כרטיסי מסך??

drorlazar

New member
כרטיסי מסך??

שאלה לי אליכם.. יש למישהו כרטיס "GEFORCE2 64MB" והוא עובד איתו על תוכנה גרפית שדורשת OPENGL? אני מחפש כרטיס שייתן לי גם תמיכה בOPENGL , DIRECT 3D , שיריץ דו מימד כמו שצריך ושיאפשר לשחק משחקים, בקיצור טמפון (כי אני רוצה גם רעננות וביטחון
) אז זהו אם יש למישהו המלצות, רעיונות וכו´ וכו´ אני אשמח לשמוע דרור

ejay

New member
אז מה שאתה צריך זה

geforce 2 MX - השילוב הכי טוב של האצה סבירה ומחיר סביר עוד יותר . המקצוענים משתמשים במאיצי opengl ייעודיים, אבל אלה בד´כ יקרים להפליא וגם לא תואמים את צרכי המשחקים בהרבה מקרים.

eldarinn

New member
ממליץ בחום...

על כל גאמאת הכרטיסית של 3DLABS - החל מ OXYGEN VX1 ועד ה WILDCAT המטורפים - לכל כיס ובתמיכה 100% חבל"ז ל OPEN GL וגם משחקים רצים מעולה

drorlazar

New member
I Know

יש לי VX1 ו 3DXF שעובדים ביחד (דו-מסך) הבעיה היא ש VX1 לא מריץ משחקים יפה והאצת דו מימד שלו על הפנים, ב3DFX משחקים כבר הפסיקו לתמוך ומאחר שמדובר בשני צ´יפסטים שונים הם לא מתנהגים כ"כ יפה אחד עם השני, לכן אני מחפש כרטיס אחד שיתמוך גם ב3D וגם במשחקים וגם יריץ פוטושופ יפה, (טמפון) :) אני מכיר את 3DLABS והכרטיסים שלהם נחמדים לא מדהימים (הכרטיסים שיצא לי לראות הם VX1 GVX1 ן-RPM) ומעבר לעובדה שהם יקרים ללא סיבה כ"כ טובה הם גם טיפה בעייתים, ובינינו הרבה פעמים אין בהם צורך, כי אני מאמין שרובנו יודעים לחסוך בפוליגונים כשצריך, אז אנא המשיכו להזרים מידע על הכרטיסים שיש לכם ואם אתם מרוצים מהם.

למעלה