כרטיסים לקיסריה

osnat51

New member
כרטיסים לקיסריה

ברשותי זוג כרטיסים לקיסריה למכירה לתאריך 13/9/10. כל הקודם זוכה.

itamarmal

New member
זה אירוע סגור של איזו חברת אופנה

לא זוכר את שמה.. איילת זורר תהיה שם ושלומי על הבמה.... כמובן..

karoleking

New member
זה הארוע של קלברי...

או השם יודע איך קוראים להם... מה זה אומר אסנת? שקנית בגדים ב-2400 ש"ח? ואת מוכרת לי את הכרטיסים עם הבגדים?

osnat51

New member
../images/Emo23.gifגולברי. גולברי.

אני קניתי בגדים ב2400 ש"ח? השתגעת? קניתי רק ב3,000. זהו. ולא מדברים על זה יותר. תעברי נושא.

karoleking

New member
תתחדשי מאמי.

מגיע לך כנראה. האמת שאף פעם לא קניתי מהחנות הזו. לא מתחברת. גם לא נכנסת. עד שהייתה לי סיבה טובה להכנס, כבר אין צורך.

בוקר טוב ושבוע טוב יקריי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

זה אוטוטוטו המצעד השנתי ובאמת צריך לתת פוש רציני ולהצביע ולהצביע תחשבו כמה נהייה מאושרים אם שלומי יקבל זמר השנה עם אחד מהשירים שלו ולצידו הבן המקסים והחתיך שלו ,אביהו יזכה בתגלית השנה . אז לא פחות כייף וחשוב מללכת להופעות וכמו שאומר המלך היידה

karoleking

New member
כן אה?../images/Emo4.gif אולי הגזמתי קצת?

כדאי להרגיע טיפה? מה אתם אומרים? זו תקופה כזו או שנכנסנו לזה חזק יותר מתמיד? או אולי בגלל שזה קיץ ויש הרבה הופעות? ולמה יש תחושת החמצה כשלא הולכים להופעה? גם אצלכם זה כך? ספרו לי קצת מה קורה אצלכם בלב.

karoleking

New member
../images/Emo9.gifתודה!

סתם רציתי לדעת את ההרגשה הכללית של כולם אחרי קיץ רווי הופעות...

בוקר טוב ,אלכס

אחרי שתהיה פעם אחת בהופעה של שלומי אתה תסע אחריו גם לנהריה בשביל עוד הופעה . בכל אופן לידע הכללי ב- 23.9 יש הופעה בראשל"צ וב- 3.10 יש הופעה בחוות רונית בשפיים ששניהם קרובים לת"א. ממליצה מאוד

23.9 לדעתי זה חול המועד

אלכס מה זה משנה סוכות פורים או טו בשבט- אצלנו אוהדי בית"ר אומרים "באש ובמים בית"ר ירושלים " ( נכון חיון ?) אז באש ובמים שלומי שבת . סוגרים את היום הזה להיות בסביבה ממליצה בחום שלא תתאכזב

למעלה