כרטיסים מגנטיים

ale4co

New member
כרטיסים מגנטיים

אני מתנדב מתחנת פ"ת. אני ועוד כמה מתנדבים נמצעים שם כבר הרבה זמן אך עדיין לא קיבלנו תעודות קבועות, עוד כמה זמן התעודות אמורות להגיע?

yoni la

New member
תעודות קבועות = מגנטיות?

בא נגיד שתקבל בקרוב. הגיע רמק"מ חדש, ויש לו רצון שלכל המתנדבים יהיו תעודות כאלו. איזה בסיס אתה?

benpual

New member
תעודות קבועות........

מי שהוותק שלו הוא 5 שנים והלאה , או שפשוט יש אישור דרך הרמק"מ שכל אחד ישלם על זה , וכעיקרון לא נראה לי שמפקדת נוער מקבלים

yoni la

New member
לא בדיוק.

אני קיבלתי את שלי לפני שנה , אחרי וותק של שנתיים. הכל תלוי ברמק"מ, ע"פ דעתי. לרוב מפקדת הנוער בפ"ת לדעתי יש כרטיסים מגנטיים. לפותח השרשור, אני ממליץ לך לפנות למב"ס שלך, הוא כבר יטפל בזה הלאה.

MA34HG

New member
יש לי,

תעודה וורודה בלי מגנט, האם זאת לא תעודה קבועה? תודה.

yoni la

New member
זו אכן תעודה קבועה,

אבל יש עוד סוג של תעודה, מגנטית. מקבלים אותה בעקרון לאחר חמש שנות התנדבות או פחות

MA34HG

New member
עוד שאלה

אז מה ההבדל בין התעודה הוורדה לזאת המגנטית? חוץ מהוותק, לאיזה שימושים משתמשים במגנטית? תודה רבה...

ליאור451

New member
בתור אחד שהחזיק את שתיהן

הייתה תקופה בה התנדבתי בקלאסי ויח"מ בו זמנית בשני מחוזות שונים והחזקתי את שתי התעודות הנדונות. ככל הידוע לי אין הבדל בייעוד התעודות מבחינת סמכויות, חובות ושימושים. התעודה בגודל כרטיס אשראי יותר נוחה לנשיאה וזהו זה, ככל הידוע לי. כמו כן אין לה תאריך פקיעה (היה בתעודה הוורודה).

yoni la

New member
כלכלה

בפ"ת לדוגמה צריך להעביר כרטיס מגנטי בשביל כלכלה במשמרת. (לפחות כך הבנתי)

קרבינוש

New member
תעלו תמונה של התעודה

גם מקדימה גם מאחורה ותמחקו את הפרטים המזהים ככה כולם יראו ויבינו

uzi sagie

New member
כמה זמן

היי כמה זמן אתם מתנדבים? וכמה זמן אתם מחקים לתעודות פשוט לוקח זמן עד שזה מגיע ליפעמים כמה חודשים זה גם תלוי ברמ"מ שלכם עם הוא לוחץ מספיק על הדרגים למעלה

../images/Emo13.gifתעודות מתנדב

1. כיום (וכבר מזה שנה ויותר) כל המתנדבים,גם יח"מ וגם אבטחה,גם מי שיותר מ-5 שנים וגם מי שהתגייס לפני 3 חודשים- כולם,כולם מקבלים תעודות מגנטיות. הורודות היו הקבועות עד לפני כשנה למתנדבי אבטחה בבסיסים,כבר לא,(ראיתי שמשתמשים בהם כתעודה זמנית,למרות שהיא גם אינה הזמנית). יבוא יום והיא תיגמר במלאי ולא תהיה יותר. 2. המתנדב היחיד שאינו מקבל תעודה מגנטית הינו נער/ה במסגרת מסלול מחויבות אישית.קרי: כיתות ט' י'. לציין, עדיין יש רמק"מים או קציני אק"מ(ויש באפשרותם לעשות כן,עדיין,כל זמן שהתעודות הוורודות קימות "בשוק") ,שהחליטו שבני נוער כלל לא יקבלו מגנטי,אלא רק בהגיעם לגיל 21. 3. בעת בעיה(בהנחה שביקשו מיכם תמונהלתעודה מגנטית),יש לפנות למפקד היחידה/המב"ס או לרמק"מ ולבדוק היכן הדברים עומדים.

AirBot

New member
גם קלאסי?

כי אצלנו בקריית שמונה ככל הידוע לי עדיין מחלקים את התעודות הורודות ואף אחד לא מדבר על החלפה למגנטיות. אני אישית התחלתי להתנדב בקלאסי לפני קצת פחות משנה ועדיין מסתובב עם התעודה הורודה.

למעלה