כרטיס אשראי

ליהי 7

New member
מי אמר שהחיים קלים?

שלום חב הסיפור שלך בהחלט נכון אבל מה זה ה- "תמיד הן ממין נקבה....????" ממש לא הוגן !!!!! היום יש גם זכרים בשוק. ועוד דבר - מרבית הפקידות משירות לקוחות כבר מזמן אינן יודעות לדבר עברית תיקנית ושלא לדבר על הצורך שלהן לקבל "קורס ביחסי אנוש". ושוב, לא כולן חלילה - אבל השוק מוצף בתופעה הזו של חוסר יחס ללקוח גם אם הוא עצבני.... משפט של סוחרים חכמים שעבר מן העולם כנראה הינו: "הלקוח תמיד צודק". ומשפט של סוחרים שאינם חכמים מהו?: "זה קנה אצלי בשקל - חושב קנה אותי לכל החיים למה מה? אני עובד אצלו?" מי אמר שהחיים קלים? ליהי

gugu12

New member
כרטיס אשראי

שלום, רכשתי מוצר דרך הטלפון באמצעות כרטיס אשראי אך לדאבוני לא קיבלתי את המוצר (ומיותר לציין שלא חתמתי על הקבלה!)והמוכר כלל אינו מוכן לדבר איתי ואילו בחברת האשראי הודיעו לי שמקרים מסוגים אלו צריכים להיפתר רק עם המוכר (שאינו מוכן לדבר איתי). מה לעשות ? האם חברת האשראי מסתלקת מאחריות שצריכה לקחת ? אודה מאד לתשובה מקצועית.

israelsze1

New member
מקרים קלאסיים של בעיות בקניה

בטלפון לא יעזור כלום, רק עם המוכר חברת האשראי היא רק הגובה פה, וכמובן לטובת המוכר. ללכת לחנות וכאשר יש לו שם הרבה לקוחות תצרח ותשמיץ, זה תמיד עובד..

ליהי 7

New member
ביטול עסקה

GUGU היי ישנו מושג הקרוי בשפה המשפטית: "כשלון תמורה מלא" או "כשלון תמורה חלקי". כשלון תמורה מלא הינו מתאר מצב בו שילמת עבור מוצר שלא קיבלת וכשלון תמורה חלקי מתאר במצב בו קיבלת מוצר פגום או דגם אחר של אותו מוצר אותו לא ביקשת לרכוש. המקרה שלך מאופיין כ- כשלון תמורה מלא משמע לא קיבלת - לא שילמת. אני מציעה לך לשלוח מכתב רשום לבעל העסק + אישור מסירה בו תפרט את השתלשלות ניהול העסקה (כמו פרוטוקול) ובסופו של המכתב דרישה חד משמעית להשבת הכספים ששולמו בצירוף העתק לחברת כרטיסי האשראי ואל תשכח לקצוב ימי עסקים לצורך ביצוע ההחזר שאם לא כן - תיאלץ לפנות לערכאות. אגב, חוק הגנת הצרכן קובע כי צרכן רשאי להחזיר את המוצר שקיבל תוך 14 יום כשלא נעשה בו שימוש ולקבל את כספו חזרה באם מה שהובטח לו לא תואם את מה שקיבל ובמקרה שלך קיבלת: כ ל ו ם. במקרה כמו שלך, לאחר שתשלח העתק המכתב לחברת האשראי תהא זו האחרונה חייבת לשלוח את המכתב לבעל העסק והיא אף תחייב אותו במתן תגובה לדרישתך. באם גם צעד זה לא יועיל - יש לבדוק לעומק את האופציות הנוספות. ליהי

ציפי א.

New member
גוגו במקרה זה אני חושבת שאכלת אותה

היות וחברות האשראי מסירות מעצמן אחריות ואני נתקלתי בזאת לפחות פעמיים בשתי חברות אשראי שונות (מבלי להזכיר שמות). אני מציעה לך לפנות בכתב לחברת האשראי ולבקש בכל זאת עזרה - לעתים מעט תחנונים ונדנודים - עוזרים. לגבי תביעה וכיוצא בזה אני מניחה שמדובר ברכישה בסכום שלא מצדיק פנייה לקבלת סיוע משפטי - אז את הפירצה הזו מנצלים אותם בעלי עסקים קטנים. אני רק אוסיף, אני הצקתי לחברת האשראי ולבית העסק - בסופו של דבר זוכיתי אבל זו היתה מלחמת עצבים. בהצלחה ציפי

למעלה