כריסטיאן דרייר

כריסטיאן דרייר

מי שראה את המשחק של ישראל נגד דנמרק מבין שכריסטיאן דרייר הוא כישרון אנ בי איי ואם הוא יבחר לחתום במכבי זה יהיה בזבוז ענק כי הוא יתייבש על הספסל כמו ניקולה וויצ´יץ בתחילת העונה. קראתי שיש לו הצעות גם מסקיפר וקינדר בולוניה ולפי דעתי הוא צריך לחתום באחת מהן ולא במכבי.

יוסי®

New member
ומה אני אומר - סקיפר וקינדר הן

קבוצות מסכנות בעלות סגל דל מאוד, שם דרייר יהיה ה-כוכב וישחק 35 דקות בממוצע, איך חשבת על זה?????? אם הוא כישרון מספיק ל-NBA (ועם כל הכבוד, הוא עדיין לא) שלא יבזבז את זמנו באירופה, בכל קבוצה.... אם הוא ישאר באירופה, אין מניעה שישחק במכבי.

אבל אתה לא ממש אובייקטיבי

חוץ מזה תשים לב כמה שחקנים צעירים כמו בצ´ירובי´ץ ג´ינובלי דיויד אנדרסן וכו... מקבלים דקות משחק מרובות יותר מכל שחקן צעיר במכבי.

B-BALL

New member
כי הם "קצת" יותר טובים מאלו של מכבי

מה לעשות, אין מה להשוות בין שחקנים כמו בצ´ירוביץ´ וטל בורשטיין למשל, כי זה יהיה כמו להשוות בין טרייסי מק´גריידי לכריס צ´יילדס, כשאני בטוח שאתה מבין מי יותר טוב ובאיזה פער. אם היה גדל במכבי שחקן ברמה של בצ´ירוביץ´ או פוטסיס למשל, תאמין לי שגם בגיל 19 הוא היה מקבל יותר דקות ממה שבורשטיין מקבל היום במכבי (לא שחסר לבורשטיין דקות, אבל בכל זאת שחקן כמו המוזכרים קודם היה מקבל דקות רבות יותר גם בגיל 19). דרך אגב, שחקן ברמה גבוהה יותר מבצ´ירוביץ´ ופוטסיס גדל היום במכבי, ושמו יותם הלפרין. הראיה לכך היא שכבר בגיל 17.5 הוא מקבל דקות משחק גם בליגה וגם באירופה (כבר קלע 8 נק´ ב-10 דקות נגד ראשל"צ. אותו מאזן כמו להאפמן באותו משחק, רק שהאפמן שיחק הרבה יותר), ומובן מאליו שבגיל 19 או 20 הוא יהיה זה שיוביל את הקבוצה להישגים מרשימים בארץ ובאירופה. למרות זאת חשוב לציין שפוטסיס קיבל כבר בגיל 18 (!!!) כמות מאוד מכובדת של דקות משחק בפנאתנייקוס (שזכתה בגביע אירופה באותה שנה), וגם קלע 9 נק´ בגמר! שנה (או שנתיים, לא זוכר בדיוק) אחר כך הוא כבר היה במגרש האמיתי, הלא הוא כל אחד ממגרשי ה-NBA. חבל שיותם לא יוכל לעזוב את הארץ בגיל מוקדם כל כך (בגלל השירות הצבאי), כי אם היה יכול, אין ספק שהוא היה מגיע ל-NBA לפני גיל 21.

חזיר בר

New member
אין ספק?!

שהוא היה מגיע ל-NBA לפני גיל 21? נכון,הלפרין הוא כשרון ענק במושגים ישראלים,אבל אל תצא מפרופרציות. לדעתי גודס של גיל 17 היה טוב בהרבה מאשר הלפרין,ובפעם האחרונה שבדקתי,גודס עבר את גיל 21 והפועל עדין לא ב-NBA. אני ראיתי כמה וכמה משחקים של הלפרין בנוער,אפילו שיחקתי מולו בהזדמנות אחת בגיל קצת יותר צעיר. כן,הוא שחקן מצוין,אבל בארה"ב לדוגמא יש אלפים כמוהו.

אתה מגזים

אין אלפים כמו יותם הלפרין בארה"ב ואם היו אז כולם היו משחקים במכללות המובילות בארה"ב או באנ בי איי. חוץ מזה שליותם הלפרין יש קליעה יש לו גם ראיית משחק טובה וזה מה שקובע.

The Messiah

New member
יש אלפים כמו יותם הלפרין בארה"ב

לפי דעתי בכל מקרה אבל האמת שאני לא ראיתי אותו משחק אבל קשה לי להאמין שיש לנו משהו שנולד בארץ שאין לפחות 2000 יותר טובים ממנו בארה"ב

יוסי®

New member
צריך לחכות ולראות לאן הוא יתפתח....

השנתיים הקרובות לדעתי יהוו את המדד הטוב ביותר, והן תעדנה לאיזה רמה הוא הולך להגיע.... אין ספק שהוא יהיה כוכב ברמה הישראלית לפחות (אם לא האירופית), ואם הוא קורץ מחומר של שחקני NBA? את זה נדע בשנה שנתיים הבאות.....

B-BALL

New member
בתקופה שגודס היה בן 17, יותם

היה יכול להיות מחליף שני\שלישי בנבחרת הבוגרת. יש לזכור שיותם יותר גבוה מגודס, הרבה יותר אתלטי מגודס, בעל ראיית משחק וחכמת משחק טובה לפחות כמו של גודס, ובעל קליעה אפילו יותר טובה (תאמינו לי, אין לכם מושג איזה קלעי אבסולוטי הילד הזה. הטווחים שהוא קולע מהם 20 מ20 (!!!) זה פשוט מפחיד) משל גודס. שלא לדבר על העובדה (שאני מקווה שכולנו מסכימים איתה) שעודד קטש למשל, הרבה יותר טוב ממה שגיא גודס אי-פעם היה, וכל האנשים הבכירים בכדורסל הישראלי תמימיי דעים בכך שיותם מוכשר יותר ממנו, ובעל עתיד ורוד יותר ממה שהקריירה של קטש סיפקה. להזכירכם, קטש היה מרחק יריקה מה-NBA. שלא לדבר על שפר שנבחר בדראפט ללא חצי מהכישרון של יותם. אז בבקשה, אל תגידו לי שאני מגזים, כי אין ספק שבגיל 22 הילד הזה כבר לא ישחק באליפות אירופה לנבחרות בגלל עומס היתר שנחת עליו אחרי עונה מתישה של לפחות 82 משחקים. ולדיויד: לא אחי, אין 2000 ילדים כמו יותם בארה"ב. אם הוא נוסע עכשיו ללמוד ולשחק בתיכון בארה"ב הוא בין 200 השחקנים הטובים ביותר בארה"ב לגילו. זה שהוא ישראלי לא הופך אותו לחסר סיכוי להיות כוכב על בקנה מידה אירופאי ושחקן של 10-12 נק´ למשחק ב-NBA. וזה בדיוק מה שהוא יהיה.

יוסי®

New member
מקווה מאוד שאתה צודק..... אבל

אם הוא כל כך טוב, שייעזוב את ה-NBA ויישאר במכבי

B-BALL

New member
חחחחח.....בשביל מכבי - הלוואי,

בשבילו - שיחצה את האוקיינוס ויחזור בקיץ לאליפות אירופה כדי להוביל את הנבחרת לרבע\חצי הגמר. מי יתן והוא לא יפצע (או יהרג חס וחלילה, כמו שקרה לדראזן פטרוביץ´ המנוח), ואז נזכה לראות את כל הכישרון שלו מתפוצץ על המגרש, אם זה יהיה במכבי, בנבחרת או ב-NBA. אאאאממממןןןן!!!

יוסי®

New member
איזה שחקן פטרוביץ´ היה.......

כמה חבל שהוא נהרג בתאונת הדרכים (בגרמניה ב-1993, ושתי הנוסעות שישבו מקדימה לא נהרגו, הוא ישב מאחור והוא היה היחיד שנהרג) - לדעתי הוא גדול שחקני הכדורסל באירופה בכל הזמנים.

כן ויחמם את הספסל

כמו כל השחקנים הצעירים במכבי תל אביב.חבל ששחקנים מוכשרים כמו הלפרין מתייבשים בספסל.

B-BALL

New member
נראה לך שבגיל 19-20

הוא יחמם את הספסל?! בגיל 19-20?! מה אתה רוצה, שיתנו לילד בן 17.5 לשחק נגד שחקנים שמבוגרים ממנו בשבע שנים, ובנוסף גם כוכבים בקנה מידה אירופאי, כמו ריגודו, איקונומו, מולאומרוביץ´, טורצ´אן, בצ´ירוביץ´ ואלפונסו פורד???? מה אתה לא נורמלי?! תקלטו אנשים! הוא לא בן 20 כרגע!!! הוא כולה בכיתה י"ב! עצם הימצאותו בקבוצה והעובדה שהוא מקבל דקות משחק (מועטות ככל שיהיו) במכבי, מצביע על כך שבגיל 19-20 הוא יהיה הכוכב הבלתי מעורער של מכבי, ויוביל אותה לגביעי אירופה רצופים. אי אפשר להתווכח עם זה, וכל מי שלא רואה את זה כך, לא מבין כלום בכדורסל ובעל עין צרה בצורה מוגזמת להחריד.

מי מדבר על אירופה

אני די בטוח שיכולים לתת לו קצת יותר דקות בליגה שלנו ברבע האחרון שמכבי כבר מובילה ב40 הפרש.

B-BALL

New member
וזה בדיוק מה שעשו!

אני כבר אמרתי לך שהוא קלע 8 נק´ ב-10 דקות נגד ראשל"צ, והיה גם עוד איזה משחק (אני לא זוכר נגד מי) שבו הוא שותף ב-7 הדקות האחרונות וגם קלע את הסל הראשון בקריירה שלו בבוגרים. אז אל תגיד לי שמייבשים אותו בספסל כשמובילים 40 הפרש, כי לא עושים את זה. כשאפשר, משתפים אותו, ובדר"כ הוא גם מראה בדקות האלה כמה טונות של כישרון מצויות בו.

rub

New member
לפי ההודעות האחרונות שלך אתה בעל

העין הצרה פה...כל הזמן הלפרין הלפרין הלפרין גיל 20 גיל 20 גיל 20 בואנה אני חושב שקוראי הפורום הבינו את נקודתך שהיא מכבי הלפרין תל אביב כמה אפשר!! אני בעצמי אוהד מכבי והלפרין אבל אחרי קריאת ההודעות שלך בשירשור הזה ובעוד כמה, כמה אפשר לחזור ולומר שהוא המלך הבלתי מעורער של הכדורסל ... אפילו אני מבין שהוא רק בן 17.5....

למעלה