כרטיס טיסה פתוח

כרטיס טיסה פתוח

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס טיסה פתוח ללונדון מהו העלות של כרטיס זה ולכמה זמן הוא תקף? תודה ושבוע טוב!

בד"כ עד שנה, במאי 2006 הכרטיס עלה

440$, אם מדובר באדם צעיר, סביר להניח ששלטונות ההגירה יקשו על הכניסה לממלכה המאוחדת (ואולי אף יסרבו).

תודה יש לי עוד כמה שאלות

אז ככה אמא שלי קונה 3 כרטיסים לה לי ולאחותי אנחנו קונים אותם בגלל שמתקרבת מלחמה באופק חיפשתי באינרנט ולא מצאתי שום אתר שומכרים בו את הכרטיס הזה איפה אני יכול להשיג? תודה מראש!

Woking

New member
מה שאתה מחפש

זה כרטיס fully-flexible. כרטיס כזה ללונדון עולה בסביבות ה-1500$ לאדם אם לא יותר. גם אם יש לך כרטיס כזה, לא בטוח שתוכל לממש אותו במקרה של מלחמה, כי לא מספיק שיש כרטיס, צריך גם מקומות בטיסה. אם תהיה מלחמה גם לא בטוח שיהיו טיסות.

איזה מלחמה מתקרבת אם אפשר לשאול?

האחרונה כידוע ניחתה עלינו בפתאומיות וללא הודעה מוקדמת.

האמריקאים והבריטים יכנסו לאיראן

ואז תתחיל מלחמה לאט לאט ואז סוריה תצטרף וכל מדינות ערב... אתם לא שמים לב שהרוחות מתלהטות?! בקיצר איפה אני יכול לקנות ולמצוא עד פרטים על הכרטיס הזה?

mussya

New member
כרטיס פתוח ללונדון

יש עכשיו כרטיסים פתוחים לשנה של בריטיש איירווייס וגם של אלעל בערך ב-530$ (בשביל לעשות שינויים בהם אח"כ צריך להוסיף 50-85$). אפשר למצוא באינטרנט ואצל סוכני נסיעות. אני אישית הייתי נושמת עמוק לפני הבריחה הגדולה, אבל שיהיו לך חיי-פליטוּת מהנים באנגליה.

RenaB

New member
ואולי מישהו יודע על טיסות לגטוויק?

פעם היו טיסות מעובדה לשם-לא הצלחתי למצוא אף אחת ואף חברה אני בכיוון כרטיס צרטר כיוון אחד וזה הפתרון הכי זול לא לדאוג-אני אצליח להכנס לmerry cold england תודה מראש

bulllli

New member
לא ידוע כמה עולה אבל

אם אתה קונה כרטיס פתוח נגיד לאל על, הוא לא באמת פתוח וכותבים לך תאריך חזרה כדי שיתנו לך להיכנס למדינה. לאחר הכניסה למדינה אתה פונה למשרדי אל על ותמורת כמה דולרים הם משנים לך את תאריך החזרה. זהו נוהל קבוע וחוקי וכל סוכן נסיעות יעדכן אותך בכך. מה שכן, אם אין לך אשרת שהיה במדינה לאחר תוקף אשרת התייר אז כמובן שאתה לוקח סיכון ועל זה אף חברת תעופה/פורום/סוכן נסיעות לא ימליץ.

למעלה