כרטיסי טיסה

כרטיסי טיסה

אני טסה ב1 ליוני (זה התאריך הרצוי) לדרום אמריקה. חברה שלי בררה באיסתא ואמרו לה שאנחנו כבר חייבות לקנות כרטיס בשבוע שבועיים הקרובים ולעומת זאת בסוכנות אחרת אמרו שיש זמן. מה אתם אומרים? שנרוץ לקנות כבר או שניתן לזה עוד זמן?

Yo-man

New member
אפשר להזמין את הכרטיסים היום

ולא לשלם עליהם עד מועד הכירטוס. עד שלא מנפיקים את הכרטיס עצמו אין "דמי ביטול", ואין שום התחייבות מצידך. זה משאיר לך את האפשרות לבטל את ההזמנה הנוכחית אם תמצאי משהו שיותר מתאים לצרכים שלך או שיצא מבצע מעולה. רק צריך לזכור שיתכן שלא תוכלי לעשות את התרגיל (המאוד מקובל) הזה ביותר מחברה אחת כי אם חברת התעופה רואה רישום כפול היא יכולה לבטל אחד מהם (לפי ראות עיניהם) בלי להודיע לך או לסוכן ממנו הזמנת את הכרטיס, כדי למנוע הזמנה כפולה.

lady_anne

New member
עם איסתא הדברים קצת שונים

ובגלל המחירים המאוד נמוכים שהחברה מציעה לצעירים ולסטודנטים, מתוקף ההסכמים בין ארגון הסטודנטים הבינלאומי לבין חברות התעופה, יש צורך, לפעמים, לכרטס זמן רב לפני הטיסה. צריך לבדוק אם הטיסה שמציעים במשרדים אחרים מתאימה בדיוק לצרכים ולדרישות ומה ההבדל במחיר בינה לבין הטיסה שמציעים באיסתא, ולפי זה להחליט.

sela v

New member
אני גיליתי לא מזמן

במשרד נסיעות (לישראלים) בלונדון, שטיסה שהזמנתי כמה יפים לפני, ביום שהייתי צריך לשלם פתאום בוטלה, כלומר המחיר הנמוך נעלם, ואז אמרו לי שאם הייתי משלם קודם הייתי מקבל את המחיר הנמוך. זה הייתה טיסה של בריטיש אירוויס, ואין לי מושג של מי הפשלה הייתה פה.

למעלה