כרטיס קול עזרה..

KOKO550

New member
כרטיס קול עזרה..

היי אני עומד לקראת רכישת כרטיס קול עד לפני כמה ימים הייתי סגור על הAUDIGY 2 PALTINUM אבל קראתי קצת חומר בנושא והגעתי למסכנה שכדאי לחכות קצת להתייעץ ולקבל תמורה טובה יותר... אז ככה התקציב עומד על אלפייה פלוס מינוס והדרישה העיקרית היא שלא יהיה לי את הדיליי המזויין הזה כשאני מנגן תודה מראש

gpeles

New member
אם הכרטיס קול הוא למטרות יצירה

אז אני ממליץ לחסוך עוד קצת ולקנות כרטיס קול חצי מקצועי. אני חושב שבפורום 512 יש פרטים על כרטיסי קול שונים, תעיין שם.

glock X

New member
תתפלא אח צ'לו

באודיג'י כמעט ואין "דיליי" המונח הנכון של הדיליי הזה זה LATENCY, זה לא כרטיס קול מקצועי, אבל המונח "מקצועי" בעיקר לפי דעתי מתייחס למחיר, יש כרטיסים חצי מקצועיים כמו אודיופייל שאני משתמש בו והוא נפלא, אני לא מחליף אותו, ותתפלא אבל קוסמה ז"ל אחד יוצרי הטראנס המוערכים השתמש בכרטיס קול אודיג'י פלטיניום, ותשמע את האיכות והסאונד שלו, הכל שאלה של שיטת עבודה ותכנות סאונד, ואחרי שבילבלתי לך קצת במוח אז לשאלתך אם תקנה אודיג'י הלייטנסי יעלם לך, וכל קליד שתלחץ עליו תקבל אוטומטית תגובה בלי השהיות, ואגב שתדע, בחלילית יש מבצע על כרטיסי אודיופייל המחיר של כרטיס הוא 800 שקלים והאודיופייל בהרבה יותר נחשב מהאודיג'י, פה כבר אתה מתחיל בכרטיסים החצי מקצועיים ולא תצטרך יותר ממנו לעולם, האודיג'י נראה לי שווה משהו כמו אלף, אלף מאתיים שקלים, והוא הרבה פחות טוב מהאודיופייל!

Mike A

New member
512?

בפוסט מודרניזם?

KOKO550

New member
יש לאודיג'י פלטיניום

אפשרות לרכוש אותו בלי ההרחבה ואז זה יהיה יותר זול בסביבות 800 שקל ואני אחבר מידי כמו שאני מחבר עכשיו, עם כבל שמתחבר בצד אחד במידי ובצד שני לחיבור שלא זוכר את שמו אני גם מקבל בכרטיס הזה 6.1 שמאוד חשוב לי ככה שאני תופס 2 ציפורים במכה כמו שאמרתי העיקר הוא שלא יהיה לי דיליי ואם כמו שהבחור מעליי אומר לא יהיה לי דיליי אז זה מושלם מבחינתי... יאללה זזתי לכרות עצים תודה למי שענה אם יש עוד הערות אל תתביישו לרשום

kundara

New member
6.1 מאוד חשוב לך

אבל אתה עושה מוסיקה ! ליצירת מוסיקה לא צריך 6.1 צריך סטראו

kundara

New member
בכל מקרה, אני לא יודע

אם הליטנסי שם הוא כל כך טוב כמו שאתה חושב.. יש שרשור על זה בסאונד הקלטה ויצירה על האודיג'י... או שאתה פתחת אותו? פנה לשם

shimi25

New member
כרטיס קול ..mia

אהלן אז ככה : אני משתמש בכרטיס קול Mia ועוד 5 חברים שלי משתמשים בכרטיס זה .אחלה של כרטיס קול עם 2 LINE IN ו 2 LINE OUT + יציאת מידי וללא לייטנסי .בלימודים שלי יש על המחשבים AUDIGY הכרטיס בסדר אבל עם הרבה בעיות תכניות בקיצור אני ממליץ לך לקנות את MIA הוא עולה בערך 1,600 .זה כולל מיקסר וירטואלי נחמד.

KOKO550

New member
אם היו לי 1600 הייתי כבר קונה גמל

כרגע יש לי רק אלף זה אולי מספיק לגמל קטן אבל אני לא אוכל לרכוב עליו אז כרטיסי קול שעולים בסיבות אלף אלו האדיופיל שאני כנראה אוכל להשיג עליו עוד הנחה או האדיוג'י 2 באדיופיל אני מקבל כרטיס מצויין להקלטות המושלם מבחינתי כי לא יהיה לייטנסי ,לפי מה שאני מבין באדיוג'י 2 אני מקבל גם 6.1 שאני מחבר לקולנוע ביתי ואז זה הקטע של הבידור אם אין לייטנסי באדיוג'י לפחות בכל מה שנוגע בלנגן עם עם מקלדת ולהקליט אותה לייב בלי בעיות אז ניראה לי שאני אלך על אדיוג'י 2 אם למישהו יש לינקים לביקורת על האודיג'י שמתייחסות להקלטה , אז זה ייה מצויין תודה שוב על העזרה

HeavenlyB

New member
טעות

שמים לב שלא הסתכלת לאחרונה במחירון של הגמלים. הכי זול עולה 2100, וזה כולל רק דבשת אחת.

למעלה