כרטיסי לוטו קש

reneeben

New member
כרטיסי לוטו קש

לפני כמה ימים התקשרתי לויזה להזמין מוצר מסויים מספרון הויזה ששולחים כל חודש עם החיובי, והפקידה שענתה לי ראתה בי לקוחה בפוטנציה והציעה לי כרטיסי הגרלה שכוללים בין היתר "הגרלת הלוטו","שישיית החלומות" "והגרלת 777", אני לא כל כך הסכמתי אבל כניראה שלא הייתי מספיק נחושה ומשכנעת כי היא הצליחה בכל זאת לדחוף לי את ההגרלות האלה בסכום חודשי של 150 ש"ח. לאחר שהתעוששתי והבנתי את הטעות שעשיתי התקשרתי שוב לאותה פקידה וביקשתי שתיבטל את העסקה כי אני לא שלמה אתה, ושאין באפשרותי להתחייב כל חודש על הסכום הנ"ל, היא שוב שכנעה אותי שזה חבל כי היא אישית מכירה הרבה אנשים שהתעשרו מההגרלה הזאת ושאני עוד אודה לה על זה. האם מישהו בפורום נתקל בדבר כזה בעבר והאם באמת זוכים בהגרלות אלו? מה ניתן לעשות? האם אני יכולה לפנות למישהו בחברת הויזה בעל סמכות ולהתלונן על הפקידה הזאת שהצליחה לשכנע אותי למרות סירובי? בכרטיס שקיבלתי היום כתוב שהחוזה הוא ל-חצי שנה, האם ניתן להפר אותו? אני מודה מראש על תשובותיכם.

למה להתלונן? היא עשתה אחלה עבודה...

זה התפקיד שלה - לשכנע. את לא סירבת, את הסכמת בעקבות שכנוע. לפי מה ששמעתי וקראתי, התשלום החודשי הזה לא מגדיל לך את הסיכוי לזכות באף הגרלה. לגבי ביטול, אני לא יודעת - פני לפורום צרכנות, הם בוודאות ידעו לענות לך.

Benjamin Turner

New member
משום מה הייתי תחת הרושם שלכל

אדם זכות בחירה חופשית כיצד להוציא את כספו... אני מקווה שאת מבינה עד כמה תלונתך תהא מגוחכת-בכוונתך להתלונן על פקידה שעשתה את עבודתה היטב ושכנעה אותך לא פעם אחת אלא פעמיים להשתתף בהגרלות. נו באמת... לא מתאים לך? אזרי קצת כוח רצון ובטלי (או לחילופין בקשי ממכר/בן משפחה אסרטיבי שיעשה זאת במקומך).

../images/Emo6.gif את יודעת מה שמה?

במקרה התקשרת למוקד שעבדתי בו עד לפני כמה ימים
בכל מקרה יש מידי פעם זכיות וכן משתדלים לידע אותנו על הגדולות אני יודעת בטוח שכל הגרלה יש כמה בודדים שזוכים באלפי שקלים וכמה שזוכים במאות שקלים... זכיות גדולות יותר של עשרות אלפי שקלים והלאה יש אחת לכמה חודשים... אני יודעת שאת הנציגים במוקד משתדלים לעדכן בזכיות הגדולות... הפקידה הצליחה לשכנע אותך, את הסכמת לעסקה והיא לא הצמידה אקדח לראשך בזמן שהסכמת מכאן שויזה לא יכולים לעשות כלום... את גם לא יכולה לטעון שזה לא את כי הזמנת מאותו מוקד מוצר אותו תקבלי אל ביתך... לא ניתן להפר את החוזה אבל אחרי חצי שנה את מתקשרת ומבקשת שיבטלו לך אותו... אם אין לך את המספר שירות של הלוטו פני אלי במסרים...

reneeben

New member
בקשר לכרטיס ההגרלות

תודה שעניתן לשאלותיי כניראה שבאמת יש לי אופי חלש והטלפנית ניצלה את זה, לא יהיה מה לעשות אלא רק לחכות שהחצי השנה תעבור מהר ובשלום. אגב לבחורה קוראים ברכה.האם היא מוכרת לך, היא נשמעה לי די נחושה בדעתה וכריזמטית, אשמח לקבל את מספר השרות של הלוטו, בתודה מראש.
|

adi510

New member
קודם כל

לא נציגה של ויזה מכרה לך את המנוי ולכן אין מה לפנות לחברת האשראי. כמו שציינו לפניי מאחר והסכמת חברת האשראי לא יכולה לבטל את העסקה רק אותה חברה שמכרה, מניסיון, הם לא ממהרים לבטל. כל שנותר הוא לעקוב ולראות שלא מחייבים יותר ממה שהסכמת,להבא להיות יותר חזקים ופשוט לומר לא ולהתפלל מי יודע אולי עוד תיזכי........

הם לא מחייבים יותר

כיוון שאני עבדתי בחברה אני יכולה להגיד בבטחון כי הם מחייבים את הסכום שנקבע ולא אגורה יותר מה שכן חשוב אחרי חצי שנה לדרוש ביטול אחרת החיוב ימשך

קניות בויזה

להתלונן על הפקידה אין ממש על מה כי חלק מהעבודה שלה זה לנסות למכור כמה שיותר היא בסך הכול עשתה את העבודה שלה לגבי כמה זוכים בהגרלות האלו אני בספק כי לאבא שלי היו במשך כמה ששנים שני כרטיסים של מפעל הפיס שהוא שילם כול חודש והמקסימום שהוא זכה זה 100 שקל

למעלה