כרטיסים להופעה של TYP ב
|תפוז|

Rachel47

New member
אחרי כל השרשור הזה נכנסתי קצת לאווירה

נוסטלגית והחלטתי באמת לעשות פלייליסט שיכיל גם שירים של גלי שאהבתי מהעונות הראשונות
סיימתי לעבור על 2 הראשונות
כואב הלב מכמה השירים הישנים היו כל כך טובים ועכשיו הבחירות של השירים די חרא
בכלל כואב לראות מה נהיה מהסדרה עצמה...

Rachel47

New member
וול עבדתי בעיקר

על הפלייליסט השקט אבל בזמן שעברתי על הרשימה באייטונז פשוט השמעתי שירים רנדומליים שזכרתי שאהבתי

זה גם הזכיר לי איך בעונות הראשונות דווקא לא הכרתי ממש את רוב השירים אבל הם היו ממש טובים וכעסתי על עצמי שלא הכרתי..זה יפה בעיניי, שהם חידשו לי

אממממ קצת דברים שהכנסתי לפלייליסט:
אגב אצל רובם זה לא כי הם השירים הכי טובים שנכתבו אי פעם, הם פשוט היו לי יפים ומרגשים ואני אוהבת את המילים (שמתי לב שבגלי אני שמה לב מאוד למילים, אני תמיד שמה לב אבל לפעמים אחרי כמה שמיעות, ובגלי אני ישר שמה לב לכל מילה, אולי כי זה במדיום של סדרה והמעבר בין דיאלוגים לשירים גורם לשים לב יותר)
Can't Fight This Feeling
Hello
Total Eclipse Of The Heart
Take a Bow
Taking Chances
Alone
No Air
Endless Love
Imagine
True Colors
Jar of Hearts
What I Did for Love
Rolling In The Deep

וזהו בינתיים, זה פשוט פלייליסט שיש בו גם שירים שקטים אחרים שלא של גלי

המממ זה לא יצא כמו שתכננתי...

חשבתי שאם אני אצליח לחלץ ממישהו כאן לתת דוגמה לשירים שהוא אהב מגלי (ולא "הורדתי את כל השירים כי יש מקום באייפון") יהיה אפשר לפתח דיון על השירים היותר מוצלחים שהם עשו. ואפילו על הריקוד שעשו בפרק.
אבל אז קראתי את הרשימה שלך ונזכרתי שאני בכלל לא זוכר את שם השירים שאני אוהב מגלי! אני פשוט מתחבר אליהם ברגע שהם מתנגנים (ככה זה לגבי כל הפלייליסט שלי), זה לאו דווקא אומר שאני זוכר את השם של הזמר\ת\להקה או שם השיר.
בכל מקרה, אהבתי את השירים של גווינית' פלטרו, חלק מהשירים שארטי שר והרבה הרבה אקראיות.

ההוביט? יש מצב שמישהו ראה כבר?
יש איזה 3 פורמטים שונים לראות, ואני לא יודע למה ללכת

תלת מימד/תלת מימד HFR/רגיל.
אני נוטה דווקא לרגיל.

limors2

Well-known member
מה זה HFR?

יש לי חברה שאמרה שהסרט ממש טוב אבל התלת מימד קצת הרס לדעתה, כי אפשר בלי. אם זה עוזר לשיקול שלך

High Frame Rate בד"כ סרטים מצולמים בטכנולוגיה 24 פריימים לשניה,
זה הסרט הראשון שניסו טכנולוגיה חדשה של 48 פריימים לשניה.
זה אמור לתת תנועה חלקה ואיכותית יותר לסרט, אבל הדעות על זה חלוקות, יש כאלה שאמרו שזה מרגיש כאילו הסרט ב-Fast Forward וזה סתם מציק.

זה לא ממש עוזר

כי תסתכלי בפורום זינה, שם אמרו שהתלת מימד זה ממש טוב. כל אחד אומר משהו אחר

יש בכלל ספק?

רגיל! בשביל מה צריך את התלת מימד המיותר הזה? המסך קהה יותר, מכאיב טיפה באף. מיותר לחלוטין, עושה כאב ראש, ממש לא הכרחי, אין לו שימוש, החיוניות שלו שואפת לאפס...
אני אישית לא אראה כנראה את ההוביט עכשיו. אני חושב שאני אחכה עד 2014 בשביל לראות את שני הראשונים במכה ואז את השלישי בקולנוע ואז בבית את שר הטבעות

יש אנשים שחושבים אחרת הרבה אומרים שזה מוסיף הרבה ושזה כיף.
חוץ מזה, 2D תמיד אפשר לראות אח"כ, תלת מימד זה קצת יותר בעייתי.

Kill Bernard

New member
יש לי לזה פתרון מצויין -

פעם ככה ופעם ככה

רגיל בשביל הסרט, כי באמת. תלת מימד לא מוסיף לסרט. הוא מוסיף לאפקטים. ובשביל אפקטים לא צריך לראות את ההוביט, צריך לראות יעד סופית, נכון איילת??
והתלת מימד כי זה לא רק הזדמנות לראות את ההוביט בתלת מימד, זה גם הזדמנות לראות אותו שוב!

אז כן, ממש ממש ממש ממש אהבתי.
חוץ מפה ושם דברים, אבל נו, זה כמעט כל מה שהוא היה צריך להיות, לדעתי. סוף.

פעמיים?
בהפרש זמנים כזה קטן? סרט של 3 שעות? ב-50 ש"ח? חח
חוץ מזה עד שמצאתי עם מי ללכת..

בעייתי מבחינתי, אני לא ממש מסוגל לראות סרטים פעם שניה ככה, אלא אם כן עבר מספיק זמן או שסתם נפלתי על זה בטלוויזיה. מרגיש לי קצת חסר פואנטה..

התלת מימד מוסיף לחוויה.. יעד סופי זה לא סרט אימה?

אני דווקא חושב שההוביט סרט מושלם לתלת מימד.. פנטזיה, יצורים קסומים, נופים והשקעה אדירה...

אה תקשיבו, אני מזה גאה בנו!
כמה דקות לפני הסרט הלכנו ל"מגה" שליד הקולנוע (קניון איילון) ועשינו קניות לסרט במקום לקנות את המחירים המופקעים שלהם

קניתי פופוקורן + קולה חצי ליטר + 2 מארס + סניקרס - יצא לי 23 ש"ח, שעם זה הייתי קונה איזה "פופוקורן בינוני" מסכן אצלם חחח
הפופוקרן היה דווקא טעים וממש גדול ועלה רק 5 ש"ח! שווה.
וכדי להימנע מהאיסור להכניס אוכל לקחנו שקית מאחת החנויות בגדים ושמנו שם הכל

לסרט אני גם אהבתי והיה כיף, אבל כמו שכתבתי, זה לא שר הטבעות.
היו חסרים לי הדמויות והשחקנים המדהימים והסיפור פחות עוצמתי.
היה כיף לראות את פרודו וגלדריאל.

אגב, ראית את הסדרה Pushing Daisies?

LemonLimeLilach

New member
נראה לי אנחנו הולכים ביום שישי לאיימקס

לי תלת מימד לא עושה כואב/מציק/בלה בלה אז לא אכפת לי.

אז בסוף הלכתי על בטוח וראיתי את הרגיל!

זה לא שר הטבעות, אבל היה ממש כיף.
רק שמעתי את הסאונדטרק בהתחלה והייתי

o0Invisible0o

New member
סרט?

יש הקרנה של הסרט "אופטימיות היא שם המשחק" שאני לא יודעת מה זה אבל זאת נראית כמו קומדיה רומנטית חביבה.
הקטע הוא שההקרנה היא ביום שישי הקרוב בשעה 15:00 ביס פלנט רמת גן, כלומר רק אנשים עם רכבים יכולים לבוא.
הבעיה השניה - אני עוד לא יודעת אם קיבלתי כרטיסים או לא [רק מחר]
ובכל זאת רציתי לדעת אם אני אקבל..האם מישהי מכן תהיה מעוניינת להצטרף אלי לסרט חינם?

למעלה