כרטיס זכרון

derix

New member
כרטיס זכרון

האם ניתן להעלות מידע לכרטיס זיכרון sd מהמחשב כאשר הוא מחובר לipaq כלומר ללא card reader מה ההבדל בין sd לmmc ומה לקנות תודה אורן

mikeoreli

New member
כן

במחשב שלי תכנס לפוקט פיסי. בחלון שיפתח תלחץ על הPocket PC. לאחר מכן תבחר את "Storage card" או "SD CARD". זה המיקום של הכרטיס SD. על מנת להעביר אליו קבצים פשוט תגרור אותם לשם.

vazan

New member
ההבדל ...

כרטיסי SD תומכים ב I/O זה גישה למידע ממערכות בלה בלה בלה לא משהו שמזיז לך בדיוק, אם אתה מתכוון לקנות כרטיס תן בדיקה על ה CRUZER של SanDisk זה כמו DiskOnKey אבל עם כרטיס SD שכמובן אפשר להשתמש בכרטיס לכל מכשיר שתומך בו כמו PALM ומצלמות למניהן. קניתי 256MB ב 62$ בארה"ב אני חושב שהיום זה עולה פחות. כשהכרטיס בקרוזר הוא מתחבר למחשב ב USB ואז זה כמו כונן שאפשר להעתיק אליו קבצים ולהעביר למחשב אחר

mikeoreli

New member
סליחה על הביטוי..

אבל למה "אתה מזיין את השכל" (שוב סליחה). השאלה היא סה"כ האם אפשר לגשת מהPC לכרטיס או לא. ומה ההבדל בין SD ל MMC. בכל מקרה נשמע דווקא נחמד המכשיר והמחיר, בספטמבר אני בארה"ב אז אני אקנה את זה. קבל ח"ח. אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין הכרטיסים אבל אני יודע שהMMC כולל בתוכו מקסימום 128מ"ב בעוד שיש כרטיסי SD שכוללים 1 ג"ב. בכל מקרה SD יותר נפוצים מMMC.

למעלה