כרטיס קול

GAGNOV

New member
כרטיס קול

שלום ברשותי מחשב נייד ואני מכין דרכו מוזיקה בקיו בייס , יש לי כרטיס קול של המחשב (פשוט ביותר) לא חיצוני או מקצועי , כרגע אני בונה רק מתוך המחשב זאת אומרת רק מפלאגיוים ללא עזרים חיצוניים כמו קלידים או גיטרה וכו' (רק מתוך התוכנה) . מה שרציתי לדעת זה אם כרטיס קול מקצועי יהווה הבדל , זאת אומר יוציא את הטרק באיכות יותר טובה ומקצועית שממש אני ירגיש הבדל באוזן , או בכלל אם לא באוזן אז אם יש הבדל בכלל . תודה מראש .

HeavenlyB

New member
כן ולא

הוא לא ישנה את איכות הפרוייקט, אבל יאפשר לך לשמוע באיכות טובה יותר.

שתי נקודות עיקריות

1. כרטיס קול משובח יותר, מכיל עליו ממירים איכותיים יותר מה שאומר הקלטה והשמעה איכותיים יותר. הערה: אכן ישנם כרטיסי קול שקשה מאוד להבדיל באיכויות שלהם. במקרה שלך היות ומדובר בכרטיס חיצוני לעומת כרטיס "און בורד" רוב הסיכויים שיהיה ניתן-פיזית-לשמוע הבדלים. 2. Latency - או בעברית- "עכבה"- כרטיסי קול מקצועיים מספקים עכבה נמוכה מאוד לעומת כרטיסים משובצי-לוח אם. יפירוש הדבר שלא יהיה לך "עיכוב" כשתנגן על מקלדת המידי, עד הנקודה בה תשמע את הצליל מהרמקולים. כמו כן, עכבה נמוכה מספקת סינכרון מושלם בין הקיובייס לכרטיס הקול ומנצלת את יכולות המחשב להקליט ולהשמיע בלי קפיצות ובלי עיכובים. אתה יכול לקרוא עוד אודות Latency ברשת ולהבין יותר במה זה ישדרג את העבודה שלך. תכונה זו מהווה את אחד הקריטריוניים החשובים שעליך לברר אודות כרטיס לפני שאתה רוכש אותו. בהצלחה.

למעלה