כרטיסי חיוג

natan200001

New member
כרטיסי חיוג

שלום חברים! אני טס החודש לארה"ב והייתי רוצה לדעת האם עדיף לי לקנות כרטיס חיוג של אחת החברות מהארץ (מחיר ממוצע שלהם 2 שקלים לדקה מחו"ל לארץ) או שאוכל למצוא כרטיסי חיוג זולים יותר בתוך ארה"ב (ואם יש לכם המלצות איזה). תודה מראש.

Yaniv-DC

New member
בשום אופן לא הכרטיסים מהארץ!

רק אלה שבחו"ל. עכשיו השאלה לאן. בניו יורק, יש כרטיסי חיוג מאוד זולים, ניתן למצוא גם תעריפים של 5 סנט לדקה. בשאר המקומות העלות יקרה מעט יותר, אחת הספקיות הזולות היא NET2PHONE, המספקת שרות ב-9 סנט לדקה, 19 סנט לסלולרי. נסה לקבל עוד מידע באתר זה: www.net2phone.com בהצלחה!

DJNYC

New member
זה באמת תלוי גם איפה את נמצא

כמו שיניב אמר, כי אתה צריך כרטיס עם מספר גישה באיזור חיוג שלך.. בכל אופן - לא לקנות בארץ!!! זו שחיטה!!!

Net2Phone

אני משתמשת בנט 2 פון דירקט ומרוצה מאוד המחיר הוא 3 סנט בתוך ארה"ב ו8 סנט לישראל יש להם שיחת חיוג חינם מישראל כדי להשתמש בכרטיס ובתוך ארה"ב יש להם מספרים לשיחות מקומיות ממומלץ בחום!!!

וייס

New member
יש ב -3.3.ו -5.0 סנט לדקה

כרטיס הנקרא אסימון לוקח 5.0 בכל שעות היממה. והכותל לוקח 3.3. מ-11 בבוקר עד-1 בלילה, ובשאר היום 5 סנט לדקה. אבל הם לוקחים גם דמי שימוש חודשיים ואם אתה מתקשר מטלפון ציבורי (שיחת חינם) אז יורד לך ישר 69 סנט.(חוץ מהשיחה) אם אתה רוצה יותר פרטים תוסיף הודעה ואני אשתדל לענות כפי יכולתי.

למעלה