כרטיס זכרון

castroman

New member
תשובות

1.כן יש תמיכה של MMC בחריץ SD. 2.נראה לי שהכרטיס בלינק השני הוא הטוב ביותר.

AmiDebesh

New member
ההמלצה די מפתיעה

בהתחשב בעובדה השלושת הלינקים מראים דווקא כרטיסי SD שוודאי מתאימים לחריצי SD שהשאלה היא על כרטיסי MMC או שאין הבדל בניהם? אינני יודע לאיזה מכשיר זה מיועד אבל האם הוא תומך בתקן של Secure Digital (SD)UltraII המוצג בלינק הראשון? לגבי שני האחרים - נדמה לי שה- SANDISK מוכר יותר, 5 שנים אחריות לעומת שנה וגם זול יותר... מעניין על מה אתה מבסס את ההמלצה דווקא על כרטיס ה- PQI

castroman

New member
הכרטיסים של SANDISK...

נחשבים לאיטים יותר, בקשר לאחריות זהו היתרון היחיד שלהם, בקשר לPQI - בעיקר מהמלצות של אחרים הן בפורום הזה והן בפורומים\מאמרים אחרים בעולם שיצא לי לקרוא, בקשר לחברה השלישית - לא שמעתי אף פעם עליה ככה שאין לי מושג לגביהם.

Chooch

New member
לא נכון! אתה צודק חלקית

אמנם הכרטיסים של סנדיסק נחשבים איטיים אבל הכרטיס הראשון הוא אולטרה! במידה והמחשב תומך באולטרה (תנסה לברר איכשהו,אולי ברגע שיש חריץ SD אין צורך בהתאמה מיוחדת כמו בCF שיש מכשירים שתומכים בTYPE 2 המהיר) העדף אותו!

AmiDebesh

New member
לא הבנתי מה לא נכון במה שאני כתבתי

ומי צודק חלקית. בנוסף, על פי 2cookie מיום 14/10/04,PQI זה סאנדיסק במותג אחר! ושוב השאלה שעלתה ע"י kondason1 היא: 1.מישהו יודע אם כרטיס MMC מתאים לחריץ הרחבה SD ואם כן מה עדיף? שלושת הכרטיסים למיטב הבנתי לא עונים להגדרה MMC אלא הם SD שוודאי מתאים לחרית SD. ברור לגמרי שצריך במקרה הזה לבדוק האם המחשב שבו אמורים להשתמש בכרטיס אכן תומך באולטרא כפי שכבר ציינתי בתשובתי הראשונה...

kondason1

New member
מצטער אבל לא היה לי חשמל בבית עד

עכשיו.... קודם כל תודה על התשובות דבר שני אני נתתי לינקים רק לכרטיסי SD בגלל שלא ידעתי אם MMC מתאימים טוב לדעת שצריך לבדוק אם המכשיר תומך בתקן אולטרה חשבתי שזה רק פונקציה של הכרטיס יש עוד דברים שאני צריך לבדוק / לדעת לפני שאני מזמין את הכרטיס??? נ.ב. יש לי 3950 תודה

AmiDebesh

New member
אני משתמש במיו כך שאינני יכול

לעזור עם ה-3950. מס' הטלפון של HP תמיכה טכנית - 09-8304848

Chooch

New member
אני אסביר בפירוט ושוב טעית

כתבתי שזה נכון שסנדיסק איטיים אבל הכרטיס שהוא אולטרה הוא מהיר למרות שזה סנדיסק, פשוט זה סוג כרטיסים מהיר מאוד יחסית לפלאש. כרטיס MMC לעולם יתאים לחריץ SD. ההבדל ביניהם הוא שלSD יש אופציה של SECURED כדי שלא ימחקו לך קבצים בטעות ושמו המלא הוא SECURED DIGITAL.

למעלה