקן איידול" והפך להומוסקסואל מוצהר. הסינגל הראשון מהאלבום אותו הקליט למברט ב-2005, "Want", שטף את הרשת השבוע וגרף אלפי תגובות, ביניהן גם ביקורות על כך שמדובר בשיר "פופי מידי" ולא מספיק "גלאמברט" כפי שלמדו המעריצים לאהוב אותו באיידול. למברט עצמו כועס על שחרור השירים: "העבודה שעשיתי אז לחלוטין לא משקפת את המוזיקה שאני עובד עליה בימים אלה בסטודיו" הצהיר הכוכב הצעיר. "בשנת 2005 הייתי אמן שצריך להיאבק על מנת לשרוד. שכרו אותי כזמר סטודיו שצריך להשתיל את קולו בתוך שירים שנכתבו על ידי אחרים. הייתי מרושש באותו הזמן וזאת היתה הדרך שלי להרוויח כמה דולרים. קפצתי על ההזדמנות להקליט בפעם הראשונה באולפן מקצועי". עוד הוסיף למברט שעובד על האלבום הנוכחי בין היתר עם RedOne שהפיק וכתב להיטים עבור ליידי גאגא: "אני נלהב לעבוד עם כמה מכותבי השירים ומפיקי המוזיקה הכי חמים היום, ומחכה בקוצר רוח שהקהל יוכל להבין איך המוזיקה שלי נשמעת היום". בתוך כך, כריס אלן, שלקח מידיו של למברט את הנצחון, עובד בימים אלה על אלבום סולו שעתיד לצאת בסתיו הקרוב.

Nova5

New member
ברור שלמברט יכול לשיר כמעט כל סיגנון

איך הוא שר עם KISS... בלי למצמץ... פשוט חלום

מגושקה

New member
וואו

איזה ביקורת קשה. פששש אני דוקא אהבתי מאוד כל שיר ושיר שהוא ביצע, לא יכולתי להסיר את עיניי ממנו/מהמסכים (ולא, לא רק מפני שהוא כזה חתיך). בקשר לשירים מ"סקרים", היות והוא עשה לכל השירים גירסה רוקיסטית הם נשמעו מהממים בעיניי. אפילו עד כדי ללכת ולראות את הקליפים שלהם ביוטיוב (רק כדי לגלות שהגירסה הרוקיסטית הרבה הרבה יותר טובה). אני חושבת שזו הפעם הראשונה שהסכמתי עם כל הביקורות במדיה. אבל בכלל ההופעה היתה יותר מביצועים ושירים מדהימים בעיניי, גם, וזה ישמע מוזר, הרגשתי אהבה ממנו אלינו, שמחת חיים מהעבודה שלו, והרבה רצון טוב לתת את ההופעה הכי טובה שהוא יכול. ובגלל זה הוא מלך בעיניי, ולא רק אביר

Nova5

New member
חח - איזו ביקורת, מגוש?...

סתם כמה מילים ואני אוהבת אותו ונהניתי - בכלל דברים כאלו קובעים סטנדרט אחר למוזיקה ואביר דווקא מילה מצוינת. חשבתי איזה תואר יכול להתאים לו? רוזן? מרקיז? דווקא אביר נשמע טוב. כידוע זה לא מונע ממנו להיות מלך

למעלה