כרטיס להופעה

BaBa LiVe

New member
נחמד!!

הלוואי עליי! תהני, עכשיו נותר להמתין בסבלנות לתמונות, את תשתפי אותנו, כן??

ערן1987

New member
תהני!! איפה זה ומתי?

וכמה עלה?

BaBa LiVe

New member
יאללה פורום!

מתחילים לאסוף כסף, ההופעה ביום שני הבא (אם אינני טועה, רעות?) ב2.8 בדנוור! אוספים כסף! כל הפורום נוסעים דופקים לרעות על הדלת! קונים כרטיסים! ועושים פיאסטה!

Rוית

New member
*אכולת קנאה*

תמונות, סאונדים וודיאוים יתקבלו בברכה

CrazyDiamond87

New member
אין צורך

אין צורך לכנה.. אני אנסה להביא כמה שיותר תמונות וכו' הכרטיס עלה 65 דולר

BaBa LiVe

New member
אני ובתיה דנו בנושא...

האמת ש65 דולר זה די הרבה - ואני מצטט:"במיוחד לאור השקעתה הרבה בסט ליסט" אבל הייתי מוכן לשלם גם יותר! ואם את רוצים, למרות שזה ברור לנו..לראות כמה אלאניס גדולה! בהשוואה לפופ.. בלי לזלזל...תוכלו להכנס לאתר www.walla.co.il ושם תמצאו הופעה של רוני סופרסטאר (אין כאן חלילה השוואה) שתראו אותה! אתם תזעזעו כ"כ! שתגידו - טאנקס גאד! שאלאניס שנראתה בשנותיה הראשונות כמו רוני של קנדה! החליפה את הסגנון!

yotamgo

New member
הופעת חימום?

היי crazydiamond.. כינוי יפה... אני אשתדל להיות בוגר ולא לומר לך שאני שונא אותך על זה שאת הולכת לאלניס ואני צריך להסתפק בהופעות מוקלטות. לפחות השתדלתי... רציתי לשאול, מי להקת/אומן החימום של אלאניס? תהני.....

Mr Morissette

New member
בסיטואציה אחרת הייתי שונא אותך :)

בצחוקקקקקקקק!!!!! תהני!! תבלי תנציחי את ההופעה הזאת תחרטי אותה בראש, תצלמי ותעשי חיים. תזכרי שאנחנו פה מאוד מקאנים+שמחים בשבילך

CrazyDiamond87

New member
שלום שלום

היי , להקת החימום שלה זה the barenaked ladies שמעת עליהם? רן אמר לי שהם עשו גם שיר עם אלאניס אבל לא שמעתי אותו עדיין.

gggrrr

New member
שיר הנושא שייך לsmash mouth

היה להם להיט גדול ב97 והם די נעלמו הכוונה ל-bnl . האמת אין לי מושג מה אלאניס עושה איתם הם ללא ספק לא ברמה ולטעמי גם לא פונים לאותו הקהל. אני יודע שבארופה היא מופיעה עם זמרת בשם נלי מקקיי, מישהו מכיר אותה? אהה כן ....אני אכול קנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה זה לא אני למה?????????

לי יש שתי כרטיסים

אחד - מההופעה בארץ. לא זה שבתמונה. הופעה בראשון לציון, עלה 200 שקל. השני- כרטיס שנראה בדיוק כמו שלך רק שבמקום כחול יש אדום. היו לי 4 כרטיסים כאלה, זה מההופעה של אלאניס בסנטה ברברה 22.9.2002. נראה לי שנתתי כרטיס אחד לרוית. ואחד הצאתי ליוסי, אבל כנראה שהוא לא שמע...

BaBa LiVe

New member
כפיים לאלאניס! היא חייבת לקבל צל"ש

שימו לב מה היא לא שרה אתמול בערב (26.7) Eight Easy Steps All I Really Want Excuses Perfect Head Over Feet The Couch, Part 1 You Oughta Know Uninvited The Couch, Part 2 Hand In My Pocket Ironic Everything You Learn (w/ BNL) Thank U 12 שירים!!! שיא חדש!!! (ובלי הנדס קלין ) אוי אלוהים במה חטאנו?

למעלה