כריסמס

שלמות

באותו בוקר הזיקפה שלך העירה אותי פעמיים. שנינו מותשים ושיכורים עדיין מההרפתקה של הלילה הקודם. כל הגוף שלי כואב, מזכיר לי מה עשית בו בכל תזוזה שלי. ואתה, העיניים שלך מסרבות להפקח, הראש פועם חזק, מנסה לגנוב עוד כמה דקות של שינה משככת, אבל לגוף שלך רצון קצת אחר.
אתה מסתובב אליי ומחבק אותי, יד אחת מעליי, מרתקת אותי למיטה, והשני נדחפת מתחת לצוואר, כף ידך מתמקת מעל האוזן שלי, מלטפת את השיער.
אני מרגישה שאתה ער וישן בו זמנית. דרך התחתונים אני מרגישה את הערות שלך, אבל התנועות שלך עדינות כלכך, אתה כמעט ולא זז, כאילו נוגע בי מתוך חלום.
אתה מלטף את הישבן שלי, בדיוק איפה שהסימן הכחול, מעברי אצבע על פי הטבעת, אני מתכווצת לרגע ומרגישה את זכרון הכאב מאתמול בלילה. האצבעות שלך ממשיכות לשוטט, בודקות את רמת הרטיבות, מטיילות על הדגדגן ואני מתגרה, שואפת ונושפת אויר, משחררת אנחנו קטנות, אבל לא זזה.
כשאתה מרגיש שאני מוכנה, אתה מוריד את התחתונים שלךבתנועה אחת מהירה ומקרב אליי את האגן. יד אחת על המותן שלי, תופסת אותי חזק חזק שלא אזוז, כאילו שבכלל הייתי חושבת על לזוז עכשיו, והיד השניה תופסת בשיער שלי, מרתקת את ראשי לכרית. אתה נכנס אליי. אני פולטת גניחה, זה כואב ונעים לי, ואתה רק מגביר את האחיזה שלך בי וחודר עמוק יותר. אני מתחילה לרעוד, מרגישה איך אתה נכנס ויוצא ממני, חזק, מועך אותי לתוך המזרן בשתי הידיים שלך ומפמפם אותי בכוח, בעוצמה.
אני נעוצה במקום, רועדת, ואתה ננעץ בי עוד ועוד, מגביר את הרעידות שלי. אבל חוץ מתנועות האגן העוצמתיות שלך, והרעידות הבלתי נשלטות שלי - שנינו לא זזים כלל.
אתה גומר ומרפה את האחיזה שלך בי. חוזר ללטף את הראש ואת הישבן שלי, שנינו מרפים כל שריר, נושמים עמוק, נרגעים. לאט לאט אתה מחליק מתוכי ומסתובב לבקבוק המים שליד המיטה. חוזרים לנמנם עוד קצת, להתפנק מהמיטה הרכה, מהריחות של שנינו בחלל החדר.
אני ישנה-ערה-ישנה, מרגישה אותך לידי בלי שניגע. זה מרגיע אותי כלכך, לדעת שאתה שוכב כמה סנטימטרים ממני, שומר עליי.
אתה שוב מסתובב אליי ומחבק אותי, כבר בלי תחתונים, אני מרגישה את הזין שלך על הישבן שלי, מתחכך קצת, מגרה אותי. שוב יד אחת שלך מרתקת את ראשי לכרית, ידשניה תופסת חזק את עצם האגן שלי. אתה חודר אליי בתנועה אחת ומזיין אותי חזק. אני מתנשמת ומתנשפת, מתחילה לרעוד שוב, אבל זה לא מספיק לך, אתה שולח את הרגל אל היקר שמולי, לתת לך קונטרה ומגביר את העוצמה שלך, פנימה והחוצה ושוב פנימה ושוב החוצה, כלכך חזק, ואני מתפוצצת, ואחרי שבריר שניה גם אתה. קשה לנשום. אי אפשר לדבר. אוח... איך אני אוהבת לפתוח ככה את היום.
"קפה?" אתה שואל אותי ואני מהנהנת ונוהמת בהסכמה.

בלילה אני רואה סרט, כבר נהיה מאוחר ואתה אמור כבר לחזור. מתקשרת. אתה אומר לי שעוד לא יצאת. 5 דקות אתה מבטיח. מתפלא שחיכיתי לך ערה. חמש דקת אחרכך מתקשר שוב, אתה כבר בחניון ההוא. 4 דקות אחרכך - אסמס. אתה על מונית. 20 דקות אחרי - טלפון.
אני מתגרדת מהמיטה ומתלבשת, לוקחת את הרצועה, קוראת לבימבה ויורדת אלייך.
כבר בחמש השניות הראשונות איתך, אני יודעת לזהות את מצב הרוח שלך. אני מרגישה אותך, מנחשת איך עבר עליך היום. היום אתה שמח. בעיקר שמח לראות אותי. מי זת היפה הזאת? אתה שואל את בימבה כשאני מתקרבת. יפה? אני מחייכת אליך. גי'נס קצר, כפכפים, גופייה לבנה של פיגמה וסוודר דק ונעים מעל. שיער מבולגן. חיוך עייף.
אתה מחבק ומנשק אותי, מספר לי איזה משהו על העבודה. אחרכך אנחנו עולים הביתה. במסדרון בדרך לחדר יש ריח מוזר. אתה גם הרגשת. אנחנו מתחילים לרחרח את המקלחת, את השירותים, מרחרחים במסדרון, בכניסה לחדר. מוזר. אולי זו בימבה? אני יורדת על הברכיים ומרחרחת את הכלבה שלי. לא, רק הסירחון הרגיל, אני צוחקת. אז מה, זה אני? אתה צוחק חזרה. אני אומרת שמיד נבדוק. מתקרבת אלייףך ומתחילה להסניף. בושם, דאודורנט שאני אוהבת, אתה, מרכך הכביסה, עוד אתה. אתה כבר בלי מכנסיים, אני יורדת לברכיים ומושכת את התחתונים שלך למטה, מבטיחה בדיקה יסודית. שואפת עמוק עמוק את הריח של הזין שלך. מרימה אותו קצת, מצמידה את הפנים שלי לביצים שלך, שואפת עמוק, מכניסה את קצת הזיקפה-המתהווה שלך לפי, רק לטעום, ולוקחת עוד שאיפה עמוקה. אווווחחחח איזה ריח יש לך! אני מרימה את המבט אלייך ואתה מחייך, אני מחייכת חזרה, כאן הריח מדהים אני מכריזה, אבל כבר שכחנו לגמרי מה בדקתי. אתהמעלה את התחתונים חזרה ונשכב על המיטה. אני מכבה את האור במקלחת, סוגרת את הדלת, מורידה את הג'ינס ונשארת בתחתונים לבנים צמודים, שעושים לי תחת יפה, וגופייה לבנה חצי שקופה. אתה אוהב אותי ככה, אני רואה עלייך. שואלת אם אני יכולה לסיים את הסרט, נשארו רק 10 דקות. אתה אומר שכן. המחשב מונח על המיטה לידך, אתה מנסה להדליק אבל מפספס את הכפתור בחושך. אני מטפסת מעלייך ורוכנת לכיוון המחשב, מוצאת את הכפתור ומדליקה. אור כחלחל מאיר את החדר. אני מרגישה את המבט שלך והידיים שלך מתחילות לטייל לי על הגוף. אני בתנוחה לא נוחה. שתי ברכיים על המיטה, הבטן והחזה צמודים לשלך, הכתפים מופנות הצידה, ראש כלפי המסך. מתרוממת. מסתכלת עלייך. יד אחת על הישבן שלי, יד שניה עולה ויורדת בין שד שמאל למותן. זה נעים מדי, אני לא יכולה, אני אומרת וחוזרת לתנחה הקודמת, רוכנת מעליך. אתה מלטף אותי עוד דקה או שתיים, ואז עוצר. זהו? אני שואלת ומסתובבת אליך, מתיישבת עליך ותופסת את שתי הידיים שלך, מצמידה לכרית מעל לראשך. זהו, אתה אומר. אני שותקת רגע. אחרכך מתקרבת לאוזן שלך, אבל אני רוצה עוד.
אתה צוחק. שואל אותי מה אני רוצה. אותך. ככה. משתפשפת על הזקפה שלך, שעטופה עדיין בכותנה. אתה מחייך, משחרר את הידיים שלך, מעביר אותה על צדי גופי ותופס את הישבן. מרים אותי טיפה, מוריד את התחתונים ומושיב אותי עלייך חזרה. אתה משחק עם התחתון שלי, מותח אותו למעלה, אחרכך מזיז הצידה, מסיט את הבד מהאזור הרטוב וחודר. תוך חצי דקה אני גומרת. תופסת אותך חזק. נצמדת אלייך. מתפתלת. אתה כמעט לא זז. נותן לגוף שלי לדבר. אני מחייכת ושואלת איך אתה עושה את זה? איך תוך שניות... אני משתתקת. פולטת גניחה. בדיוק החלטת שהגיע הזמן שתזוז קצת. התנועות הקצרות והחזקות האלה. הופ הופ הופ הופ הופ אני רועדת כולי, נצמדת אלייך, נושכת מלקקת, את מנשק אותי, משחק עם הלשון שלי בפה שלך, מחבק, מלטף, ערבוב חושים, ידיים, לשונות, שיניים, אצבעות, ציפורניים, הכל מתערבב ומתערבל ומתערפל ואני גומרת שוב, מתכוות עליך בתענוג אדיר, נרגעת קצת, מתפנקת בחיבוק שלך. אתה מוודא שגמרתי. ומגביר את הקצב שוב. הפעם זה בשבילך. אני כבר מכירה איך לגעת בך בשביל להעצים את העונג שלך. לוחשת לך באוזן, אני רוצה שתתפוץ לתוכי. אתה משנה קצת את הקצב, מתענג על כל מגע, אני מתרוממת מעט, מסתכלת לך עמוק בעיניים. אתה כלכך יפה, מסתכל אליי חזרה, חצי חיוך. אני מתחילה לנוע עליך, בדיוק כמו שאתה אוהב, אתה מתנשף, נאנח, כולך עונג, אני נצמדת חזק יותר, ממשיכה להניע את האגן, הקצב קבוע, תנועות רכות, עוד ועוד עד שאני סוחטת ממך את הטיפה האחרונה.

כמה אהבה יש ברגע הזה שבו אתה ממלא אותי בזרע שלך.
והמבט העמוק לתוך העיניים. יכולתי להשבע שאתה רואה לי את הנשמה...

אחרי יומיים של עוצמה מטרפת, העדנה הזו בין שנינו השקיטה אותי לחלוטין.

יפה ומחרמן ומוערר קנאה

יש שם כמה תיקוני הגהה שצריך לעשות (אני חולמת על לכתוב ספר, אז אני קרציה
), אבל אהבתי

אגב, הקטע הזה שכתבת "אתה כל כך יפה" - כמה יפים הם כשהם גומרים, אה?

להגנתי רק אומר שאני בעבודה עכשיו ולא היה לי זמן לעבור ולערוך, בדר"כ אני מכבדת את עצם הכתיבה, ומשתדלת לתקן.
אבל זה בער בתוכי והמילים היו חייבות להתפרץ ולהשפך החוצה, ייצאו איך שייצאו.

אחחח

כן, תיארתי לי שזה משהו כזה

יש לך כתיבה נהדרת.
שפה יפה וסימני פיסוק (ופישוק) נכונים - מאוד חשובים לי (
) - ואצל זה נהדר!
איזה כייף זה להתעורר אל מישהו שכ"כ חושק בך שהוא לא מסוגל לעצור

כן, זה נהדר!

ועוד יותר, כי היינו די בהנגאובר והוא ממש היה מרוסק, וזה היה קצת מצחיק ומאוד מחמיא, שהוא כלכך רצה לישון ולגוף שלו, או בעצם רק לזין שלו, היה רצון משלו.

ושוב תודה!
אני אציף את הפורום והכל בזכות המחמאות שלך.

סימני פישוק נכונים

עלית פה על משהו

Maya12007

New member
תהני ממנו כי הוא לא ישאר איתך עוד הרבה זמן

הסימן כמובן

חחח קיבלתי מסר על התגובה

וראיתי רק את הכותרת

לא נורא, יש לי מספיק ישבן לעוד הרבה סימונים

כל הדיון הזה מזכיר לי עוד משהו שכתבתי פעם-

אני לא רוצה שוב לעשות לעצמי קידום, אז אני פשוט מעתיקה את זה לכאן:

מסומנת