כרטיס להופעה בפראג

MaKe NoIsE

New member
כרטיס להופעה בפראג

מאיפה אני יכול להשיג כרטיס להופעה בפראג במחיר שפוי ? תודה מראש.

piegirl1

New member
כבר מתכנן את ההופעה הבאה?

1. חוץ מהלינק דרך האתר הרשמי או seatwave אין לי הצעות מקוריות. מאידך, תמיד יש בארץ אנשים שקנו ולא יכולים לטוס, אז אולי עוד תצוץ הזדמנות. בכל מקרה מצורף לינק ל- seatwave והמחירים אכן די יקרים. אולי יהיו יותר הצעות שפויות לקראת ההופעה? 2. למה דווקא ההופעה בפארג (למרות שטסים אליה אנשים יקרים
)? לא כדאי לטוס לאחת ההופעות בגרמניה או להופעה המסיימת של הטור? 3. למה אתה לא חולק איתנו חויות
?, למרות שרובנו כבר בדקנו וראינו את מה שהעלת באתר השני, תכתוב קצת גם כאן!

MaKe NoIsE

New member
חחחחח... צודקת ../images/Emo13.gif

לגבי סיטווב, רכשתי מהם כרטיס אחד לברצלונה (ההופעה שהייתי בה בדיוק לפני שבוע בשעה הזו אני מחכה שהיא תתחיל) ההופעות בברצלונה היו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת !!! איזה אווירה... איזה קהל... איזה מקום ברצלונה... איזה להקההההההההההההההההההההההה !!!!!!! הולך לצאת דיוידי פגז !!! עמדנו בשורה הראשונה בשני ההופעות. יש לי ים תמונות וסירטונים ממש ממש ממש יפים. אתם יכולים לראות באתר : http://www.depechemode.co.il/forum05/forum_posts.asp?TID=15700&PN=1

piegirl1

New member
התייעצות לגבי כרטיסים

יש לנו כרטיסים להופעה בינואר בבודפשט אבל כשהזמנו היו רק מקומות ישיבה ביציע התחתון. מקום סביר פלוס, לא מעבר. למרבה ההפתעה, גיליתי שהתחילו השבוע למכור כרטיסי עמידה (שלתומי חשבתי שנמכרו מזמן). זה נראה כאילו שמרו אותם לרגע האחרון או פתחו חלק חדש מול הבמה ואני מתלבטת מה לעשות. לקנות כרטיסים בעמידה ולמכור את אלו שיש לי? להסתפק במה שיש? לא נראה לי שאני רוצה להמחץ מול הבמה אבל אם אפשר מקום סביר בעמידה אז אולי כדאי? בסה"כ זה אולי קטן למדי בגודל של יד אליהו, זה ממש מעצבן אותי כי זו לא פעם ראשונה שאתה מזמין כרטיס ואז מגלה בדקה התשעים שנשארו כרטיסים למקומות משופרים שלא היו זמינים קודם לכן.
עצות? ואם אני כבר מציקה אז עוד שאלה קטנה. השותפה לנסיעה רוצה להתאכסן במלון מושקע, מבחינתי זה בסדר אבל אם אפשר לתפוס שתי ציפורים במכה אחת ולהתאכסן במלון של הלהקה (סתם כדי לנסות ולראות אותם לא כדי לעקוב אחריהם או להתחזות לחדרנית
- שוב דבר אובססיבי ומטורלל) איך אפשר לברר איפה הם היו בפעם הקודמת שהופיעו בבודפשט או לגלות איפה הם צפויים להיות?

MaKe NoIsE

New member
ככה היה לי בדיוק בברצלונה

קניתי כרטיס להופעה ב 20.11.09 דרך סיטווב אחרי שבאתרים הרישמיים היה כתוב שנגמרו הכרטיסים לאזור הפרקט. טסתי לברצלונה ויומיים לפני ההופעה פתחו מכירה לכרטיסים לפרקט. את האמת שאני בדילמה עכשיו, אני צריך להשיג כרטיסים לפראג... מה עושים ?

piegirl1

New member
אז קנית כרטיס לפרקט או לא?

אני מתקשה להחליט מה לעשות.. לגבי פראג, פשוט תקנה כרטיס יקר יחסית (500+) ותחסוך ביתר ההוצאות כמו האוכל, לינה וכו' אם זה ממש חשוב לך. חיפשתי עוד אתרים שמוכרים אבל לא מצאתי משהו מעניין או שיכול לעזור לך. יש באתר העולמי שרשור נעוץ של sell and swap אולי יהיו שם מציאות? הלוואי ויתווספו הופעות במרץ ואז גם אני אוכל לטוס שוב.

MaKe NoIsE

New member
היה לי לפרקט שקניתי מסיטווב

רק כשהגעתי לברצלונה התגלה לי שנפתחה מכירה מצומצמת לפרקט באופן רישמי ב 50 יורו... שאני את שלי קניתי ב 470 ש"ח דרך סיטווב. מה עושים ??? אני צריך זוג כרטיסים לפראג במחיר שפוי, יש לי אפשרות לטוב עם אחי להופעה... אוףףף. אני רוצה כרטיס לפרונט סאייג'...

piegirl1

New member
../images/Emo47.gifאתה גדול!

נראה לי שאין שאלה שאתה לא יודע לענות עליה (בפורום הזה, בפורום השני, בכל מקום), יש מצב לקבל את הטלפון של מרטין?
מעניין אם הם יהיו שם גם הפעם או שהם בכוונה משנים מלון בכל ההופעה. הכרטיסים לעמידה הם לא כל כך יקרים, אני אתייעץ עם השותפה ונראה לי שנזמין. המון המון תודה!

piegirl1

New member
אני ממושמעת! קניתי כרטיסי עמידה

עכשיו יש לי מספר אופציות (או כרטיסים עודפים למקרה שמישהו רוצה לבוא..)

למעלה